Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 27 apr 2009, 17:56

majestic je napisao/la:Nek on ostane u u wolfsburgu,tu mu je najbolje. On ima 23 godine,i ako Bog da zdravlja njega ocekuje blistava karijera. Ja bih bio najsretniji da on i miske odu u Bayern,i da povedu magatha s sobom. Dzeko i Misimovic su tandem kao i Salihovic i Ibisevic. Ako jedan fali,ovog drugog kao da i nema (salihovic je najbolji ocjenjeni igrac hoffenheima ovog proljeca,ali bez nekog znacajnijeg ucinka po tim). Ja sam siguran da je od onih 18 ass misimovica bar 10 bilo za dzeku.
Otkud ti to Salihovic ubjedljivo najvise asistencija u Hoffenhaimu ima 9 plus 6 golova.Jos da uzmes u obzir da nije 5-6 meceva odigrao i da se onaj ragnick preseravao u vezi weisa kad ga je stavljao umjesto salihage.Nije on dobio te ocijene na lijepe oci.
Iskreno receno ni Zeca u Bajernu nebih volio a kamoli ove druge.
Bajern ovim nacino srkaterenja i kupovanje isluzenih igraca ce uci u mnogo dublju krizu.
Dzeki bi liverpool sijeo kao budali samara a i on njima. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 apr 2009, 18:59

ja bih volio da ode opet liverpool je jedan od najboljih evropskih klubova a u najboljim od nasih je samo pjanic
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 27 apr 2009, 19:07

Otkud ti to Salihovic ubjedljivo najvise asistencija u Hoffenhaimu ima 9 plus 6 golova.Jos da uzmes u obzir da nije 5-6 meceva odigrao i da se onaj ragnick preseravao u vezi weisa kad ga je stavljao umjesto salihage.Nije on dobio te ocijene na lijepe oci.
Iskreno receno ni Zeca u Bajernu nebih volio a kamoli ove druge.
Bajern ovim nacino srkaterenja i kupovanje isluzenih igraca ce uci u mnogo dublju krizu.
Dzeki bi liverpool sijeo kao budali samara a i on njima. ;)[/quote]

Msilio sam otkako je Ibisevic ozlijedjen,a ne na cijelu sezonu.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 27 apr 2009, 20:34

ev čitam Manchester i Liverpool u brobi za Dzeku :D
http://community.footballpools.com/blog ... er-united/

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 27 apr 2009, 20:35

ko god ima ista u glavi ici ce u englesku ligu cim prilika ispadne, ljudi govore rano mu je ima 23 god, pa ljudi to je danas vise star nego mlad igrac jbt, sta ima cekat , naprijed liverpool , chelsea, mancho ili arsenal

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 27 apr 2009, 21:58

Edin je igrac koji je po pitanju starosne dobi sasvim sazreo za velike izazove. Engleska je liga u kojoj bi on naprosto eksplodiro i u potpunosti se razvio kao igrac. U Wolsburgu igra izuzetno dobro i svakog dana njegova cijena na tržištu igraca konstantno raste, i u ovo momentu nemoguce je sa sigurnoscu utvrditi njegovu stvarnu vrijednost, al Feliks Magath je vec rekao da ga ne pusta bez 20 miliona eura. I dobro je Ciro Blazevic rekao jesenas za Dzeku i Ibisevica:"... ma nemas ti tu sine sta pricat, to su igraci koji ce vrijedit 20-30 miliona..." Da li ce ostat ili otic zavisi od mnogo faktora, prije svega, kakav ce Wolsburg imati plasman na kraju sezone. Ako osvoje titulu prvaka, i automatski dobiju finansiju injekciju od bar desetak il dvadesetak miliona eura, te se direktno kvalifikuju u ligu prvaka, postoji velika mogucnost da se Magathov tim pojaca i da Edin ostane jos jednu sezovu u vucijem gradu. Ako ne osvoje titulu, sve su naznake da bi nas rasni strijelac mogao krenuti put Engleske, ako mocne gazde odrijese kesu i plate 20-ak miliona. Koliko znam, prije mjesec il dva i Sevilla je poslala ponudu za njega, ako se ne varam, u iznosu od 15 miliona (dosad najvecu)... Bilo kako bilo, nek nam je nas "efendija" (nadimak koji je dao sam sedi dok je jesenas prilikom povrede nosio zavoj oko glave) zdrav i u top formi, a o tome kakav ce biti dalji tok njegove karijere odlucice on i njegov izuzetno sposobni menadzer. A do tada, nadajmo se da ce nas cesto usreciti sa svojim golovima i da ce glavna konstatacija svijetskih televizijskih komentatora biti:"Dzeko, Dzekooo, gooooooooool !!!..."

