RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dolazi VU evo ga https://www.transfermarkt.com/van-thanh ... ler/474558 Sarajevo ga salje
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Ne znam imena, ali pregovara se sa veznim i krilom. Brzo ce se sve znat
#musvdg
Mozemo li ga kupiti za lazni Rolex?Bliss je napisao/la: ↑18 sep 2020, 13:49Dolazi VU evo ga https://www.transfermarkt.com/van-thanh ... ler/474558 Sarajevo ga salje
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ako dovedu igraca kojeg sam citirao,nece nam biti potrebni ni vezni ni krilo1922VFC1981 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 13:53Ne znam imena, ali pregovara se sa veznim i krilom. Brzo ce se sve znat
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni samo jedno nije jasno. Da li Brandao želi odmah da napusti klub, odnosno da ne igra do kraja sezone, pošto on ima ugovor za još jednu godinu. I šta je ili ko je VU.
Ok, ne zelis produziti, onda daj da te prodamo.
Nemogu da shvatim da je sutnja odgovor! Ovako su obje strane na gubitku.
Izgleda da ce bod iz Kaknja biti ravan tri, jer su ocekivanja nakon olimpika splasnula.
Nemogu da shvatim da je sutnja odgovor! Ovako su obje strane na gubitku.
Izgleda da ce bod iz Kaknja biti ravan tri, jer su ocekivanja nakon olimpika splasnula.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Ne znam sta bi ti rekao za sutrasnje gostovanje mozda su ocekivanja spalasnula ali tri boda nama trebaju zbog mira u kuci

-
- Kontakt:
Najbolje odigraju kad nema pritiska, realno gledano mi smo favoriti ali ova Mladost je veoma borbena ekipa.Mostarskirodjeni je napisao/la: ↑18 sep 2020, 16:28Ne znam sta bi ti rekao za sutrasnje gostovanje mozda su ocekivanja spalasnula ali tri boda nama trebaju zbog mira u kuci
![]()
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
https://****/brandao-ne-zeli-pre ... od-veleza/ Ako je ovo istina da traze 20.000 dolara platu onda je to bezobrazluk nevidjeni pa mi os njega igraca napravili i sad ove pare traze...
@Mostarac45 koji je izvor oko plate koju traži guza? Samo mi zvijezde na linku
Može li neko defintivno potvrdit da danas nema prenosa?

Može li neko defintivno potvrdit da danas nema prenosa?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Definitivno nema prijenosa i po čemu smo mi favoriti danas protiv Mladosti, može li mi neko objasniti?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Bod danas ko kuća!RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 sep 2020, 10:44Definitivno nema prijenosa i po čemu smo mi favoriti danas protiv Mladosti, može li mi neko objasniti?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
(((**** tacka ba))) je podijelio tu novost, a izvor im je Hercegovina Sport Blog stranica na FB (objavili jučer)
Mostar u srcu, Velež do groba
Hvala na info. Absurdna cifra. Ako ima istine potpuna podrška Fedji što ga je izostavio pa makar nas i koštalo boda ili tri.
-
- Kontakt:
Kad menadzercici napune glavu igraca, a njihova ko globus
Ti si naša ljubav jedina!
Klupiranje Brandaa je dokaz da je Velez izrastao u velik i ozbiljan klub, niko se nemoze poigravati sa klubom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.