FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Samo Suarez ispuši poziciju u prvih 11, svi ostali ostadoše 

- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa brazilski Luis Suarez. Jedini dobar potez. Cijelu utakmicu imao problema sa dodavanjima prvom do sebe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Znaci iduca sezona go qrac .....
Pa sa vize nade, zara i iscekivanja sam gledao Barcu krajem 90ih .....
Ovako unaprijed ocekujes jos jednu sezonu Messijeve qrcobolje ..... Dodavanja veznjaka prvom do sebe ... smijesne i raspadnute odbrane ....
Gledam jucer BVB pa milina gledati Sanca i Halanda ( sta ti je mladost ).
Pa sa vize nade, zara i iscekivanja sam gledao Barcu krajem 90ih .....
Ovako unaprijed ocekujes jos jednu sezonu Messijeve qrcobolje ..... Dodavanja veznjaka prvom do sebe ... smijesne i raspadnute odbrane ....
Gledam jucer BVB pa milina gledati Sanca i Halanda ( sta ti je mladost ).
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Pa kad ti je u prvoj ekipi 8 igraca iznad 30 godina a ni ostali nisu puno mladji, onda to tako izgleda.
Ne samo da nisu pravovremeno izvrsili smjenu generacije, vec bilo kojeg mladjeg igraca da si imao u timu, nisi mu dao ni sansu. Riqui je najsvjeziji primjer, momak ima 21 godinu i on MORA igrat, nije mu 17 pa da se mozes zayebavat.
Pa neces ovakvog talenta u prvu ekipu uvodit u 24oj godini a bio ti tu citav zivot bokte.
Pjanic sa 19 godina izbacio Rejal bokte, vec bio glavni igrac Lyona. Kod nas igraci samo propadaju.
Ne samo da nisu pravovremeno izvrsili smjenu generacije, vec bilo kojeg mladjeg igraca da si imao u timu, nisi mu dao ni sansu. Riqui je najsvjeziji primjer, momak ima 21 godinu i on MORA igrat, nije mu 17 pa da se mozes zayebavat.
Pa neces ovakvog talenta u prvu ekipu uvodit u 24oj godini a bio ti tu citav zivot bokte.
Pjanic sa 19 godina izbacio Rejal bokte, vec bio glavni igrac Lyona. Kod nas igraci samo propadaju.
27.10.2020
Izgleda da je sve gotovo oko Semeda. Takodje Englezi pišu da je Klop baš zagrizao za Dembelea da ga dovede na posudbu sa opcijom kupovine na kraju godine.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ako ce Roberto biti prva opcija, onda yebo i ovo.Wolves are ‘one step away’ from signing Nelson Semedo. New bid submitted yesterday and Barcelona are now ready to accept. Work in progress also on personal terms to be agreed.
On next hours Barça are gonna sell Semedo to #Wolves and Vidal to #Inter. Here we go soon! #FCB
Klopp da se napusi khurca. Moze obavezna opcija kupovine, neka obicna posudba ne dolazi u obzir. Mada ne vidim sto ce im ako su doveli Jotu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hahahah ljudi prodaju jedinog pravog beka u ekipi hahahahahaha
Onda ce po Desta ici koji nije standardan ni u Ajaxu
Jesam napiso hahahahha?
Onda ce po Desta ici koji nije standardan ni u Ajaxu
Jesam napiso hahahahha?
27.10.2020
ne znam zasto su navijaci pesimisticni kad je rijec o ovoj sezoni, ja sam ipak optimistican, cak stavise, uvjeren da ce barca odigrati dobru sezonu, prvenstveno u spaniji, gdje sam siguran da ce osvojiti la ligu i copa del rey, a sto se tice lp, ne mogu reci da ce barca osvojiti istu, no siguran sam da nece biti nove blamaze (koliko god smijesno i tuzno zvucalo, i to bi bio napredak :mrgreen: )
ofanziva ce biti strasna kad se uigra (sjetimo se patnje prethodnih sezona), a to ce doci vremenom, pa ne postoji odbrana koju messi, griezmann, coutinho, dembele, ansu i trincao ne mogu razjebati... ocekujem boljeg de jonga u ovom sistemu, a ocekujem i od pjanica da vise igra prema naprijed, da ne bude ono u sta su ga u juventusu pretvorili, jer u tom slucaju nece biti nikakav napredak u odnosu na rakitica i arthura
okej, odbrana je problem, no valjda se i to popravi, u svakom slucaju, prethodnih sezona smo imali losu odbranu i los napad, a sad cemo imati losu odbranu i vrhunski napad :kafa:
barca dobije elche 1-0, navijaci nezadovoljni, a da je barca zabila 5 ili 6 komada, koliko je trebala zabiti obzirom na sve prilike, skroz druga pjesma bi se pjevala, no, dobro... apsolutno sam uvjeren u dobru igru i uspjesnu sezonu, znam sta sam vidio na pripremama!
