drago mi je sto je stilic dao pogodak,al hajd da budemo malo realni....lyon je ipak najmanje duplo bolji od lecha.....kad vec poredimo Pjanic je izbacio mali Real ......mislim da to stilic nece nikad uraditi,i samo jos jedna sitnica Pjanic je 1990-to godiste a Stilic 1987lech je napisao/la:iz sedmice u sedmicu igra sve bolje i bolje... pa Pjanic i Misimovic mogu da mu zavide na ovakvim igrama. jedan igra u 125 timu Galate, a drugi uci 10 jasina da bi zaigro protiv nekog Kana.... dok Stila razvaljuje i to u Kup UEFA!
steta sto pored ovih "zvucnih" imena nema mjesta da se pokaze u reprezentaciji gdje bi dao 100% vise nego ova dvojica zajedno.
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR!
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Semir Štilić
pa zato sam i spomenuo "zvucna" imena... Lech je 20x puta bolji od Lyona ove godine. pa ljudi se poigravaju sa Cityem koji je je tolike milione ulozio u tim, Juventus jedva izvuce bod... a ovi gube od Hapoela i to kod kuce. ustvari izvukli su bod u minuti do 12neznalica je napisao/la:drago mi je sto je stilic dao pogodak,al hajd da budemo malo realni....lyon je ipak najmanje duplo bolji od lecha.....kad vec poredimo Pjanic je izbacio mali Real ......mislim da to stilic nece nikad uraditi,i samo jos jedna sitnica Pjanic je 1990-to godiste a Stilic 1987lech je napisao/la:iz sedmice u sedmicu igra sve bolje i bolje... pa Pjanic i Misimovic mogu da mu zavide na ovakvim igrama. jedan igra u 125 timu Galate, a drugi uci 10 jasina da bi zaigro protiv nekog Kana.... dok Stila razvaljuje i to u Kup UEFA!
steta sto pored ovih "zvucnih" imena nema mjesta da se pokaze u reprezentaciji gdje bi dao 100% vise nego ova dvojica zajedno.
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR!![]()
![]()
cisto sumnjam da ce Pjanic za tri godine biti na Stilinom nivou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a Pjanicu se posrecilo sa MADRIDOM jer se nasao na pravom mjestu u pravom trenutku... nista posebno nije pokazao na onoj utakmici izuzev gola. ne osporavam ja njegov kvalitet ali ne pokazuje previse u Lyonu
neznalica je napisao/la:drago mi je sto je stilic dao pogodak,al hajd da budemo malo realni....lyon je ipak najmanje duplo bolji od lecha.....kad vec poredimo Pjanic je izbacio mali Real ......mislim da to stilic nece nikad uraditi,i samo jos jedna sitnica Pjanic je 1990-to godiste a Stilic 1987lech je napisao/la:iz sedmice u sedmicu igra sve bolje i bolje... pa Pjanic i Misimovic mogu da mu zavide na ovakvim igrama. jedan igra u 125 timu Galate, a drugi uci 10 jasina da bi zaigro protiv nekog Kana.... dok Stila razvaljuje i to u Kup UEFA!
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR!![]()
![]()
cisto sumnjam da ce Pjanic za tri godine biti na Stilinom nivou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moze bit i gori...nema potrebe poreditt ih
stilic je imo puno tezi put do normalnog kluba ipak je iz nase lige poceo,ali da je trebo dobit priliku prije alispahica jest, trebo je dobit bar 15 minuta u nekoj utakmici ne zato sto ga neko voli ili ne voli nego zato sto je zasluzio svojim igrama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa normalno da je zasluzio.. ali najvise mi bude krivo kada vidim da igraju anonimusi tipa Besic, Subasic, Vranjes, Zec, Alispahic... i naravno klocina Ibisevic. nema sve sami talenat do talenta... rodi ih majka.
Usporedzivati Francusku i Poljsku ligu,jos i ligu shampiona sa Euro ligom(popularno nazvana liga gubitnika)
Ne da nema nikakvog smisla,nego ni veze.
Smijesno i porediti.
Man'te se budalestine.
A i kad poredite onda gledajte da poredite igrace koji igraju slicne pozicije.
Sehic je Dzeko za Dzeku na golu,ali samo na golu.Ni makac dalje.Tako da su i tu poredjenja smjesna.
Smijesno i porediti.
Man'te se budalestine.
