FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
joj da nas još uprava iznenadi nekim kvalitetnim špicem.
-
- Kontakt:
GDJE SU TI SILNI NAPADAČI, GDJE JE TA KONKURENCIJA DA JE BABUKA UNIŠTI?! 

Ne mislim. Sve je to dio trenaznog procesa, pa ne mozes poslije korone bez pripremnih utakmica igrati kao sada. Mocno izgledamo, brzo, brz protok! Vinko j.beni doktor.
Max Allegri
Možda moji postovi govore da imam više nego što imam

Što se tiče stvarnih godina, okruglo 16 i još po koji mjesec
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vinko u ligi 9-2-0.
Ove sezone 8 utakmica, 6-2-0, 20 bodova.
Od 8 utakmica imamo 5 gostujućih, omjer 4-1-0.
Dupovac je naša zlatna koka, prodat će se ako ovako nastavi
Pejović riješi sve naše probleme, kako nam je lego to je nevjerovatno.
Ove sezone 8 utakmica, 6-2-0, 20 bodova.
Od 8 utakmica imamo 5 gostujućih, omjer 4-1-0.
Dupovac je naša zlatna koka, prodat će se ako ovako nastavi

Pejović riješi sve naše probleme, kako nam je lego to je nevjerovatno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jbg ljudi ja nesto oremusa ne vidim, a kad mu istekne imace 33 godine
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U sljedećih 5 ligaških utakmica, 4 igramo na Koševu, jednu gostujemo u Mostaru kod Zrinjskog.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Najbolje od svega je sto tek ulazimo u formu 

Jesu vas razmazili pičići udbaški 

-
- Kontakt:
Sta treba Merso da uradi da bi bio solidan? Dao gol. Handzic u 15 min. usao u 2 sanse, a dragi nam Krle se nije vidio, al eto ..
Fanimo,Dupovac,Pidro,Oremus,TSS i Pejovic odlicno odigrali. Rahman i Ahmet solidni, Tatar konacno nije briljirao , Dzafic i Serbecic mogu bolje.
Tesko je golmanu da se vrati poslije duge pauze, pitanje je imali FKS vremena cekati. Ono sto cini nasu sirinu su Djokanovic,Salcin,Kurdic,Hebib,Jukc mozda jos Besic i Durakovic, nismo imali prilike upoznat. Mozda sam nekog ispustio iz grupe "sirina" ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Je li dirala lopta koga kod gola Beganovica ili je ovo bilo do Dzaficevog postavljanja?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
"Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.Red1946 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:35Dobar ti sarkazam...skoroalen je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:06Ja mislim da trebamo Vinka otjerat, od raspale Slobode dva gola primamo, fuj. Mi Mladost nismo mogli dobit a hoćemo nešta u Evropi?? Budućnost lagano ide dalje.
Takođe i Emira treba nogirat, utalio se s Mušijom i uvalio nam ovog crnca, yebo ga on. Ne može nama igrač Mladosti bit pojačanje.
Fuj stoko, vikend ste mi syebali.![]()
Ti kao nezadovoljan, zbog Vinka, Mladosti, E. H.
Svi ovdje pišu i pobjedi, studiji lopovu, a ti neku negativu...
Bolje da se nisu vratio na pdf RajvoSa, i vrati Džeko u potpisu....i idi na njihov pdf...
I usput Kurdić standardan u Novom pazaru![]()
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača..."
Prvi tvoj post na našem pdf-u. Pretpostavljam da si neko od starih forumaša, dok me prozivaš za Kurdića i potpis (stvari koje su bile daleko prije tvog "pojavljivanja" na našoj temi). Znači, jedan si od onih zbog kojih prosipam sarkazam, jer bi ti dao kaznu i POSLJEDNJU OPOMENU treneru poslije DRUGOG YEBENOG KOLA. Sreća pa se vi stručnjaci više ništa ne pitate. Sad ovdje slaviš i nešta prozivaš, je l' te stid imalo? Ne samo tebe, sve vas koji ste sr.ali poslije Mladosti.
I evo potpis opet, kome smeta nek me stavi na ignore. Poyy.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 sep 2020, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ove tri prebrodimo sa 7 bodova (pa i 6 nije strasno), demoralisali bi protivnike u potpunosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ne znam jel već bilo spominjano na temi, ali kako ono nije bio ofsajd Ahmetovića, baš se na prvu vidi da je iza leđa odbrane. Jel neko od igrača Slobode proturio tu loptu ili šta ?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, enzo1, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, jurisicduska, Kaunas, Kyle88, MaroonBjelave, NazorUso, Sanfrancisco, Tarapi, Tatamata1946 i 71 gost.