ofanziva ce biti strasna kad se uigra (sjetimo se patnje prethodnih sezona), a to ce doci vremenom, pa ne postoji odbrana koju messi, griezmann, coutinho, dembele, ansu i trincao ne mogu razjebati... ocekujem boljeg de jonga u ovom sistemu, a ocekujem i od pjanica da vise igra prema naprijed, da ne bude ono u sta su ga u juventusu pretvorili, jer u tom slucaju nece biti nikakav napredak u odnosu na rakitica i arthura
okej, odbrana je problem, no valjda se i to popravi, u svakom slucaju, prethodnih sezona smo imali losu odbranu i los napad, a sad cemo imati losu odbranu i vrhunski napad :kafa:
barca dobije elche 1-0, navijaci nezadovoljni, a da je barca zabila 5 ili 6 komada, koliko je trebala zabiti obzirom na sve prilike, skroz druga pjesma bi se pjevala, no, dobro... apsolutno sam uvjeren u dobru igru i uspjesnu sezonu, znam sta sam vidio na pripremama!
Ја sam za prodaju Semeda aamo ako će doći Garsija i Dest. A ako misli Depaja i drugu holandsku budalu, džabe smo krečili.
Zakomplikovalo se oko Dzeke, ajte po Suareza života vam
Zakomplikovalo se oko Dzeke, ajte po Suareza života vam

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
@Chini, ma ove pripremne su nebitne. Ali ne mozes biti optimistican kad i dalje igra ista odbrana, isti raspali bekovi. Treca sramota zaredom i opet haman isti tim. Prodali Rakitica, Vidala i Semeda. **** cirkus.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ne znam na cemu ti baziras svoj optimizam kad ce igrat ista ekipa koja je dobila 8 komada od Bayerna, 4 od Liverpoola, 3 od Rome.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:20ne znam zasto su navijaci pesimisticni kad je rijec o ovoj sezoni, ja sam ipak optimistican, cak stavise, uvjeren da ce barca odigrati dobru sezonu, prvenstveno u spaniji, gdje sam siguran da ce osvojiti la ligu i copa del rey, a sto se tice lp, ne mogu reci da ce barca osvojiti istu, no siguran sam da nece biti nove blamaze (koliko god smijesno i tuzno zvucalo, i to bi bio napredak)
okej, odbrana je problem, no valjda se i to popravi, u svakom slucaju, prethodnih sezona smo imali losu odbranu i los napad, a sad cemo imati losu odbranu i vrhunski napad
Zapravo, stariji su jos za godinu dana. Plus imas najboljeg igraca koji je nezadovoljan i NE ZELI biti tu.
Ti si jedna vrlo optimisticna osoba onda. Ali shvatam, posto volis i Lazio.
27.10.2020
ne mozes za lp, al mozes za la ligu i copa del rey
vidjecete zabavnu igru, dobre akcije i golove, pa vidjele su se naznake toga na pripremama
kvalitet protivnika nije bitan, pa ni barca nije igrala 100%, al vidis ideju u igri
samo opusteno, vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu
@igrajlopte 🐦
koga dest preferira, barcu il bayern
bayern ima pavarda (i kimmicha po potrebi), barca ima sergi roberta
u svakom slucaju, ako semedo ode, novi desni bek mora doci
bayern ima pavarda (i kimmicha po potrebi), barca ima sergi roberta
u svakom slucaju, ako semedo ode, novi desni bek mora doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.