NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Nasi dobri extra
Sad mirno privesti utakmicu a bice kontri pa im probati jos uvaliti.

-
- Kontakt:
Odlicna igra. Samo da ne padnu snagom u drugom dijelu.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
-
- Kontakt:
Isto kao protiv Jedinstva. Prvo poluvrijeme odlicni a u drugom problemi.
-
- Kontakt:
Toga sam se i bojao, ali Mahmo zavuce treci tako da se sada lakse dise.Tesanj1975 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:03Isto kao protiv Jedinstva. Prvo poluvrijeme odlicni a u drugom problemi.
Dobro je, ali zabrinjavajuce drugo poluvrijeme opet. Ne znam sta im se desi svaki put, dobro je sto je ovolika prednost da su uspjeli smanjit na 2-1 strahovali bi do kraja
TŽV!
Ma nema niko snage da onako igra svih 90 minuta, moras se povuci i cekati kontru na 2-0. Ali sta uradi Mahmutovic svaka mu cast, izmedju trojce onako zabiti, majstor.
-
- Kontakt:
Mi imamo 45 min snage, i ako tada ne steknemo neku prednost nastaju problemi.
Ma sve ekipe su takve, prelistajte malo druge teme svi se zale na to, ali to je razumjivo poslije cijele polusezone bez utakmice ne moze se vratiti fizicka sprema za mjesec dana priprema to nema sanse.
Eto to Bratstvo nisu igrali uopste prvo poluvrijeme, pa pokusali sa 20tak minuta presinga u drugom i ispuhali jbg.
Cijelu ovu sezonu ce u timovima morati treneri da doziraju sta kad i kako.
Striki cestitke jos jednom.
Eto to Bratstvo nisu igrali uopste prvo poluvrijeme, pa pokusali sa 20tak minuta presinga u drugom i ispuhali jbg.
Cijelu ovu sezonu ce u timovima morati treneri da doziraju sta kad i kako.
Striki cestitke jos jednom.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Svaka čast momcima. Dizemo se lagano, ima tu još prostora. Bratstvo je imalo neke svoje prilike, možda su i oštećeni za penal kada su trazili igranje rukom. Ali me nisu nesto impresionirali. One prilike na kraju ne racunam, jer smo i mi jos 2-3 zabiti.
Dobro je ovo bilo danas. U prvom smo se potrosili jer smo bili stvarno dobri. Ocekivano u drugom smo posustali ali nismo primili gol, prvi puta ove sezone. Striki kapu skidam koliko je covjek u utakmici cetvrti sudija ga vazda nesto opominje a on ga neprimjecuje
. K. Delic danas odlican a Mahmutovic napokon pokazuje da zna kad hoce.

-
- Kontakt:
Imam osjecaj da su igraci na neki nacin bojkotovali Remu kao trenera
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Moguće. Iako jesu, sam je sebi kriv.Tesanj1975 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:25Imam osjecaj da su igraci na neki nacin bojkotovali Remu kao trenera
Ljudi sa strane su govorili da imamo ekipu za TOP3, nemas dugovanja tj kasnjenja plata... mislim da cemo se pitati za mnogo toga u ovoj sezoni...jednostavno mislim da mozemo svakog dobiti kad zapnemoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:43Moguće. Iako jesu, sam je sebi kriv.Tesanj1975 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:25Imam osjecaj da su igraci na neki nacin bojkotovali Remu kao trenera
-
- Kontakt:
Nije moguce da su bojkotovali Remetica, nego jesu bojkotovali doticnog. Ne samo pojedini igraci vec apsolutno svi. Osjeti se to na ekipi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:43Moguće. Iako jesu, sam je sebi kriv.Tesanj1975 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:25Imam osjecaj da su igraci na neki nacin bojkotovali Remu kao trenera
-
- Kontakt:
nije bolje ni zaslužio. Bas je sitna dusa, Jeftina. I sada kazu zove klubove, uvaljiva se svima, pravi klopke kolegama. Kako onda očekujes uspjeh i da te Bog pogleda? Striki kapa do poda.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:43Moguće. Iako jesu, sam je sebi kriv.Tesanj1975 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:25Imam osjecaj da su igraci na neki nacin bojkotovali Remu kao trenera
Imao je Rema aferima dobrih i medju igracima, pokusavao je da ostri K. na pojedincima koji to nicim nisu zasluzili ali se malo zahebao jer nije shvatio da imaju ti isti vise uticaja u ekipi nego on.
Sad se vidi da su momci stvarno slozni, i da nisu ni prznice jer su prihvatili Striku, taj momak ima 28 godina a onako postovanje izmedju njih, i borba, samo im kapu skinuti svima.
Sad se vidi da su momci stvarno slozni, i da nisu ni prznice jer su prihvatili Striku, taj momak ima 28 godina a onako postovanje izmedju njih, i borba, samo im kapu skinuti svima.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ostajemo izgleda bez Mrgude. Šteta. Sretno mu...
Ja mu iskreno zelim srecu, dobar je kao trener, al mi je to bzvz sto ide,ako ode
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta ce covjek nece volontirat citav zivot. Neka mu je sa srecom. Samo mi nije jasan plan Sim Bau, sta hoce drugi da na tabeli i otpustaju trenera?
TŽV!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.