FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2020, 22:51

Oliver Kahn on the transfer market: "You don't always have to talk about new signings. We can also see what we already have in our team" [ZDF]
Ukratko Ole poručuje začepite usta. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 22:53

Yebi se Oli. Nije sezona jedna utakmica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 18 sep 2020, 22:54

:ljepota: Dobro veče nov sam na forumu al sam navijač Bajerna od kada znam za sebe :-D
Šta reći osim svaka čast srce mi kao džamija kad ih gledam u 85. minuti na 8:0 kako ulijeću u duele kao da je finale LP.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 sep 2020, 22:55

Ne smije da priča više o transferima i neće nikog da sad obeshrabri i da napravi problem.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 sep 2020, 22:56

MrAlemKa je napisao/la:
18 sep 2020, 22:54
:ljepota: Dobro veče nov sam na forumu al sam navijač Bajerna od kada znam za sebe :-D
Šta reći osim svaka čast srce mi kao džamija kad ih gledam u 85. minuti na 8:0 kako ulijeću u duele kao da je finale LP.
Dobro došao, nadam se da ćemo se lijepo družiti. :kafa:

Glasaj za najbolje igrače na utakmici na viewtopic.php?f=110&t=15270
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2020, 22:58

Mora se što prije završiti Dest i ne znam šta će za 4 krilo dal' će koga dovesti ili će povremeno koristiti Daviesa a njegovo mjesto popunjavati Lucas.

MrAlemKa dobrodošao među vukove. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 sep 2020, 22:59

MrAlemKa je napisao/la:
Odmah da razjasnimo, jesi li sa mnom ili protiv mene? (Da pripremim taktiku ako nisi)

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 18 sep 2020, 23:09

:clap:
Kakav trio imamo u napadu.
Ganabry iz tekme u tekmu sve bolji,nevjerovatno je koliko je napredovao.
Večeras hattrick,kapa dole
Lewa šta reći pokazao klasu onom asistencijom,mogao postići još koji gol
SANE pa nevidi se uopšte nikakva posljedica od povrede,nevjerovatno je koliko je brz,kako je nesebičan,tehnika,ma strašno pojačanje smo dobili
Klasa,elegancija

ostali isto sjajni,Kimich,Goretzka,drago mi je što je i Hernandez zaigrao

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 18 sep 2020, 23:14

sljivo je napisao/la:
18 sep 2020, 22:59
MrAlemKa je napisao/la:
Odmah da razjasnimo, jesi li sa mnom ili protiv mene? (Da pripremim taktiku ako nisi)
Moramo se držat, vazda bude nekih rasprava to je dio foruma nadam se da ćemo iz svega zaključit najbolje za Bayern

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2020, 23:19

Sljivo niko nas ne zavadi. Samo eto, razlicito gledamo na neke stvari...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 23:31

Saurman je napisao/la:
18 sep 2020, 22:58
Mora se što prije završiti Dest i ne znam šta će za 4 krilo dal' će koga dovesti ili će povremeno koristiti Daviesa a njegovo mjesto popunjavati Lucas.

MrAlemKa dobrodošao među vukove. :D
Ja sam kod krila bio siguran da će se sve riješiti sa Perišićem, pa me je to jedino od svega iznenadilo.
Znaju u suštini naši u upravi šta rade, ali neki dan sam sam malo kritikovao to što se možda kod Ivana moglo naći rješenje, jer je Flick želio da ostane. Druga stvar, ako već tako iskusnijeg igrača ne angažuješ, a imao si ga tu, onda moraš biti svjestan da ćeš teže dobiti neki kalibar, a da je opet spreman da ne igra stalno. I tu se po meni ukazala prilika za Bautistu Meiera, za kojeg sam uvjereniji da ima kvalitet, čak i u odnosu na ove malce koji su i dalje tu i imat će nekakvu priliku. Iako evo vidi se da je Musiala baš opasan, čak s ovakvom petljom me i iznenadio.

Kod Desta je situacija da je on back up i da prvobitno naši nisu htjeli iz tog razloga za njega dati više od 10 miliona, sada se navodno povećala ta ponuda. Ali vidjet ćemo. Bilo bi bitno tu imati igrača, koji će pokriti kada Pavard izostane i da Kimmich se ne mora opet tamo vraćati.
Imamo 3 krila i četvrto bi imali u vidu Daviesa ili čak neka druga varijanta. A ono što sam ja reagovao na preveliko kukanje je i iz razloga kada vezni red pogledamo. Nama je tu otišao Thiago, a imamo Tolissa koji je evidentno dobar igrač, koji u kreativnom dijelu može dosta toga uraditi, a evo ima "problem" da dobije dovoljno prilike. Pa onda Cuisance, za kojeg znam još iz Gladbacha da je garantovano dobar igrač, momak je krenuo dobivati priliku, a onda više na završnom turniru LP nije imao mjesta. I zato se nekad čini da fali igrača, ali u suštini i s postojećim kadrom može kod nekih doći do nezadovoljstva.
I Fein je u planovima za vezu i to nisu baš neki neozbiljni planovi, a za njega večeras nisam skontao, niti sam čuo, što je izostao, to ćemo još vidjeti.
Da ne idemo dalje o konkurenciji u odbrani te o Nianzou koji može igrati i u odbrani i vezi (trenutno jeste povrijeđen, ali kada se oporavi) i koji nije tek tako doveden samo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 23:41

