FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bbake
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bbake » 18 sep 2020, 13:21

Koliko su do sada sve ostale uprave zajedno namakle sredstava ako ne računamo one standardne stavke?
Željezničar za život cijeli!

HAKENPUC
Kontakt:

Post Postao/la HAKENPUC » 18 sep 2020, 13:25

slika

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 18 sep 2020, 13:29

Prije svega u ovoj drzavi se ne isplati raditi posteno.Nije moguce da zeljo ima poreza po osnovu plate koliko zrinjski i tuzla zajedno.Zato igrace treba prijaviti na minimalac a ispod stola oatatatak kao sto radi 90 % klubova u BiH.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 sep 2020, 13:40

Kometa je napisao/la:
18 sep 2020, 13:29
Prije svega u ovoj drzavi se ne isplati raditi posteno.Nije moguce da zeljo ima poreza po osnovu plate koliko zrinjski i tuzla zajedno.Zato igrace treba prijaviti na minimalac a ispod stola oatatatak kao sto radi 90 % klubova u BiH.
100% si u pravu. Al poznavajući naše 'navijace' inspekcije nam ne bi izlazile iz kluba. Šta bi tu bilo anonimnih prijava.
moSa ljoŽe

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 18 sep 2020, 13:43

lijevapolutka je napisao/la:
18 sep 2020, 13:40
Kometa je napisao/la:
18 sep 2020, 13:29
100% si u pravu. Al poznavajući naše 'navijace' inspekcije nam ne bi izlazile iz kluba. Šta bi tu bilo anonimnih prijava.
Tačno, istinu ste rekli. Mi budale stotine hiljada poreza uplatimo, a ovi dovode i daju abnormalne plate a prijavljuju igrače na 500km. Pa u startu odmah zaostaješ.

Kakav sve šugo i bijednik naziva sebe navijačem Želje. 100% se slažem da bi analni planinari anonimno prijavljivali klub.

Opt1
Kontakt:

Post Postao/la Opt1 » 18 sep 2020, 13:49

Zrinjski je u 2019. godini imao veci trosak plata od nas, tako da ne stoji ta prica da sve daju ispod stola. Tuzla city s druge strane je odavno zrela za SIPA-e jer im je trosak plata cini mi se bio manje od 500.000 KM u 2019.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 sep 2020, 13:51

Umoriti se necu od kritkovanja taman da baketu ovdje i sebiju dovedete da ih brani !! :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 18 sep 2020, 13:53

Evo Moja tv nas prenosi, a ne Arena. Još jedno omalovažanje nas, prenose Radnik-Olimpik, a mi na Moja Tv. To je lobi Mtel-a da prenose mečeve iz RS-a, a BH Telecom jedino zanima kako će sebi zaraditi, a ne kako će postati broj 1. u BiH...

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 18 sep 2020, 13:55

Nek prijavljuju to se tesko dokaze.Treba u skupstinu ljude koje imaju privatne firme.Svako iz skupstine ima obavezu jednog igraca platiti ispod stola.Ko moze seji brajlovicu dokazati da je isplatio 2500 mjesecno npr.Hajdarevicu.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 18 sep 2020, 13:57

delinjo je napisao/la:
18 sep 2020, 13:51
Umoriti se necu od kritkovanja taman da baketu ovdje i sebiju dovedete da ih brani !! :mrgreen:

Nije prvi put da se ne slažemo ali će biti prvi put da budeš u pravu. Dade mi! :mrgreen:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 sep 2020, 13:58

delinjo je napisao/la:
ja, i? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 sep 2020, 14:03

Bbake je napisao/la:
18 sep 2020, 13:57
delinjo je napisao/la:

Nije prvi put da se ne slažemo ali će biti prvi put da budeš u pravu. Dade mi! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj mi braniti ove mlatimudane bjezi bolan ,samo babuka ima kredit ostale razapeti (izuzetak Jasko ) :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 18 sep 2020, 14:22

delinjo je napisao/la:
18 sep 2020, 14:03
Bbake je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Nemoj mi braniti ove mlatimudane bjezi bolan ,samo babuka ima kredit ostale razapeti (izuzetak Jasko ) :mrgreen:

Ne branim nikoga već pokušavam biti objektivan uzimajući sve činjenice u obzir, prvenstveno gledajući šta je najbolje po klub. Ako se pogleda pisanje bez predrasuda, to se jasno primjeti. Nemoj mi etiketiranja, znaš da to ne prolazi.

