RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mulic 0 1.
Dobro stojimo na terenu, Prses jedino dosta losiji nego inace, pravi banalne greske koje inace rutinski radi
Dobro stojimo na terenu, Prses jedino dosta losiji nego inace, pravi banalne greske koje inace rutinski radi
Forzza Velez
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Osjeti se ipak mononukleoza, neka nam se on vratio, znaci sigurnoManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 sep 2020, 17:09Mulic 0 1.
Ti si naša ljubav jedina!
-
RASanticeva
- Kontakt:
Primamo glupavi gol - ali Radovac nas vraca u prednost!
Mostar u srcu, Velež do groba
Odlična utakmica, još smo u igri za Evropu. Bravo momci, bravo Dudiću. 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dobro je, tri boda su tu. Treba se dobro odmoriti i protiv Radnika svim silama po tri boda, iduca tri boda prelamaju sezonu nadam se u nasu korist.
Minus je ako je Cesmedziev ozbiljno povrijeđen, sto znaci da ostajemo na Zvonicu!? I na Bihorcu.
Potrebna su nam pojačanja, upravo reaguj. Minimalno dva igrača su Feđi potrebna za rotaciju, danas dvije izmjene Ovčina i Čivić su jedino što se i moglo uvesti.
Naprijed Velež!
Minus je ako je Cesmedziev ozbiljno povrijeđen, sto znaci da ostajemo na Zvonicu!? I na Bihorcu.
Potrebna su nam pojačanja, upravo reaguj. Minimalno dva igrača su Feđi potrebna za rotaciju, danas dvije izmjene Ovčina i Čivić su jedino što se i moglo uvesti.
Naprijed Velež!
Ti si naša ljubav jedina!
Cestitke Fedji i ekipi.
Ovom prilikom da se Arena Sportu i svima oko Arene sjetim bliznje i daljnje familije. Neka prenose Radnik i plasticare, u kuci im igrali dabogda.
Ovom prilikom da se Arena Sportu i svima oko Arene sjetim bliznje i daljnje familije. Neka prenose Radnik i plasticare, u kuci im igrali dabogda.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Bravo Feđa , bravo momci!
Iskreno, nisam ocekivao.
Iskreno, nisam ocekivao.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Poprilicno je ovo tanko,da se razumijemo.Ovakve protivnike trebamo pobjeđivati sa 2-3 gola razlike ako zelimo da se borimo za Evropu
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
RASanticeva
- Kontakt:
Pogledaj statistiku meča pa će ti sve biti jasno - Bukvić je danas bio Neuer iz nekog razloga
Mostar u srcu, Velež do groba
Svekupuan dojam iz ova zadnja 3 kola,gdje smo trebali uzeti 9,mi uzimamo 4 boda.Nesto nije u redu sa realizacijom,to pod hitno moramo sreditiRASanticeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:38Pogledaj statistiku meča pa će ti sve biti jasno - Bukvić je danas bio Neuer iz nekog razloga
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Sasvim solidna igra i zasluzena pobjeda. Bravo Rodjeni.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Solidna igra dobili smo na htjenje ovu utakmicu fali fali igraca nema fedja koga ubacit osim civica osmica i ovcine nadam se nekom pojacanju
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Pusti statistiku, imali smo sansi, bolje smo stajali na terenu ali smo imali padova koji su nas mogli kostati bodova. Prses dalelo ispod svog nivoa, Radovac medju boljim na terenu.RASanticeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:38Pogledaj statistiku meča pa će ti sve biti jasno - Bukvić je danas bio Neuer iz nekog razloga
I nemojte spominjati europu jer od toga bez 3 4 pojacanja nema nista. Nama treba spic umjesto Mulica, krilo umjesto Guze, veznjak iskusan umjesto Vehabovica, stoper i mozda desni bek jer ce Cosica svako jace krilo poderati. Kada to bude pojacano, mozemo pricati i o tituli i europi, ali polako idemo sigurnim i ispravnim putem!!!
Forzza Velez
Oo tituliiiiiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:04Pusti statistiku, imali smo sansi, bolje smo stajali na terenu ali smo imali padova koji su nas mogli kostati bodova. Prses dalelo ispod svog nivoa, Radovac medju boljim na terenu.RASanticeva je napisao/la: ↑19 sep 2020, 18:38Pogledaj statistiku meča pa će ti sve biti jasno - Bukvić je danas bio Neuer iz nekog razloga
I nemojte spominjati europu jer od toga bez 3 4 pojacanja nema nista. Nama treba spic umjesto Mulica, krilo umjesto Guze, veznjak iskusan umjesto Vehabovica, stoper i mozda desni bek jer ce Cosica svako jace krilo poderati. Kada to bude pojacano, mozemo pricati i o tituli i europi, ali polako idemo sigurnim i ispravnim putem!!!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ovo vise nema veze sa sportom. Ovakvim odnosom prema jednom sportskom kolektivu Arena Sport i M:tel pokazuju "misice" koje su dobili od strane Nogometnog saveza. Nazalost, sve je to politika, a Velez je jos jednom zrtva. Potrebna je hitna i neizostavna akcija uprave Veleza vezano za ovo pitanje, a vjerujem da su se vec konslutovali sa pravnicima oko zastite interesa i digniteta kluba.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:16Arena nas bojkotuje i za pregled prilika, svaka cast![]()
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
Mostarac45
- Kontakt:
Prenosut ce nas sljed dva kola jer igramo sa radnikom i borcem ipak su to mtelovi klubovi,Msm da ce se brandao vratit jer se na novom videu vidi kako mu fedja objasnjava kako ce igratiZoom088 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:16Ovo vise nema veze sa sportom. Ovakvim odnosom prema jednom sportskom kolektivu Arena Sport i M:tel pokazuju "misice" koje su dobili od strane Nogometnog saveza. Nazalost, sve je to politika, a Velez je jos jednom zrtva. Potrebna je hitna i neizostavna akcija uprave Veleza vezano za ovo pitanje, a vjerujem da su se vec konslutovali sa pravnicima oko zastite interesa i digniteta kluba.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:16Arena nas bojkotuje i za pregled prilika, svaka cast![]()
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.