SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Forza Cavani Alè !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke Napolitanci.
Iako će se ove moje Švabe ljutiti, ne može se protiv sebe.

Iako će se ove moje Švabe ljutiti, ne može se protiv sebe.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hvala na čestitkama..Hare_BvB je napisao/la:Čestitke Napolitanci.![]()
Iako će se ove moje Švabe ljutiti, ne može se protiv sebe.![]()
![]()
Nama je žao što Dortmund nije prošo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ma ne može se protiv one bagre igrati, kad se valjaju čitavo drugo poluvrijeme. Ali šta'š, bolji je prošao.muXmania je napisao/la:Hvala na čestitkama..Hare_BvB je napisao/la:Čestitke Napolitanci.![]()
Iako će se ove moje Švabe ljutiti, ne može se protiv sebe.![]()
![]()
Nama je žao što Dortmund nije prošo
Uz povoljan žrijeb, moglo bi se daleko dogurati, s obzirom na sranya koja je Napoli prošao u ovoj čudnoj grupi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Fakat šteta za Dortmund napokon su dostigli pravu snagu i desi im se ta nesreća protiv Seville. Ipak oni nisu navikli na onakav španski stil igranja i vidjelo se da im ne leze i pored inicijative koju su imali neko vrijeme.
Ajd ako nista ovako su vece sanse da osvoje ligu jer ne vjerujem da onaj šugavi Bayer moze ista napraviti ove godine.U svakom slučaju sretno
Ajd ako nista ovako su vece sanse da osvoje ligu jer ne vjerujem da onaj šugavi Bayer moze ista napraviti ove godine.U svakom slučaju sretno
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Posto se znaju sve ekipe koje idu dalje u LE, evo i svih potencijalnih protivnika SSC Napolija:
Manchester City - nemamo nikakvih sansi sa sheicima (90-10%)
Bayer Leverkusen - favoriti su (60-40%)
Sporting CP - moze da se igra sa njima (50-50%)
Villarreal - favoriti su (65-35%)
Dynamo Kyiv - favoriti su (65-35%)
CSKA Moscow - favoriti su, jos je i zima tamo (70-30%)
Zenit St. Petersburg - favoriti su i za naslov (85-15%)
PSV Eindhoven - favoriti su, ali je pitanje u kakvom ce sastavu biti (60-40%)
Paris Saint-Germain - favoriti su, ali moze da se igra sa njima (55-45%)
Porto - veliki su favoriti (85-15%)
Stuttgart - bijemo ih (40-60%)
Spartak Moscow - favoriti su (70-30%)
Ajax - bili su Milana, bice i nas (85-15%)
Braga - mogu da se biju (50-50%)
Twente - favoriti su, ali blagi (55-45%)
Realno je da je ovo krajnji domet Napolija. Samo sreca u zrebu ili neocekivana partija moze da nas posalje dalje. Nasa greska se vidi u tome sto lose branimo kontre i treba nam po 7-8 sansi da bi dali gol. Sa 2-3 kvalitetna pojacanja i prilagodjavanjem odbrane - mogu da se prodju laksi protivnici. Sta god da se desi, ne vidim nacin da se biju prvi favoriti takmicenja: City, CSKA, Zenit ili Porto.
Summa summarum: neka se koza proda sto skuplje:
[youtube][/youtube]
Sporting CP - moze da se igra sa njima (50-50%)
Villarreal - favoriti su (65-35%)
Dynamo Kyiv - favoriti su (65-35%)
Realno je da je ovo krajnji domet Napolija. Samo sreca u zrebu ili neocekivana partija moze da nas posalje dalje. Nasa greska se vidi u tome sto lose branimo kontre i treba nam po 7-8 sansi da bi dali gol. Sa 2-3 kvalitetna pojacanja i prilagodjavanjem odbrane - mogu da se prodju laksi protivnici. Sta god da se desi, ne vidim nacin da se biju prvi favoriti takmicenja: City, CSKA, Zenit ili Porto.
Summa summarum: neka se koza proda sto skuplje:
[youtube][/youtube]
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
iznenadio si me s ovim postom, po meni nerealan skroz, nijedan od ovih klubova u dvije utakmice nije apsolutni favorit protiv napolija, eventualno su porto, zenit i city blagi favoriti al 60-40, 65-35% plafon, a ovo što si stavio za ajax,twente, viljareal, psv, nema šanse da su toliki favoriti, sve te klubove napolia može proći
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ako si gledao Napoli vise od dva puta ove godine, video si da se masi mnogo prilika i da promaja/propuh duva pozadi. Ovo su sve ozbiljne ekipe u kojima mnogi igraci imaju vise evropskih utakmica nego svi igraci Napolija zajedno.tony-mortale je napisao/la:iznenadio si me s ovim postom, po meni nerealan skroz, nijedan od ovih klubova u dvije utakmice nije apsolutni favorit protiv napolija, eventualno su porto, zenit i city blagi favoriti al 60-40, 65-35% plafon, a ovo što si stavio za ajax,twente, viljareal, psv, nema šanse da su toliki favoriti, sve te klubove napolia može proći
Recimo, Suarez (Ajax) nece sigurno da omasi onakvu priliku kakvu je imao Stancu (cini mi se) juce. To je vec gol u gostima i tu je kraj. Pa onda raspad sistema od 70og minuta u Lpoolu, u utakmici gde je trebalo tada da bude 0:3 za nas. Sve dok se branjenje kontri ne popravi (a ne znam kako) i realizacija podigne (1 napadac da dodje) - ovo stanje je realno. Nisam klinac, pa da se lozim na 1/2 finale ili finale i sl.
