FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
13
65%
2) prosječan
6
30%
3) loš
1
5%

Ukupno glasova: 20

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 16:45

Imalo bi to smisla moj hardene da nije i u uzvratu igrao štopera sa Benatiom. Bolje onda Alaba da je igrao kada smo vidjeli šta je bilo u Torinu, ali ne ubleha mora po svome.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2020, 16:48

Je.bi se Thiago. :angel:

Steta je sto smo izgubili ovakvog igraca, meni fakat nije svejedno jer u ekipi trenutno nemamo igraca takvog profila.
Nadam se da cu vremenom reci da mi je drago sto je otisao jer ce to znaciti da je Bayern bez njega jos bolji ali mi sad nije svejedno.

Ne zelim mu sve najbolje, tacnije ja mu zelim zdravlja i zelim mu da se makar jednom u zivotu pokaje sto je otisao iz Bayerna.

Je.bi se druze jos jednom. :wave:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 18 sep 2020, 16:54

Gospodski oproštaj Thiaga, hvala mu na svemu! Ostat ce u dobrom sjećanju i uvijek će biti dobrodošao i rado vidjen u Minhenu! Hvala na svemu i sve najbolje, osim kad bude igrao protiv nas 😁

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 sep 2020, 18:21

Piše kako Alaba ne igra večeras. Da li gledamo par Boa - Sule ili će Hansi dati Lukasu šansu. To će mnogo reci ko je gde u lancu ishrane.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 sep 2020, 18:24

daj odbranu
davies lucas sule pavard
da vidimo kakvi su
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 18:51

farinelli123 je napisao/la:
18 sep 2020, 18:21
Piše kako Alaba ne igra večeras. Da li gledamo par Boa - Sule ili će Hansi dati Lukasu šansu. To će mnogo reci ko je gde u lancu ishrane.
E upravo. Ova će situacija dosta pokazati. Ako Lucas ne bi igrao, to je za njega loš znak od trenera i šanse su mu mizerne.
A u suštini ovo je sada situacija koja se mogla skoro pa očekivati, mislim ovako ti to bude u fudbalu, jedan pregovora, hoće dobar ugovor, a ovaj drugi, koji je na neki način u ofsajdu, baš sada zauzme mjesto i još moguće pruži dobru partiju...Cijela priča bi se tako slatko mogla zakomplikovati, da bi na kraju mogao biti baš užitak.....Spannung zagrantovan.... :D

Generalno kod Alabe još moram reći, o ovome svemu što se diskutuje, tu obje strane malo blefiraju i uprava naša tvrdi vjerovatno da on i previše traži i svjesno neke stvari plasira u medijima, a opet Alabina strana ipak želi ispasti skromna. Klasični žestoki poslovni svijet.... :D

Usput, Uli je u nedjelju dobru lavinu pokrenuo i svojim izjavama doprinijeo da ovo s Thiagom se brže završi, jer odjednom se konkretizovala ponuda, nakon što je on naznačio da neće biti puštanja po svaku cijenu. E sada da li u Alabinoj stvari zakuhao ili nešto pametno odradio i koliko je stari Uli mudro kalkulisao ili je malo i preletio stoji da se vidi. Ali ovo je čak u velikoj mjeri uigran show Ulija i Kallea, a po pitanju Alabe ovih dana samo Oli šuti (nije se dugo po tom pitanju izjasnio), moguće da će on večeras nakon utakmice među prvima dati intervju. Vidjet ćemo.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 19:29

I kao što se vidi dva su nam golmana na klupi. Flick želi nagraditi Ulreicha za lojalnost, pa je i njega večeras uvrstio u kadar. Ne zna se još gdje će on nastaviti karijeru, možda ostane i kod nas. Ali trenutno mu je još neriješena situacija.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 sep 2020, 19:33

A slabe klupe boze dragi, i jos sa praktiči 4 stopera nazad,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 19:33

Nije nego nam je kadar nikakav pa se moraju dva golmana gurati na klupu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 19:38

