Reglion je 3 klase iznad Shawa.Samo je Robertson bolji igrac od njega na beku u EPLPoligon10 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:20Daj capitano ne zezaj. Kakva sad 4 startera u zadnjoj liniji? Regilon je okej igrač, ali ništa pretjerano i wow za jednog Shawa koji kada je zdrav igra jako dobro. Znam da su problem povrede, ali Utdu nije goruća pozicija lijevi bek koliko je to stoper. Utd bi morao krenuti do kraja plelaznog roka po Alabu i tako sa jednim igračem pokriti 2 pozicije u zadnjoj liniji. Sad da li će to uraditi i da li će gledati pokriti poziciju stopera je već stvar za diskusiju i kritike ukoliko se to ne uradi. Maguire i AWB su itekako dobra rješenja na svojim pozicijama i suvišno je govoriti kako se i ovdje trebamo pojačati.Trebaju im 4 startera u zadnjoj liniji, ali najviše lijevi bek.
Ostatak posta ne bih puno komentarisao. Real kad god je dovodio iz Utda i platio je na pravi način. Stvar je u tome da klub poput Reala može kupovati odakle hoće skoro, ali ove klauzule ne može postavljati Utdu i sličnim velikanima.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dobro je za njih ali nije dobro za ostale.TheChief je napisao/la: ↑18 sep 2020, 18:46Morali su dovesti ova pojacanja (Thiago i Jota).
Jota im je cak potrebniji jer su im prve napadacke opcije sa klupe bili Origi i Minamino.![]()
U veznom su imali opcije, ali je naravno pojacanje i to za startne postave.
Osvjezili su ekipu i to je dobro za njih.
Pojačali su se tačno tamo gdje treba. I to kakvim igračima...
Ja se nadam da će barem defanzivno malo da popuste čisto da liga bude zanimljivija.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
E sada mogu da umrem rahat, sve sam vidio. Covjek je drugi najbolji bek lige bez ijedne odigrane utakmice! Ljudi, trolajte slobodno ali daj malo stila bar. Nije lupanje prve gluposti koja ti padne na pamet i trolanje isto.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bale najbolje krilo a Jozo najbolji trener.
2012 again
2012 again

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa tu je to ako objektivno pogledamo da je Tierney jedini ozbiljan bek u ligi, ovo sve ostalo talasika

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To vise govori o konkurenciji nego o Reguilonu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa vise bi napredovao u Sevilli nego u Spursima, jos igra LP. Ovo je korak unazad jer ide iz boljeg tima u slabiji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 20:01Pa vise bi napredovao u Sevilli nego u Spursima, jos igra LP. Ovo je korak unazad jer ide iz boljeg tima u slabiji.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nego, ovaj dolazak Bejla najbolje opisuje
Son Kane Bale jbte
Son Kane Bale jbte

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Son Kane Bale 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koji Jota ide u Lpool?
Ovaj iz vukova il?
Ovaj iz vukova il?
Zbog Jote jel
Kazu momcina dere. Entertainment paket.Man United want to sign left back on next days, yes. Alex Telles one of the three names on top of the list
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Thiago i Jota a niko nije otišao od udarne postave. Ne može se bolje pojačati.
Ili, sto bi neki rekli, najbolji bek lige.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.