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 apr 2009, 22:19

Džeko je pravi igrač za englesku ligu i njihov način nogometa. Englezi igraju čvrsto i agresivno. Znamo da su Džeku ove sezone dosta lupali, ali on je sve to podnio. Čak je i nekoliko utakmica završio sa povezom na glavi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 apr 2009, 16:52

Svi se slazemo da je DZEKO igrac za Eng ,hvala Bogu kad imamo takvog zmaja..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 apr 2009, 20:25

ahmic je napisao/la:Svi se slazemo da je DZEKO igrac za Eng ,hvala Bogu kad imamo takvog zmaja..
mogo bi DZEKO i u palestinsku ligu ima on kvaliteta za njih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 apr 2009, 23:38

FK Sarajevo je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Svi se slazemo da je DZEKO igrac za Eng ,hvala Bogu kad imamo takvog zmaja..
mogo bi DZEKO i u palestinsku ligu ima on kvaliteta za njih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
imam i ja kvalitet za palestinske lige, iako me prijatelji koriste kao stativu kad igramo nogometa na livadi :mrgreen: :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 apr 2009, 23:46

Pa za Palestinsku i BiH ligu ima kvalitet ko god poželi da igra u njima. Spali smo na take grane.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 apr 2009, 01:56

el-fighter je napisao/la:Pa za Palestinsku i BiH ligu ima kvalitet ko god poželi da igra u njima. Spali smo na take grane.
Ima malo morgen-Rahimica koji je osvojio sve i svasta sa CSK dobro se morao nacekati.
Jeli Ibrahimson i njegov babica rekao da ga BIH repka nije htijela nastavi ce se. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 apr 2009, 11:26

RiNo je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
imam i ja kvalitet za palestinske lige, iako me prijatelji koriste kao stativu kad igramo nogometa na livadi :mrgreen: :lol:
koju stativu lijevu ili desnu mene koriste iza gola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

FKvelez1
Kontakt:

Post Postao/la FKvelez1 » 30 apr 2009, 11:39

nemojte molim vas take neke gluposti pricat dzeko ostaje jos do 2011 u wolsburgu 100% a on hoce jos da produzi e samo sada je ispala spekulacija da magaht ide u schalke i onda bi to mogo biti kraj wolsburga

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 apr 2009, 11:40

mene ocam ko korner zastavicu a nekad budem i precka..zavisi od raspolozenja..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 apr 2009, 20:18

Ako ode Magath ide i Džeko. U to nema sumnje.

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 30 apr 2009, 20:24

malo se sprdate sto je igro za zelju,jel da...,nije on za zelje,a ni za palestinske lige,ali je za man.td......hahahaahahahahaha...zvali su ga kloc,ko je sad kloc......on ili navijaci..........smijesno,kloca ne bih trazio man.utd i lfc......hahahahahahaha......placite,on je uspijo u fudbalu,gdje smo mi....hahahaha
ja mogu biti korner zastavica............
toliko od mene

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 16:53

Džeko otjera mi Bayern na 2 mjesto ahhhhhhh, haj dobro makar si naš :mrgreen:

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 maj 2009, 16:55

diiiiiiiijaaaaamaaaaaaaantuuuuuuuuu 1-0!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 17:02

2 gol, ccc, ma daj Edine što baš sada, ali sam je Hoff~ kriv kada ne znaju dati gola. Odoh ići van da se malo oporavim od ovoga hehe

Čestitam.

Edit

Hattrick, a jbt hahaha sada je stvarno red da odem.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.