Sehic je Dzeko za Dzeku na golu,ali samo na golu.Ni makac dalje.Tako da su i tu poredjenja smjesna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Mogla bi se uzeti dobra lova za "Štilu"...Idu bolja vremena za Želju, Nezaustavljivo... 
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Taj Lech koji je prosao dalje pored Juventusa je 11. u Poljskoj ligi... slaba liga u pm.harishp je napisao/la:Usporedzivati Francusku i Poljsku ligu,jos i ligu shampiona sa Euro ligom(popularno nazvana liga gubitnika)
Smijesno i porediti.
Man'te se budalestine.
i naravno da nema smisla porediti ligu prvaka sa kupom uefa jer samo budala moze reci kako je Lyon imao tesku grupu. ne znam stvarno kako su skupili 10 bodova i prosli europske velikane u vidu Hapoela i ubitacne Benfike... najvise me fascinira osvojeni bod protiv Hapoela i to na Zerlanu. divim im se!
ja ne znam sta Pjanic igra jer u igru ulazi svake prestupne godine... ali mislim da su on i Stila jednaki na pozicijama.
E nek je Stilic bas srusio ovaj sugavi Salzburg 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Konstantno dobre partije, ali koje ocigledno ostaju ne zapazene od strane trenera u repki.
Ovi golovi mu samo nabijaju cijenu i sugiran sam da ce na ljeto biti dobrih ponuda iz liga petice.
Ovi golovi mu samo nabijaju cijenu i sugiran sam da ce na ljeto biti dobrih ponuda iz liga petice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odličan gol, ali momak je pod vetom u reprezentaciji već godinama. Možda bi mu osvajanje zlatne lopte pomoglo. Možda. Očito su mu se zainatili što nije dao pare za priliku da se dokaže. "Nije lav"
Lavovi daju pare.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nemoj Seherzade ti vise.U redu je,u pravu si.Ebo lige petice,ebo sampionsku ligu.Zivio Zbignjev Bonjek.lech je napisao/la:Taj Lech koji je prosao dalje pored Juventusa je 11. u Poljskoj ligi... slaba liga u pm.harishp je napisao/la:Usporedzivati Francusku i Poljsku ligu,jos i ligu shampiona sa Euro ligom(popularno nazvana liga gubitnika)
Smijesno i porediti.
Man'te se budalestine.
i naravno da nema smisla porediti ligu prvaka sa kupom uefa jer samo budala moze reci kako je Lyon imao tesku grupu. ne znam stvarno kako su skupili 10 bodova i prosli europske velikane u vidu Hapoela i ubitacne Benfike... najvise me fascinira osvojeni bod protiv Hapoela i to na Zerlanu. divim im se!
ja ne znam sta Pjanic igra jer u igru ulazi svake prestupne godine... ali mislim da su on i Stila jednaki na pozicijama.
Sto se tice jednakosti pogledaj cjenu ta dva igraca a usput i godiste.
Ja cu svog Golfa dvicu vazda hvaliti jer pici i na loz ulje ode TAS-co,ali reci da je bolji ili isti recimo od audija.Slagao bi samog sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

evo da podsjetim Papeta da je on drzavljanin BiH i da ima pravo nastupa za reprezentaciju BiH...
btw: samo stoji mu plavi dres
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa naravno...nije Lav, niti Zmaj po nekim mjerilima naših "strucnjaka" sa klupe...lavovi i zmajevi imaju dobre menagere koji uredno podmazuju selektore pa zato njihovi puleni i igraju redovno...jest da veze nemaju, ali igraju jbg i to godinama nas more.Željovac je napisao/la:Odličan gol, ali momak je pod vetom u reprezentaciji već godinama. Možda bi mu osvajanje zlatne lopte pomoglo. Možda. Očito su mu se zainatili što nije dao pare za priliku da se dokaže. "Nije lav"Lavovi daju pare.
A Štiliću treba da napravi transfer u Barcelonu vrijedan minimalno 50 miliona eura da bi mu Pape "strucnjak" dao pola sata vremena da se pokuša nametnuti ali protiv selekcije Novinara ili Omana.
Odlican avatar otpravniceotpravnik_vozova je napisao/la:Mogla bi se uzeti dobra lova za "Štilu"...Idu bolja vremena za Želju, Nezaustavljivo...
Stila majstor vazda bio i ostao
1921-2011
Kod Papeta makar sijedi na klupi,kod Cire je bio na tribinama.
