Ne znam ko me više nervira on ili Dovi , Dovi vozi da ne padne i lik prvi

Vinales ove sezone i u drugom dijelu trke je isti , za razliku od prošle i pretprošle sezone kada je puno bolji bio ...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ne znam ko me više nervira on ili Dovi , Dovi vozi da ne padne i lik prvi
U Yamahi itekako ima meda, najbolji su na gridu, ali Rossi je daleko od kalibra za titulu. Godine cine svoje. Sve Yamahe ove sezone su vec pobjedjivale, jedino Rossi nije bio ni blizu tome.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:41Ove godine uopce ne pratim Moto GP, nema se toliko vremena. Moze li "Il dottore" nesto ove godine, ima li "meda" u toj Yamahi?
Steta, ne znam zasto onda vozi. Ja sam bio uvjeren da je zadnjih par godina motor bio problem. On mi je bas davao utisak lika, koji se ne bi "blamirao", nakon onakvih godina i rezultata. Ne vjerujem da su finansije problem...Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:23U Yamahi itekako ima meda, najbolji su na gridu, ali Rossi je daleko od kalibra za titulu. Godine cine svoje. Sve Yamahe ove sezone su vec pobjedjivale, jedino Rossi nije bio ni blizu tome.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:41Ove godine uopce ne pratim Moto GP, nema se toliko vremena. Moze li "Il dottore" nesto ove godine, ima li "meda" u toj Yamahi?
samo spletom okolnosti je u borbi za titulu, realno po cistoj brzini nije ni u top 5 ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.