FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlican sastav!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
raja moze li se neki link ocekivat
Šta je s Juričićem
Ubipitar je pisao neki dan da je na postedi, nije trenirao nekoliko dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joj klupe strašne...
- kontrasviju
- Kontakt:
Odličan sastav, nadam se da će Zec, Hajrić i Miličević upisati minute u drugom poluvremenu. 

1921
Prvi put nakon 100 godina Alispahic i Sadikovic ponovo zajedno u sredini 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bas takokontrasviju je napisao/la: ↑19 sep 2020, 19:27Odličan sastav, nadam se da će Zec, Hajrić i Miličević upisati minute u drugom poluvremenu.![]()

Zdravo plava familijo. Novi sam na forumu, pratim ga par godina ali se nikad nisam upuštao u diskusije i rasprave za naš voljeni klub, logično samo za dobrobit našeg najvećeg kluba u državi.
Što se tiče mene, prošao sam omladinsku školu Želje, 94. generacija. Igrao skupa s Dadom u vezi. Ara, Baja, Hajradinović, Kjosevski itd. Otac mi je igrao prije rata za Željezničar, potpisao sa 17 godina za Želju, tako da plava krv teče mojim venama !
A što se tiče Želje SRETNI MOMCI DO POBJEDE SASTAV PERFEKTAN ZEC I HAJRIĆ U DRUGOM
Što se tiče mene, prošao sam omladinsku školu Želje, 94. generacija. Igrao skupa s Dadom u vezi. Ara, Baja, Hajradinović, Kjosevski itd. Otac mi je igrao prije rata za Željezničar, potpisao sa 17 godina za Želju, tako da plava krv teče mojim venama !
A što se tiče Želje SRETNI MOMCI DO POBJEDE SASTAV PERFEKTAN ZEC I HAJRIĆ U DRUGOM

Sta ono Serbo govori 

-
- Kontakt:
Sirimo sve zastave i saloveeee
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ima li stream gdje narode???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
ima li stream