Sve blize i blize zelenom tepihu.
Da je kako dovesti Smudana Poljskog selektora.On ga je u Lechu vodio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne sjedi ni na klupi...cak ga "strucnjak" nije ni zovnuo protiv poljaka jer je valjalo uhljebiti Džakmića da ne jede momak hrenovke bezveze i slicne vedete tipa Subašić, Torlak i tako to.harishp je napisao/la:Kod Papeta makar sijedi na klupi,kod Cire je bio na tribinama.
Sastav protiv Poljske glavom i bradicom je nacinio gospon Borce Sredojevic.Mandrak je napisao/la:Ne sjedi ni na klupi...cak ga "strucnjak" nije ni zovnuo protiv poljaka jer je valjalo uhljebiti Džakmića da ne jede momak hrenovke bezveze i slicne vedete tipa Subašić, Torlak i tako to.harishp je napisao/la:Kod Papeta makar sijedi na klupi,kod Cire je bio na tribinama.
A bilo je vala osim hrenovki i kifli,tako da su svi zadovoljni i debeli.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 dec 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko sta god pricao Stila je morao dobiti priliku u reprezentaciji davno.
Pjanic nije bolji igrac od Stile u ovom trenutku, dajte segment igre u kojem je Pjanic bolji od Stile osim u slobodnjacima, a relno sa Pjanketom nema puno igraca koji se mogu takmiciti u tom segmetnu!!!
Sto je Lyon doveo ovog momka iz bordoa Gurkufa ili kako se vec cita??? Sigurno ne zato sto je Pjanic rasturao vec suprotno.
Da se razumijemo ja ne pljujem po Pjanicu, i on ce vjerovatno biti bolji igrac od Stile za tri godine, ali trenutno Pjanic nije ni sekundu bolji igrac od Stile.
Moje misljenje je da bi Stila trebao dobiti priliku umjesto Misketa koji se pogubio evo dvije sezone i da se odigra tekma sa Pjanicem i Stilom u vezi, to je buducnost ove repke i to se mora desiti i na tome nas selektor mora poceti raditi, laganini davati priliku stili umjesto Misketa, 15,20,25 minute redovno.
Ali posto se ovdje spominju podmazivanja i slicno nevjerujem da ce do ovoga doci u skorijoj buducnosti na zalost
Pjanic nije bolji igrac od Stile u ovom trenutku, dajte segment igre u kojem je Pjanic bolji od Stile osim u slobodnjacima, a relno sa Pjanketom nema puno igraca koji se mogu takmiciti u tom segmetnu!!!
Sto je Lyon doveo ovog momka iz bordoa Gurkufa ili kako se vec cita??? Sigurno ne zato sto je Pjanic rasturao vec suprotno.
Da se razumijemo ja ne pljujem po Pjanicu, i on ce vjerovatno biti bolji igrac od Stile za tri godine, ali trenutno Pjanic nije ni sekundu bolji igrac od Stile.
Moje misljenje je da bi Stila trebao dobiti priliku umjesto Misketa koji se pogubio evo dvije sezone i da se odigra tekma sa Pjanicem i Stilom u vezi, to je buducnost ove repke i to se mora desiti i na tome nas selektor mora poceti raditi, laganini davati priliku stili umjesto Misketa, 15,20,25 minute redovno.
Ali posto se ovdje spominju podmazivanja i slicno nevjerujem da ce do ovoga doci u skorijoj buducnosti na zalost
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 16 dec 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Jah doduše, a Pape je glumio ikebanu na klupi na toj utakmiciharishp je napisao/la:Sastav protiv Poljske glavom i bradicom je nacinio gospon Borce Sredojevic.Mandrak je napisao/la:Ne sjedi ni na klupi...cak ga "strucnjak" nije ni zovnuo protiv poljaka jer je valjalo uhljebiti Džakmića da ne jede momak hrenovke bezveze i slicne vedete tipa Subašić, Torlak i tako to.harishp je napisao/la:Kod Papeta makar sijedi na klupi,kod Cire je bio na tribinama.
Pa naravno ikebana je samo rasporedio.Gdje ce kifla,gdje hrenovka,a gdje zdenka.
I drugi ljudi znaju taj ugostiteljski posao.
I drugi ljudi znaju taj ugostiteljski posao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sveti i 26 gostiju.