Desni bek i krilo nam trebaju. Vezni red, ajde moze proci. Goretzka, Kimmich, Tolisso, Cuisance i Fein. Prva cetiri imaju iskustva, peti vidjet cemo. Bek zamjena za Pavarda i desno krilo zamjena za Sanea/Gnabrya jer smo vidjeli da su univerzalci i mogu igrati i lijevo i desno. Stalno su mijenjali pozicije.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 sep 2020, 23:47

Bundesliga je napisao/la:
18 sep 2020, 23:41
Desni bek i krilo nam trebaju. Vezni red, ajde moze proci. Goretzka, Kimmich, Tolisso, Cuisance i Fein. Prva cetiri imaju iskustva, peti vidjet cemo.
U Cuisanceove sposobnosti vjerujem (ponavljam se :D ), ali se tu pribojavam da bi on mogao pregoriti,ili jednostavno neće dobiti dovoljno prilike i zbog toga bi na kraju mogao da ode. Feina sam spomenuo, na njega se kao ozbiljno računa, to naši iz uprave kažu, nekad direktno nekad između redova, samo tu ono onako nisam siguran. Kod njega sam skeptik da on baš ima dovoljno kvaliteta, njega bi Flick morao baš unaprijediti i on se mora nadati spletu okolnosti, da se neko povrijedi i da on baš u zgodnom trenutku uleti u ekipu. Nešto bi prije tipovao da će Nianzou napraviti nešto...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 sep 2020, 23:52

effe_sa je napisao/la:
18 sep 2020, 23:47
Nešto bi prije tipovao da će Nianzou napraviti nešto...
Mislim da se on ipak planira koristiti na stoperu. Nasljednik Boatenga, ali i on ce polako dobijati sansu, uciti od ostalih u timu. Plus ima onu povredu. Mislim da vezni red moze proci, Bayern je bio jedan od rijetkih timova koji je imao i viska veznjaka. Bek i krilo trebaju za sirinu, za rotaciju. Isto povrede su sastavni dio.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 sep 2020, 23:55

Fazon kod ovog Bayerna je taj što ne pravimo neke triangularne pasove, heliocentrične taktike, nego bukvalno idemo zgazit protivnika. Nisu nam bitni ni clean sheetovi. Bitno je da nadjačamo protivnika i fizički i psihički. Postignemo što više golova do kraja utakmice, isto ko na sokeru, nema mudrolije.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 18 sep 2020, 23:57

sljivo je napisao/la:
18 sep 2020, 22:03
Bog ce nas kazniti, neko će nas ugaziti, kad tad.
Inšallah :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2020, 00:01

MrAlemKa je napisao/la:
Dobro večer momak. Ja sam nesuđeni mod. Reci mi o bitnim temama:
Šta misliš jel Gomez bolji od Lewe?
Mi o tome pričamo kad nije utakmica, nemoj se sad nešto zbunit.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 sep 2020, 00:32

coelho41 je napisao/la:
19 sep 2020, 00:01
MrAlemKa je napisao/la:
Hajd malo sada kukaj čovjeku što nisi postao mod, izbaci to iz sebe..... :urnebes: :urnebes:
A reci čovjeku odmah da si ovdje najprgaviji.... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 sep 2020, 00:51

effe_sa je napisao/la:
19 sep 2020, 00:32
coelho41 je napisao/la:
19 sep 2020, 00:01
MrAlemKa je napisao/la:
Hajd malo sada kukaj čovjeku što nisi postao mod, izbaci to iz sebe..... :urnebes: :urnebes:
A reci čovjeku odmah da si ovdje najprgaviji.... :D
Odmah da se zna ko antenu namješta, a ko viče dooobra. Nisam postao mod jer je Justin vodio kampanju za hardena po inboxima. Da se zna. Ali harden radi respektabilan posao.

Nisam prgav, nego volim Hansija.
A u posljednje vrijeme sam počeo razmišljati da je Hansi ipak psihopata sa psihopatskim patološkim poremećajem razumijevanja situacija, mislim tim vodi 8-0, opusti se. Nije uredu da nam jedan psihički nestabilan sjedi na klupi.

slika

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 19 sep 2020, 01:06

Kakav pocetak u novu sezonu, pa ovo je nevjerovatno :bow:
Sane vrhunski odigrao,strasno pojacanje! Svaka cast ekipi. :salut: Nadam se samo jos da ce se Dest sto prije zavrsiti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.