Sve se radi pod Areninom palicom, a da su njihovi komentatori ne bi bio FHD prijenos
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Hocel biti gdje snimka ? Prije BH puštao snimke ?
Nek smo i mi dočekali da se nadamo da nam Velid Spaho i Igor Kristić komentarišu 
Ali kakav splet okolnosti, Arena da prava na pojedine utakmice Mojoj TV koja je angažovala Face da snima na Mojoj TV koji koriste grafiku Arene
Ali kakav splet okolnosti, Arena da prava na pojedine utakmice Mojoj TV koja je angažovala Face da snima na Mojoj TV koji koriste grafiku Arene
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Znaci nista od streama
Neće.
Kako je Arena "kvalitetno" organizovala prenos sa Otoke, treba im zabraniti da se bave tim poslom
Joj onaj na streamu prebaci na dinamo hahaha
Pa gdje prenose utakmice **** mater i sponzora, trebas dva sata odvojiti da skontas kome su dali prijenos dok oni drkaju one emisije, danas sutra nekad, iduce kolo neka puste znanje i imanje dok nasi budu igrali...glupi savez, i cobani u njemu!
Jel jos kod nekoga nije bilo komentatora na moja tv cijelu utakmicu , nisu se ni izjave cule od trenera ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
A upalim moju web tv na telefonu cujem priganicu normano , to je do njih onda nesto
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
RASanticeva
- Kontakt:
Jesam li ja jedini kome ona gnjida sa Arene sto sjedi na lijevo u kombinovanim prijenosima ide na **** sa svojom odbojnom pojavom
I jos jedna stvar - jebote koji je teski krkanluk na Areni sa prenosima utakmica srpske lige koja je osim Partizana i Zvezde te mozda Vojvodine hrpa random name timova koje kao da je pravio neki klinac na PES patchevima
I jos jedna stvar - jebote koji je teski krkanluk na Areni sa prenosima utakmica srpske lige koja je osim Partizana i Zvezde te mozda Vojvodine hrpa random name timova koje kao da je pravio neki klinac na PES patchevima
Mostar u srcu, Velež do groba
RaduleRASanticeva je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:38Jesam li ja jedini kome ona gnjida sa Arene sto sjedi na lijevo u kombinovanim prijenosima ide na **** sa svojom odbojnom pojavom
Al kakva dva bolida danas igrali one asocijacije u emisiji kao nekad...lik im kao odgovor sjedi u studiju a oni neke gluposti mlate....
nema potpisa
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Hvala Areni koja nije u stanju izbaciti prilike sa utakmice Mladost-Velez.
Hvala Areni koja je toliko glupava da misli da moze glumiti silu. Proci ce sve ovo, vratit cemo se na tribine pa nas boli q kad cete nas prenosit.
Hvala što nema emisije o suđenju, ko kad nam je fenomenalno pa nema grešaka.
Hvala što nema pregleda kola kolektivnog, najljepšeg gola.
Čestitam nogometnom savezu na potpisanoj diktaturi, papci.
Hvala Areni koja je toliko glupava da misli da moze glumiti silu. Proci ce sve ovo, vratit cemo se na tribine pa nas boli q kad cete nas prenosit.
Ti si naša ljubav jedina!
Samo su Sarajevo, Zeljo i Borac sigurni za prijenose ostali su manje vrijedni.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:37Hvala Areni koja nije u stanju izbaciti prilike sa utakmice Mladost-Velez.
Evo gledaj ne prenose nas danas pa nikom ništa.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zasto nema sloboda sarajevo na areni a jucer isto nije bilo zelje?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Produkcija od strane Face TV za Moju TV je klasa ispod Arene. Razlicite kamere, razlicite boje i ostrina na svakoj, puno tehnickih gresaka, grafika zapinje. Ovo je samo jedna kopija i to losa.
A to sto se Priganica nije cuo nista i to cemo zanemarit
.Isto u gluhoj sobi tekmu da sam gledao 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.