Da mora i može bolje, da, slažem se. Mogu i trebaju više, naravno. Potrebne su određene promjene i rokade, apsolutno. Da nisu uradili mnogo, takođe tačno.

Sa druge strane, da su upali u situaciju u kakvoj niko nikad prije nije bio, da to je istina. Da je teško i otežano, skoro onemogućeno funkcionisanje kluba u sadašnjim okolnosti, nepobitna činjenica. Da su im opcije limitirane i svedene na sami minimum, po skoro svim osnovama.

Eh sada, kada sve uzmemo i saberemo, u normalnim okolnostima ova uprava bi letila ko' raketa! Međutim, nije rad samo ono što trebamo gledati već i vanjske faktore, okolnosti, trenutnu situaciju i pokušati koliko možemo malo zaviriti u budućnost. Svaka dodatna turbulencija bi na određeni način naštetila samom klubu i samim tim nas uvela u još nemirnije vode, bez obzira ko ga vodio. Dalje, nema baš puno 'sposobnih' koji jedva čekaju da se uhvate u koštac sa sadašnjom situacijom. Nije da se nije tražilo. Na sve ovo, možda ću zvučati trivijalno ali je i to neoborivi fakt, Željo odavno nije bio ovako rešetan kao sada. Sa svih strana iz svih oruđa, od raznoraznih pojedinaca i grupa. Gledajući i analizirajući cjelokupnu sliku, biram opciju u kojoj se stvari neće raditi iz hira već promišljeno, planski i postepeno. Dakle, sve u svoje vrijeme.

Nadam se da ti je bar malo jasnije.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 sep 2020, 14:30

Bbake je napisao/la:
18 sep 2020, 14:22
delinjo je napisao/la:
18 sep 2020, 14:03
Bbake je napisao/la:

Ne branim nikoga već pokušavam biti objektivan uzimajući sve činjenice u obzir, prvenstveno gledajući šta je najbolje po klub. Ako se pogleda pisanje bez predrasuda, to se jasno primjeti. Nemoj mi etiketiranja, znaš da to ne prolazi.

Da mora i može bolje, da, slažem se. Mogu i trebaju više, naravno. Potrebne su određene promjene i rokade, apsolutno. Da nisu uradili mnogo, takođe tačno.

Sa druge strane, da su upali u situaciju u kakvoj niko nikad prije nije bio, da to je istina. Da je teško i otežano, skoro onemogućeno funkcionisanje kluba u sadašnjim okolnosti, nepobitna činjenica. Da su im opcije limitirane i svedene na sami minimum, po skoro svim osnovama.

Eh sada, kada sve uzmemo i saberemo, u normalnim okolnostima ova uprava bi letila ko' raketa! Međutim, nije rad samo ono što trebamo gledati već i vanjske faktore, okolnosti, trenutnu situaciju i pokušati koliko možemo malo zaviriti u budućnost. Svaka dodatna turbulencija bi na određeni način naštetila samom klubu i samim tim nas uvela u još nemirnije vode, bez obzira ko ga vodio. Dalje, nema baš puno 'sposobnih' koji jedva čekaju da se uhvate u koštac sa sadašnjom situacijom. Nije da se nije tražilo. Na sve ovo, možda ću zvučati trivijalno ali je i to neoborivi fakt, Željo odavno nije bio ovako rešetan kao sada. Sa svih strana iz svih oruđa, od raznoraznih pojedinaca i grupa. Gledajući i analizirajući cjelokupnu sliku, biram opciju u kojoj se stvari neće raditi iz hira već promišljeno, planski i postepeno. Dakle, sve u svoje vrijeme.

