Moze.
Napadac umjesto firmina, stoper umjesto gomeza i thiago u vezi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Moze.
Kane ima 27 i jos igra za tottenham.
Ja ba. Curi mu vrijeme a on tavori u tottenhamu
Posto se ovaj post na mene odnosi.Chapman1886 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:22joj ovih čelzijevih udarili kritikovati firmina da mogu sapunjati mačora kako su zafrkali klopa za kokoš wernera haha
Odlican. Dovest jos Parteya a topnicima gurnut refreshiranog Nemanju.
Ma sta kazes nije dovoljno ? Dvije sezone zaredom 97+ bodova.soxx je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:30Posto se ovaj post na mene odnosi.Chapman1886 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:22joj ovih čelzijevih udarili kritikovati firmina da mogu sapunjati mačora kako su zafrkali klopa za kokoš wernera haha
Ja kao prvo nisam na to ciljao a nisam nikad ni spomenuo nigdje kako smo zayebali kloppa, liverpul il sta vec. Bujrum pa pretrazi postove.
Firmino je radilica i dobro se uklapa ali nekada nije samo to dovoljno.
Ako neko od navijaca lpoola misli da trollam, prestajem s diskusijom ovom.
Kad krene rasprodaja ubrzo vidjet ćeš otkud pare.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:46cijenim ovog kloppa ko trenera, al sto mu treba kmecanje i prozivanje o trosenju drugih a on za 2 dana 70miliona potrosi, bez potrebe fakat
pa dobro stoji to, al sto proziva druge sto imaju vecu finansijsku moc nego on, on da moze toliko trositi, trosio bi sigurno ko i svi ostali koji mogu, mojne suplje samo jurgeneenerkolfc je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:46Kad krene rasprodaja ubrzo vidjet ćeš otkud pare.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:46cijenim ovog kloppa ko trenera, al sto mu treba kmecanje i prozivanje o trosenju drugih a on za 2 dana 70miliona potrosi, bez potrebe fakat
Sky prenio prije par dana, ssba malo kasni.