Bundesliga je napisao/la:
18 sep 2020, 19:33
Nije nego nam je kadar nikakav pa se moraju dva golmana gurati na klupu.
Flick je ovo već za Ulreicha izjavio, da iz ovog razloga to radi...Ovog kojeg sam naveo.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 19:42

Ma dobro, to je tacno, ali je isto tacno da nemas koga staviti pa i nema nekog izbora. Ja klupe, sta je ovo. Fuj ako ne dovedu nikog :puke:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2020, 19:46

Bundesliga je napisao/la:
18 sep 2020, 19:42
Ma dobro, to je tacno, ali je isto tacno da nemas koga staviti pa i nema nekog izbora. Ja klupe, sta je ovo. Fuj ako ne dovedu nikog :puke:
Meni se čini i da je Lucasu dao priliku zato što nema krila na klupi, da može ubaciti Daviesa umjesto Sanea kasnije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 sep 2020, 19:48

Odavno nije bila klupa slabija.

Na kraju Thiago 22 milion eura, sa bonusima i sl. može narasti na 27 miliona eura. S obzirom da je imao još godinu ugovora, dobar posao.

Treba se pod hitno dovesti kreativni vezni igrač.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 19:49

harden je napisao/la:
18 sep 2020, 19:46
Meni se čini i da je Lucasu dao priliku zato što nema krila na klupi, da može ubaciti Daviesa umjesto Sanea kasnije.
Vidis dobro si to primijetio. Ne moze igrati citavu utakmicu. Ma ovo je za Bogu plakati, nek se povrijedi 1ili 2 igraca i gasi mjesalicu, motaj kablove.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 19:50

A i pretjeruje se...

Davies, Cuisance, Tolisso, Zirkzee su sasvim solidne opcije. Nedostaju Alaba i Coman i to bi pogotovo već dobro izgledalo. Ako se posmatra cijeli kadar. 1-2 igrača će svakako još doći. A svakako da i većina i ovih mladića zaslužuje mjesto na klupi.
Htjeli bi da se mlađima daje šansa, a onda ti mlađi i na klupi smetaju. Nema toga ko bi nekima ovdje ugodio... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 sep 2020, 19:58

Tolisso i Davies je jedino na klupi što je prva postava ili njen bekap, Javi ide i ovo ostalo djeca. Sa Alabom i Comanom baš nam i fali neka 2-3 igrača za rotacije. Ne znam, kome je ovo trenutno stanje dobro, bez tih pojačanja, s obzirom šta ćemo igrati i koliko, taj ima neki problem sa viđenjem gdje ovaj klub treba da pripada i kakvu riječ da vodi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 20:02

Ma smijesno Bgm. U redu je davati priliku mladima u nekim nebitnim utakmicama i kada je sve vec odluceno, ali ako spadnes na to da ti omladinci igraju u prvoj u bitnim utakmicama nakon par povreda prvotimaca ili umora pisi propalo. Jos jednom ponavljam, ne mogu se na silu ni omladinci gurati ako nemaju kvalitet a Richards, Musiala sigurno nemaju.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 sep 2020, 20:05

Javi izgleda napušta iduće sedmice za 10tak miliona i ide u Bilbao.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 18 sep 2020, 20:20

effe_sa je napisao/la:
18 sep 2020, 19:50
A i pretjeruje se...

Davies, Cuisance, Tolisso, Zirkzee su sasvim solidne opcije. Nedostaju Alaba i Coman i to bi pogotovo već dobro izgledalo. Ako se posmatra cijeli kadar. 1-2 igrača će svakako još doći. A svakako da i većina i ovih mladića zaslužuje mjesto na klupi.
Htjeli bi da se mlađima daje šansa, a onda ti mlađi i na klupi smetaju. Nema toga ko bi nekima ovdje ugodio... :D
Svaka cast potpisujem sve, jedan od pametnijih komentara u zadnjih par mjeseci.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.