- tony-mortale
- Kontakt:
ok nije odbrana beton, al najviše zbog formacije koju forsira mazzarri sa 3 u zadnjoj liniji, al oporaviće se lavezzi i sa cavanijem je to top 3 napad u EL sigurno plus hamšik, city se nebi postidio tih igrača
- muha milanez
- Kontakt:
aa kako ti je nerealna ova prognoza gore...pa napoli je jaci od 80% ovih ekipa...mislim da mogu dogurat uz max angazman do polufinala.. pozz napolitanciii od milaneza 
DRAGO MI JE STO STE PROSLI..
DRAGO MI JE STO STE PROSLI..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sporting CP - moze da se igra sa njima (55-45%)
Villarreal - favoriti su (55-45%)
Dynamo Kyiv - favoriti su (40-60%)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
@Tony i Muha
Nemojte me yebat, ljudi. Znam sta pricam. Niko te ne pita sto ti igras sa trojicom pozadi, kad ceo svet igra sa 4icom.
Pa Chievo nas je rastocio u Napulju na kontre. Mi mozemo sa svakim ko igra na posed lopte, ali ovi "kontrasi" mi ulivaju strah. Evropa je to, nema prastanja. Videcemo. Navijac sam, ali ne onaj neobjektivni.
Nemojte me yebat, ljudi. Znam sta pricam. Niko te ne pita sto ti igras sa trojicom pozadi, kad ceo svet igra sa 4icom.
Pa Chievo nas je rastocio u Napulju na kontre. Mi mozemo sa svakim ko igra na posed lopte, ali ovi "kontrasi" mi ulivaju strah. Evropa je to, nema prastanja. Videcemo. Navijac sam, ali ne onaj neobjektivni.
Magica drugar pričaj ti šta hoćeš, al ja nas vidim minimalno u polufinalu 
da je sad samo izbjeći City i Zenit, s ovim ostalim smo bara bara...
- tony-mortale
- Kontakt:
istog sam mišljenja samo što je po meni porto tu najjača ekipa, kakav city kakvi bakrači, al te 3 izbjeći još ako drugu utakmicu budete igrali u napulju vi svakog možete proćimuXmania je napisao/la:Magica drugar pričaj ti šta hoćeš, al ja nas vidim minimalno u polufinalu
nije Porto bog zna šta, s njima bi bili ravnopravni, siguran sam... Samo bi gore navedeni dvojac bio okarakterisan kao favorit protiv nas...tony-mortale je napisao/la:istog sam mišljenja samo što je po meni porto tu najjača ekipa, kakav city kakvi bakrači, al te 3 izbjeći još ako drugu utakmicu budete igrali u napulju vi svakog možete proćimuXmania je napisao/la:Magica drugar pričaj ti šta hoćeš, al ja nas vidim minimalno u polufinalu
- muha milanez
- Kontakt:
sretno vam sutra..nadam se da ce Napoli dobro proci sutra..
aa i moj Milan..
Sretno
aa i moj Milan..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Slazem se sa @Magicom
Budimo realni, u EL ima jacih timova od nas. Ovdje nas neki vec vide u polufinalu. Na osnovu cega? Nemamo mi bas neki fond igraca koji bi mogli da zamjene prije svega Cavania, Hamsika, Lavezzija, Maggia... Svi znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani, i to ce jace ekipe moci da iskoriste. Nadam se da ce Mazzari promijeniti formaciju i da cemo igrati sa 4 odbrambena igraca. Ovaj prelazni rok ce biti veoma vazan za nas ukoliko zelimo da doguramo daleko u EL i Seriji A. Nadam se da ce Aurelio De Laurentiis koliko toliko odrijesiti kesu.
Btw. Evo prve su nas izvukli
Edit. SSC NAPOLI - Villareal FC... pa nije lose. Mislim da imamo izgleda AKO se ostvari ono sto sam napisao iznad.
Metalist/Bayer - Napoli/Villarreal
Budimo realni, u EL ima jacih timova od nas. Ovdje nas neki vec vide u polufinalu. Na osnovu cega? Nemamo mi bas neki fond igraca koji bi mogli da zamjene prije svega Cavania, Hamsika, Lavezzija, Maggia... Svi znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani, i to ce jace ekipe moci da iskoriste. Nadam se da ce Mazzari promijeniti formaciju i da cemo igrati sa 4 odbrambena igraca. Ovaj prelazni rok ce biti veoma vazan za nas ukoliko zelimo da doguramo daleko u EL i Seriji A. Nadam se da ce Aurelio De Laurentiis koliko toliko odrijesiti kesu.
Btw. Evo prve su nas izvukli
Edit. SSC NAPOLI - Villareal FC... pa nije lose. Mislim da imamo izgleda AKO se ostvari ono sto sam napisao iznad.
Metalist/Bayer - Napoli/Villarreal
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 17 dec 2010, 13:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Napoli - Villareal...
uff pretezak protivnik...bice j*beno,spanci su blagi favoriti.
uff pretezak protivnik...bice j*beno,spanci su blagi favoriti.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Villareal mjera, mislim da smo dobro prošli
- muha milanez
- Kontakt:
moze napoli proci dalje! 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.