FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
I da, jedva čekam da Lendrić završi sa nama, kad vidim odmahivanje i psovanje kao prvoklasni kočijaš, odmah imam flasheve šta je radio u prvom mandatu. Fuj!
I da, jedva čekam da Lendrić završi sa nama, kad vidim odmahivanje i psovanje kao prvoklasni kočijaš, odmah imam flasheve šta je radio u prvom mandatu. Fuj!
stalno vam pisem ne očekujte od ovih dama ista ckapi sa stupa bi imala vise obraza od njih al haj
gdje je ljoze mojne me brate banovati jer sam ovo prizvao neku noc u birtiji hahahaha

gdje je ljoze mojne me brate banovati jer sam ovo prizvao neku noc u birtiji hahahaha
Cuva Bog Zelju svog!
Onakvu upravu otjerali da bi nam u klubu zadnju rijec vodio kamatar i skupina narkica sa juga 
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Vi ste redom budale ako mislite da je greška u igračima.
Postoji nalogodavac, igrati fudbal se ne može zaboraviti za 7 dana.
Ne može ekipa koja igra odlično odjenom krah doživiti, bez nalogodavca i uputa.
Banujte me odma ako hoćete i proglasite pljuvačem, neprijateljem kluba i gledajte kako nas svaka mjesna zajednica dobije, pa nadu vraćamo u velikim utakmicama, daj Bože da nisam upravu, vrijeme će pokazati svoje.
Odrade ljudi sve i vrate loptu nazad, ide lopta u kontru puste je u aut, korner preslikan svaki da se skine.
Pa ima li ovde iko uopšte da je igrao nogomet da pozna neke seoske šablone utakmica.
Postoji nalogodavac, igrati fudbal se ne može zaboraviti za 7 dana.
Ne može ekipa koja igra odlično odjenom krah doživiti, bez nalogodavca i uputa.
Banujte me odma ako hoćete i proglasite pljuvačem, neprijateljem kluba i gledajte kako nas svaka mjesna zajednica dobije, pa nadu vraćamo u velikim utakmicama, daj Bože da nisam upravu, vrijeme će pokazati svoje.
Odrade ljudi sve i vrate loptu nazad, ide lopta u kontru puste je u aut, korner preslikan svaki da se skine.
Pa ima li ovde iko uopšte da je igrao nogomet da pozna neke seoske šablone utakmica.
Bojkot je bio sa proslom upravom radi interesa ovih sto su sada u klubu, a ovo sada je karma i nemoc, ovo je bezobrazluk neviđeni do sada u nasem klubu.Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:52Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
Mjau !
Niko nikoga ne bojkutuje jednostavno manjak kvaliteta.Mi smo u prvenstvo usli bez krila.Na postavljenu odbranu jedino krilo moze napraviti visak a mi ih nemamo nikako.Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:52Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
E moj Željo
- MocMahale444
Pod onakvom upravom smo bili jos jadniji pa ti skontaj ko te placa i na sta si spao
Cuva Bog Zelju svog!
Ne citiraj me hljeba ti! Yebem i tebe i Misketa!Machak je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:55Bojkot je bio sa proslom upravom radi interesa ovih sto su sada u klubu, a ovo sada je karma i nemoc, ovo je bezobrazluk neviđeni do sada u nasem klubu.Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:52Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
- MocMahale444
Druze halali ali kakav manjak kvaliteta?Kometa je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:55Niko nikoga ne bojkutuje jednostavno manjak kvaliteta.Mi smo u prvenstvo usli bez krila.Na postavljenu odbranu jedino krilo moze napraviti visak a mi ih nemamo nikako.Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:52Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
Nije nego idu na neki inat. To je to.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jesmo li ovo već izgubili, koliko je kod vas sati? Meni na satu 20:58, a utakmica počela u 20:00, znači poluvrijeme?
Vico, moze li liga po pola?
Strasno razocarenje, iskreno. Al njemu na obraz
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Normalno da nemamo para kad niko u upravi nema ni za zvaku u usta im se poserem nek sad sampanjac vade i nek slave kokuzluk
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.