Nadam se da ti je bar malo jasnije.
Sve je to tacno i ti nisi nista slagao ,ti mene znas i znas ko sam da nisisam igrac bilo koga ali krenut cu redom.Kada su ljudi dosli obecali su sve i svasta a ispunili su gotovo nista.Konstantno petljaju nisu transparentni i kriju se iza Amara ,hajde da postavimo ovako situaciju,sta da nije Amar trener da je neko drugi,sta bi onda ??? Ti znas da ovu ekipu niti jedan trener ne bi mogao drzati u vrhu,bukvalno su gurnuli Amara na prvi front.Ja postujem sve igrace koji su nosili dres ovog kluba od Jamaka i Bekrica ali je godina 2020 a nama su to pojacanja,da li se tako pravi sampionska ekipa ? Da li je to posteno prema samom Amaru ?? Znas sutra cemo popusiti titulu krenut ce hajka i opet ce na prvu liniju izloziiti Amara Osima,opet ce biti prica gdje footboll ,obezbjedili smo mu sve uslove a lik prinudjen da stavi Fejzu na gol,da igra bez krila itd..Da li je posteno trositi tako najboljeg trenera svih vremena u nasem klubu ?

Ja obozavam Amara ali mu se divim kako mu ne pukne film sa ovim levatima ,i na kraju ce opet za neuspjeh sve preuzeti mangupski na svoja pleca i opet nece niko pricati o upravama nego ce svi gledati ekipu i Amara a to sto nisu obezbjedili pare za makar par solidnih igraca (niakkve klase) to nikom nista,eto to mene frustrira.

I pazi mi dodjemo u situaciju da zbog takvih skacemo jedni na druge,nazivamo ih navijacima ili manjim navijacima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 sep 2020, 14:36

:yawn:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 sep 2020, 14:41

Nemir14 je napisao/la:
18 sep 2020, 13:53
Evo Moja tv nas prenosi, a ne Arena. Još jedno omalovažanje nas, prenose Radnik-Olimpik, a mi na Moja Tv. To je lobi Mtel-a da prenose mečeve iz RS-a, a BH Telecom jedino zanima kako će sebi zaraditi, a ne kako će postati broj 1. u BiH...
Otici negdje popiti par piva, al ne dam bhtelecomu ni marke

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 sep 2020, 14:42

Nista od AEK-a izvukose Wolfsburg u PO :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 18 sep 2020, 14:43

kod nas se trenutno sve svodi na "navijači - pokažite se". zar juče nije mogao jedan mail svim aktivnim članovima sa čestitkom za 99 godina kluba. sitnica al raji mnogo znači
moSa ljoŽe

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 18 sep 2020, 14:47

Ništa ti @Dela nisi rekao da svoj stav potkrijepiš argumentima i cijelu svoju tezu si zasnovao na Jamaku i Bekriću. Na stranu što to jako ružno zvuči iako vjerujem nije namjerno već pokušavaš ukazati na kvalitet, zaboravio si jednu sitnicu. Isti taj Amar kojeg hvališ je doveo Jamaka i Bekrića jer smatra da na određeni način mogu doprinijeti samom timu. Njih dvojica su osim iz već navedenog razloga stigli jer smo kako sam ti gore već naveo u izuzetno teškoj situaciji, ali ponajviše zbog nekih drugih faktora a ne nesposobne uprave kako se to konstantno gura. Evo recimo primjer Ayaji. Vjerovao ili ne trebao doći u dva navrata, sve dogovoreno i u oba navrata posao propada, ne zbog nesposobnosti ljudi iz kluba već iz škžlj faktora na koje možemo uticati kao Ja i Ti u trgovinsku razmjenu Kine i Sad.

Pored toga ako ćemo tako, 'Bekrić i Jamak' su drugi sa utakmicom manje. Uz navedeno, to nisu igrači na kojima gradimo igru tako da je malčice ružno ubacivanje u neki kontekst, 'ako su nam njih dva pojačanja'. Ono baš, znam nije namjerno ali je u najmanju ruku nepromišljeno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 sep 2020, 14:50

lijevapolutka je napisao/la:
18 sep 2020, 14:43
kod nas se trenutno sve svodi na "navijači - pokažite se". zar juče nije mogao jedan mail svim aktivnim članovima sa čestitkom za 99 godina kluba. sitnica al raji mnogo znači
Pisao sam i na temi birtije. Trazis od navijaca, a nisi transparentan ni sekunde. Kazes da ces reci tacan broj prodatih protiv Mladosti i ne kazes. To je hajmo reci sitnica, a gubi se povjerenje jer kazes, a ne ispunis.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, NerminFatic i 33 gosta.