,,Pratim FK S preko 50 godina...bio na stadionu i kada se osvajala titula 84/85, kao i i e kasnije. Član kluba i prije rata i poslije, kao i sada...godišnja karta Tribina Istok , a posljednju deceniju Zapad...''skoroalen je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:48"Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.Red1946 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:35Dobar ti sarkazam...skoroalen je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:06Ja mislim da trebamo Vinka otjerat, od raspale Slobode dva gola primamo, fuj. Mi Mladost nismo mogli dobit a hoćemo nešta u Evropi?? Budućnost lagano ide dalje.
Takođe i Emira treba nogirat, utalio se s Mušijom i uvalio nam ovog crnca, yebo ga on. Ne može nama igrač Mladosti bit pojačanje.
Fuj stoko, vikend ste mi syebali.![]()
Ti kao nezadovoljan, zbog Vinka, Mladosti, E. H.
Svi ovdje pišu i pobjedi, studiji lopovu, a ti neku negativu...
Bolje da se nisu vratio na pdf RajvoSa, i vrati Džeko u potpisu....i idi na njihov pdf...
I usput Kurdić standardan u Novom pazaru![]()
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača..."
Prvi tvoj post na našem pdf-u. Pretpostavljam da si neko od starih forumaša, dok me prozivaš za Kurdića i potpis (stvari koje su bile daleko prije tvog "pojavljivanja" na našoj temi). Znači, jedan si od onih zbog kojih prosipam sarkazam, jer bi ti dao kaznu i POSLJEDNJU OPOMENU treneru poslije DRUGOG YEBENOG KOLA. Sreća pa se vi stručnjaci više ništa ne pitate. Sad ovdje slaviš i nešta prozivaš, je l' te stid imalo? Ne samo tebe, sve vas koji ste sr.ali poslije Mladosti.
I evo potpis opet, kome smeta nek me stavi na ignore. Poyy.
@skoroalen Malo poštovanja prema starijima