Neće, sudi Grbić. Dosad je Rahmanoviću praštao lakat protiv Tuzle i hvatanje za vrat igrača Slobode
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
GOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

47 sekundi Olimpik izdrzao da ne primi gol 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Olimpik je,Olimpik je,šampion sa Otoke...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
To rođeni braco moja slatka
-
belosevic28
- Kontakt:
Zbog duela dva doskorasnja prvoligasa? Aj tinks not
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Polako ba sa tom mastom...pomalo....
Tako vam je i Brandao bio najbolje krilo lige pa sad ne valja klincu....
Fantazije da pitari razmisljaju o vama su bas to, plod jedne jako bujne maste i zestokog samoprecjenjivanja...jedan od razloga sto ste tu gdje jeste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al odmah Pitari, nista komsinice, nista lazni ili zenicani, nego odmah po Pitarima 
Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Vi ste tu gdje jeste i to je vas maksimum(Skalamerija u Butmiru,Lavor na Kosevu).Zato domace evropske utakmice i igrate u Zenici.I igrat cete jos dugi niz godina
Vi ste tu gdje jeste i to je vas maksimum(Skalamerija u Butmiru,Lavor na Kosevu).Zato domace evropske utakmice i igrate u Zenici.I igrat cete jos dugi niz godina
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo Rođenibrandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Tako je
Nezamislivo za vas.brandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
Mali ljudi sa velikim psihološkim problemima. Može se samo saočestvovati u njihovoj boli,brandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta je s Brandaom zna li se ista? Postoji li šansa da pređe u Zrinjski da bar nešto pozitivno iz Mostara može ubacit u CV? Ili je prioritet inozemstvo
-
belosevic28
- Kontakt:
Dao Bog da uvijek tako napredujete i dugove od 15 000 KM isplacujete na 6 rata. Sto se Evrope tice, tu je, blizu ste, kad igra Zrinjski u Evropi, naravno... Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala drug,ziv i zdrav biosvrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:43Bravo Rođenibrandao je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:41Mi smo tu gdje jesmo,i jos mozemo samo napredovati. Infrastrukturno i na svaki drugi nacin.Vrijeme je na nasoj strani.
![]()
![]()
Tako je
A ovi lazni Skutori/Mostarci mogu s pitarima pod ruku sto se mitomanije tice.Neki dan isplatili igrace nakon 4 mjeseca i nesto se kurce po forumu.Stojkic vam je gladan,majku vam sprcim
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.