A koja je njihova priča? Je li im neki domenadžer ili šta? Očito su baš dobri jer momak kao da živi u Italiji sa njima, diže pehare, slavi rođendane.... Baš sam o tome neki dan razmišljala i vidim da ga spominjete, pa da pitam.
Miretu želim svu sreću svijeta! Drago mi je kao da sam ja potpisala za Barcu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
dva suta na nivou hajradinovicevog debia za repku:-)
ono sto se moglo vidjeti u ovih pola sata jeste da mu je ronaldo ostavio kornere a messi ne da ni to:-)
ono sto se moglo vidjeti u ovih pola sata jeste da mu je ronaldo ostavio kornere a messi ne da ni to:-)
Bojkotuju ga zbog malog Puiga.
Nabijemo i njih i tog malog Puža.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Koeman je Nizozemac tako da je očekivano što osjeća animozitet prema Bošnjaku. Za nadati se da će Pjanić pružiti dobru partiju nakon što uđe u igru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"