Ukratko Ole poručuje začepite usta.Oliver Kahn on the transfer market: "You don't always have to talk about new signings. We can also see what we already have in our team" [ZDF]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ukratko Ole poručuje začepite usta.Oliver Kahn on the transfer market: "You don't always have to talk about new signings. We can also see what we already have in our team" [ZDF]
Dobro došao, nadam se da ćemo se lijepo družiti.
Odmah da razjasnimo, jesi li sa mnom ili protiv mene? (Da pripremim taktiku ako nisi)
Ja sam kod krila bio siguran da će se sve riješiti sa Perišićem, pa me je to jedino od svega iznenadilo.
U Cuisanceove sposobnosti vjerujem (ponavljam seBundesliga je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:41Desni bek i krilo nam trebaju. Vezni red, ajde moze proci. Goretzka, Kimmich, Tolisso, Cuisance i Fein. Prva cetiri imaju iskustva, peti vidjet cemo.
Mislim da se on ipak planira koristiti na stoperu. Nasljednik Boatenga, ali i on ce polako dobijati sansu, uciti od ostalih u timu. Plus ima onu povredu. Mislim da vezni red moze proci, Bayern je bio jedan od rijetkih timova koji je imao i viska veznjaka. Bek i krilo trebaju za sirinu, za rotaciju. Isto povrede su sastavni dio.
Dobro večer momak. Ja sam nesuđeni mod. Reci mi o bitnim temama:
Hajd malo sada kukaj čovjeku što nisi postao mod, izbaci to iz sebe.....
Odmah da se zna ko antenu namješta, a ko viče dooobra. Nisam postao mod jer je Justin vodio kampanju za hardena po inboxima. Da se zna. Ali harden radi respektabilan posao.effe_sa je napisao/la: ↑19 sep 2020, 00:32Hajd malo sada kukaj čovjeku što nisi postao mod, izbaci to iz sebe.....![]()
![]()
A reci čovjeku odmah da si ovdje najprgaviji....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.