btw sretan vam rodjendan
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Serie A
"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega" - Peppino Prisco
btw sretan vam rodjendan
btw sretan vam rodjendan
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al da nebi tog "ničega" opet ništa od tog nečeg "velikog" što je nastalo godinama poslijeInterista di cuore je napisao/la:"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega" - Peppino Prisco![]()
btw sretan vam rodjendan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Interista di cuore je napisao/la:"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega" - Peppino Prisco![]()
btw sretan vam rodjendan
“Poraz 0:6 u derbiju? Ne sjećam se. Vi novinari svašta izmišljate.”, ista osoba
- sarajlija89
- Kontakt:
@vuvuzz
polako jbt
sta ti ja radim
sve sam ja konkretno rekao,drugo je sto ti nisi dobro procitao i nisi shvatio o cemu govorim
...posto vi ne priznajete trofeje
pa sam ja pruzio dodatne dokaze i naveo sam jos neke cinjenice pored osvojenih trofeja...
kao izbor za zlatnu loptu i igrace koji su osvojili,broj navijaca,i ostale rekorde koje cine historiju jednog kluba..i koji nedvosmisleno pored svih trofeja pokazuju svijetlu historiju Juventusa i cinjenicu da je najveci klub...ako vam trofeji nisu mjerilo vec
trebal jos konkretnije
fino procitaj drugi put da ja ne bi morao ponavljat
al nije mi ni mrsko toliko ponavljati da je Juve najveci klub...vjeruj mi rado to ponavljam
Jos jedna bitna stvar....
"Stara Dama"...rijec koja najbolje govori o kavom klubu je rijec...nikakvi djavoli,zmije i ostale zivotinje...nego gospodski,graciozno,sa stilom...bas kako prilici najvecem klubu
jos pitanja???
polako jbt
sve sam ja konkretno rekao,drugo je sto ti nisi dobro procitao i nisi shvatio o cemu govorim
vidis sta sam rekao i onda naveo primjere...Da se ne ponavljam oko trofeja....jer nije relevantno za vas izgleda.. malo o drugim stvarima da kazem
kao izbor za zlatnu loptu i igrace koji su osvojili,broj navijaca,i ostale rekorde koje cine historiju jednog kluba..i koji nedvosmisleno pored svih trofeja pokazuju svijetlu historiju Juventusa i cinjenicu da je najveci klub...ako vam trofeji nisu mjerilo vec
trebal jos konkretnije
Jos jedna bitna stvar....
"Stara Dama"...rijec koja najbolje govori o kavom klubu je rijec...nikakvi djavoli,zmije i ostale zivotinje...nego gospodski,graciozno,sa stilom...bas kako prilici najvecem klubu
jos pitanja???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kako da se banujemsarajlija89 je napisao/la:
jos pitanja???
nista nadam se da smo s ovim zavrsili, ja se ne vracam na ovaj dio podforuma
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Interista di cuore
- Kontakt:
meskalin i tony 
sve je meni jasno,al je meni Peppinova izjava najjaca...
a to 6:0 nije ni blizu onog poraza u polufinalu LP kad ste prosli na go u gostima...to je bar za mene jedan od najtezih poraza (iako nije bio poraz
)...Kallonu onu sansu pred kraj dok sam ziv necu halalit.

a to 6:0 nije ni blizu onog poraza u polufinalu LP kad ste prosli na go u gostima...to je bar za mene jedan od najtezih poraza (iako nije bio poraz
jbg ne mozes povijest mjenjati niti izbjegavati, a niti blatii toliko Milano, jer je neminovno da je Milan bolji veci i poznatiji klub iz Milana i ostat ces jos dugo takoInterista di cuore je napisao/la:meskalin i tony
a to 6:0 nije ni blizu onog poraza u polufinalu LP kad ste prosli na go u gostima...to je bar za mene jedan od najtezih poraza (iako nije bio poraz)...Kallonu onu sansu pred kraj dok sam ziv necu halalit.
![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
fkt nisam ni pokuso da blatim nit Milan nit njegove uspjehe...dosta vise osvojenih trofeja na evropskom i svjetskom nivou daje prednost Milanu u odnosu na Inter i to je fkt koji ja ni jednog trenutka nisam osporio...
sa Peppinovom izjavom sam se malo zezo
ne vidim po cemu si zakljucio da ja blatim Milan
sa Peppinovom izjavom sam se malo zezo
ne vidim po cemu si zakljucio da ja blatim Milan
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nisi vjerovatno nešto dobro skonto nije od jedan od tih što blate, a to stavljaju izjave nekog lika što je po zanimanju bio navijač interameskalin je napisao/la:jbg ne mozes povijest mjenjati niti izbjegavati, a niti blatii toliko Milano, jer je neminovno da je Milan bolji veci i poznatiji klub iz Milana i ostat ces jos dugo takoInterista di cuore je napisao/la:meskalin i tony
a to 6:0 nije ni blizu onog poraza u polufinalu LP kad ste prosli na go u gostima...to je bar za mene jedan od najtezih poraza (iako nije bio poraz)...Kallonu onu sansu pred kraj dok sam ziv necu halalit.
![]()
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- GrandeJuve
- Kontakt:
Imaju veliku sansu..silenT. je napisao/la:Talijani svi prolaze u četvrt-finale Lige prvaka !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
iskreno se nadam
jedino Tottenham je jben, ostalo je samo do italijanskih klubova da izgube, Roma bolja, Inter bolji, Milan je bolji al opet Tottenham zna poludit 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
jel odmah poslije i žrijeb za Europa ligu?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Interista di cuore
- Kontakt:
u 13h pocinje za EL...
- muha milanez
- Kontakt:
nadamo se da prolaze svi italijanski dalje..bas imaju veliku sansu!!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- sarajlija89
- Kontakt:
17. kolo i 2 velika derbya:

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
@Magicni
Negdje sam procitao da je Maradona navijao za Juve od evropskih klubova,prije dolaska u Evropu...a istovremeno znam da je dobar sa Morattijem i cesto se moze vidjeti u Milanu kao gost intera...
Znas li ti sta konkretnije po tom pitanju...pade mi napamet to..
Negdje sam procitao da je Maradona navijao za Juve od evropskih klubova,prije dolaska u Evropu...a istovremeno znam da je dobar sa Morattijem i cesto se moze vidjeti u Milanu kao gost intera...
Znas li ti sta konkretnije po tom pitanju...pade mi napamet to..
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja znam da je Maradona rekao da bi radje Del Piera u svoj idealni tim nego Zidana 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ja znam za ovo

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- JuveSissoko
- Kontakt:
Maradona i Mourinho se vole kao braca 
- muha milanez
- Kontakt:
ACMilan-- Roma 2-0sarajlija89 je napisao/la:17. kolo i 2 velika derbya:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.