može bit spreman koliko hoće mozak ne može nabildat
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: UFC
Neka njemu Dolce Diet i zdrava ishrana!
Ovaj momak bi mogao Kauboja poslati u penziju
jel moguce da je toliko los u stand up borbi, pa stalno bjezi u parter
nek bude sretan ako ne izleti iz ufc-a
nek bude sretan ako ne izleti iz ufc-a
- tutankamon1905
- Kontakt:
E **** Mirso..ne vjerujem da ce dobit novu šansu
Kao da namjerno gubi borbe. **** se Mirsade
Druga borba u kojoj dominira i na kraju izgubi prekidom u trećoj (Elkins). Davno bio proglašen za najvećeg MMA talenta svijeta, sad na UFC skoru 6-4 i ima tri poraza u nizu... On je dugo u opisu na Instagramu furao 'UFC Champion to be', čim je to prepravio u 'UFC Contender' znao sam da je on odustao sam od sebe.
P.S. Zašto opet američka zastava?
P.S. Zašto opet američka zastava?
- AshburtonG
- Kontakt:
Mogao bi Mirso malo nakupit samopouzdanja po drugim promocijama, pa se probat vratit. Ne znam koliko mu traje ugovor, ali ne vjerujem da ce on dobijat vise sanse u UFCu, osim mozda kao topovsko meso pred borbe za titulu, ovim ozbiljnijim borcima.
Gledao sam na prekide, medjutim, kad god bih se ukljucio u prijenos borbe, on bi uvijek pokusavao rusit na silu, bez ikakvog opreza pri ulazenju u klinc. Samo je bilo pitanje, kad ce ga ovaj zadavit kao macku.
Mada, iskreno i ne vjerujem da on sam uopce nesto mnogo ulaze u svoju karijeru, cim se on pokusava bavit nekakvim prodajama planova ishrane i slicno(svaki drugi post mu je oko toga), i 2 sedmice prije borbe nalozi malo publiku, plati nasim novinama da ga izreklamiraju i to je to. Kao i Jun, mada on nikad nije ni bio borac.
Gledao sam na prekide, medjutim, kad god bih se ukljucio u prijenos borbe, on bi uvijek pokusavao rusit na silu, bez ikakvog opreza pri ulazenju u klinc. Samo je bilo pitanje, kad ce ga ovaj zadavit kao macku.
Mada, iskreno i ne vjerujem da on sam uopce nesto mnogo ulaze u svoju karijeru, cim se on pokusava bavit nekakvim prodajama planova ishrane i slicno(svaki drugi post mu je oko toga), i 2 sedmice prije borbe nalozi malo publiku, plati nasim novinama da ga izreklamiraju i to je to. Kao i Jun, mada on nikad nije ni bio borac.
Sa Walkerom očekivano atraktivna borba, izgledalo je da će ga ovaj brzo završiti ali sve je brzo preokrenuo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
walker će biti super zabavan gledati godinama, jer jedan udarac je dovoljan da uzdrma i sruši nekoga, ali je i jedan udarac dovoljan da on bude uzdrman i srušen
obojica su nokautirani po dva puta u ovoj borbi bili
obojica su nokautirani po dva puta u ovoj borbi bili

Hahaha e jbg
Hahahaha kakav brat.
- AshburtonG
- Kontakt:
Chimaev

- Donnie Darko
- Kontakt:
e svašta 
zaboravim da mu je ovo deveta profesionalna borba koliko hajpa se stvorilo, a koliko će tek sad bit. neka, ništa zanimljivije od hype trainova.

zaboravim da mu je ovo deveta profesionalna borba koliko hajpa se stvorilo, a koliko će tek sad bit. neka, ništa zanimljivije od hype trainova.
Lud ko struja 

- tutankamon1905
- Kontakt:
A i ovaj se usro od prve sekunde, vidis mu u ocima da bi najradje odma pobjego.
Btw. Ovoj mackenzie dern bi se prepustio da mi obe ruke polomi
Btw. Ovoj mackenzie dern bi se prepustio da mi obe ruke polomi
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj Cerrone se nece okanit, dok mu neko glavu s ramena ne skine. Sreca i ovaj Price je umro nakon 2 minute.
Ja bih ga diskvalifikovao zbog ovakvih uboda u oci. Pa covjeku je bukvalno palac ugurao u oko.
Ja bih ga diskvalifikovao zbog ovakvih uboda u oci. Pa covjeku je bukvalno palac ugurao u oko.

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Uzasna borba, zalosno za gledati. Cerrone vreca za udaranje i Price koji je umro bukvalno nakon 2 minute kao da se nije ni spremao, fuj
Ovaj Nico debil teski.
Cowboy odavno zreo za penzije
Cowboy odavno zreo za penzije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.