FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo ga :O
Ti i tebi slicni su razlog sto je ovo sada u klubu, eto vam sada Amara i "marš svi iz klub da on radi sta hoce, da dovede koga hoce".Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:57Ne citiraj me hljeba ti! Yebem i tebe i Misketa!Machak je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:55Bojkot je bio sa proslom upravom radi interesa ovih sto su sada u klubu, a ovo sada je karma i nemoc, ovo je bezobrazluk neviđeni do sada u nasem klubu.Omark je napisao/la: ↑19 sep 2020, 20:52Sad samo ne kontam kako je moguće da i Amara bojkotuju? Hajd bilo mi je jasno s Odom i ostalim mlakonjama, ali Amara?
I da, jedva čekam da Lendrić završi sa nama, kad vidim odmahivanje i psovanje kao prvoklasni kočijaš, odmah imam flasheve šta je radio u prvom mandatu. Fuj!
Da je dosao kod Misimovica sad bi na svakoj poziciji ima igrace kakve pozeli !
Mjau !
Ovo ako zijane nek svi napuste Grbavicu od famoznog Brke pa od golmana i ostalih.Ako necete nemojte ali nemojte se zajebavat sa ugledom kluba.Radje nemojte igrat recite nema plate kladara necu da igram kita mi se ne dize ali nemojte nas brukat.
Stvarno je ovo sramotno ponašanje komplet tima, šta god je razlog. Ako ti se ne igra zbog plate, trenera, uprave čega god, idi iz kluba majka mu stara. Ne moraš i nas i sebe i klub ovako ponižavati.
Samo Željo!
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Sto ne ubaci ovog Hajrica pa momak zabijao po Belgijskoj ligi moze valjda jedno poluvrijeme i u bosanskoj ako nista probat da odigra
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Pa kakva si ti opasnost Ermine dragi, igraj!
Svakog 12. u mjesecu petoba na racun za lobiranje, pridruzi se i ti. Barem je plata redovna
- PointBlank
- Kontakt:
Ja samo nmg da vjerujem kako smrad izmigolji iz svake rupe, pocevsi od ovog @Machak, pa ostali..
Pozdrav i tebi sto si siljep i gluh na zdrave oci i usi.PointBlank je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:08Ja samo nmg da vjerujem kako smrad izmigolji iz svake rupe, pocevsi od ovog @Machak, pa ostali..
Mjau !
Zaobidji nas i idi slazi pakete u Rajlovac.
Nikad vise mrski diktator blizu kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je b em ti i MojuTV i Arenu kad im ustupe prenos
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
I vama sto se nasladjujete porazima za 20 KM **** sve !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- PointBlank
- Kontakt:
Bjezi ba, pratim temu unazad par mjeseci i primjetim da se ti i slicni javite samo kad je sranje. Kad je dobro, onda vas nigdje nema. Fuj, kakvi karakteri! Ne d'o Bog pored vas stajat, a kamo li šurovati.Machak je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:08Pozdrav i tebi sto si siljep i gluh na zdrave oci i usi.PointBlank je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:08Ja samo nmg da vjerujem kako smrad izmigolji iz svake rupe, pocevsi od ovog @Machak, pa ostali..
- MocMahale444
Ima li gdje kakav link, što sam imao za prvo, sad ugasili
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
I dzaba ti sad zapinjanje kad si usao u utakmicu ko pida najveca
- PointBlank
- Kontakt:
Mene nervira ona poruka , ostave nadu ali odnesu bodove ...bit će bolje ako Bog da...
Jer si JEDAN JEDINI...........