FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zundo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 20:56

skoroalen je napisao/la:
20 sep 2020, 20:48
Red1946 je napisao/la:
20 sep 2020, 20:35
skoroalen je napisao/la:
20 sep 2020, 20:06
Ja mislim da trebamo Vinka otjerat, od raspale Slobode dva gola primamo, fuj. Mi Mladost nismo mogli dobit a hoćemo nešta u Evropi?? Budućnost lagano ide dalje.
Takođe i Emira treba nogirat, utalio se s Mušijom i uvalio nam ovog crnca, yebo ga on. Ne može nama igrač Mladosti bit pojačanje.
Fuj stoko, vikend ste mi syebali. :puke:
Dobar ti sarkazam...
Ti kao nezadovoljan, zbog Vinka, Mladosti, E. H.
Svi ovdje pišu i pobjedi, studiji lopovu, a ti neku negativu...
Bolje da se nisu vratio na pdf RajvoSa, i vrati Džeko u potpisu....i idi na njihov pdf...
I usput Kurdić standardan u Novom pazaru🤣😅👍
"Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača..."

Prvi tvoj post na našem pdf-u. Pretpostavljam da si neko od starih forumaša, dok me prozivaš za Kurdića i potpis (stvari koje su bile daleko prije tvog "pojavljivanja" na našoj temi). Znači, jedan si od onih zbog kojih prosipam sarkazam, jer bi ti dao kaznu i POSLJEDNJU OPOMENU treneru poslije DRUGOG YEBENOG KOLA. Sreća pa se vi stručnjaci više ništa ne pitate. Sad ovdje slaviš i nešta prozivaš, je l' te stid imalo? Ne samo tebe, sve vas koji ste sr.ali poslije Mladosti.
I evo potpis opet, kome smeta nek me stavi na ignore. Poyy.
,,Pratim FK S preko 50 godina...bio na stadionu i kada se osvajala titula 84/85, kao i i e kasnije. Član kluba i prije rata i poslije, kao i sada...godišnja karta Tribina Istok , a posljednju deceniju Zapad...''

@skoroalen Malo poštovanja prema starijima :bih: :urnebes:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 sep 2020, 20:57

miky_hz je napisao/la:
20 sep 2020, 20:49
slika

Obecavajuci raspored na +5 :kafa: Taman ce se i publika vratiti aBd do tad.
Jos te tri tekme i sa svima se igralo jednom. Sada idu one najjace Zeljo i Zrinja jedini pravi konkurenti za titulu

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 sep 2020, 20:59

Kako nema repriza tekme na bht veceras

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 sep 2020, 21:00

haris004 je napisao/la:
20 sep 2020, 20:55
Ne znam jel već bilo spominjano na temi, ali kako ono nije bio ofsajd Ahmetovića, baš se na prvu vidi da je iza leđa odbrane. Jel neko od igrača Slobode proturio tu loptu ili šta ?
Samo mi mislimo o tome, niko drugi se ne bi ni osvrnuo. Beganović je igrao prije Ahmeta.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 sep 2020, 21:04

Imali su i sudiju al jbg kad smo za tri koplja jaci. Sudija nas unakazio nekim smijesnim zutim kartonima, svira im neke smijesne faule, pitam se kakav je ono kriterij bio. Nama jednu da sudi onako zvonilo bi sve kako nam se silji. Uzas majkemi!!!!
Svaka cast momcima na zalaganju, mora se popraviti defanzivna igra i izbaciti se lezernost i zajebancija u defanzivi pogotovo pred kraj utakmice kada misle da je gotovo!!!
U novi boj ...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 sep 2020, 21:05

PeppermintSA je napisao/la:
joj da nas još uprava iznenadi nekim kvalitetnim špicem.

Sto ce ti ? Ahmo poceo 6 utakmica poslije naprsnuca ili loma rebra i zabio 3 gola i jedan mu ponisten, asistirao za drugi gol protiv Velsana. Dovesti spica koji ce Ahmu spremiti na klupu je puno, puno para. Ne branim nikog , samo tako razmisljam. Interes FKS ispred svakog, pa i Ahmetovica, ali priznajte da Marinovic zna bolje od nas amatera.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 sep 2020, 21:07

hz033 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:04
Imali su i sudiju al jbg kad smo za tri koplja jaci. Sudija nas unakazio nekim smijesnim zutim kartonima, svira im neke smijesne faule, pitam se kakav je ono kriterij bio. Nama jednu da sudi onako zvonilo bi sve kako nam se silji. Uzas majkemi!!!!
Svaka cast momcima na zalaganju, mora se popraviti defanzivna igra i izbaciti se lezernost i zajebancija u defanzivi pogotovo pred kraj utakmice kada misle da je gotovo!!!
+ 1 . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 sep 2020, 21:08

Samozdravlje je napisao/la:
20 sep 2020, 21:05

Sto ce ti ? Ahmo poceo 6 utakmica poslije naprsnuca ili loma rebra i zabio 3 gola i jedan mu ponisten, asistirao za drugi gol protiv Velsana. Dovesti spica koji ce Ahmu spremiti na klupu je puno, puno para. Ne branim nikog , samo tako razmisljam. Interes FKS ispred svakog, pa i Ahmetovica, ali priznajte da Marinovic zna bolje od nas amatera.
Druze svaka cast i kapa do poda Ahmi al je on na zalasku sto se i vidi i nije ni blizu forme i agilnosti od prosle sezone. Treba nam svjeza krv u napadu sto jest jest!
U novi boj ...

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 20 sep 2020, 21:11

ado-hz je napisao/la:
20 sep 2020, 20:59
Kako nema repriza tekme na bht veceras
Nisu oni radili prijenos za MojaTV, već Face. Snimke neće biti osim u MojaTV videoteci.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 sep 2020, 21:11

hz033 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:08
Samozdravlje je napisao/la:
20 sep 2020, 21:05

Druze svaka cast i kapa do poda Ahmi al je on na zalasku sto se i vidi i nije ni blizu forme i agilnosti od prosle sezone. Treba nam svjeza krv u napadu sto jest jest!
Uopšte ne impliciram da Ahmo treba na klupu. Dapače. Za sad to izgleda ok. Ali treba imati na umu da nam je rezervna opcija u napadu hrlovina Handžić od koje nemaš apsolutno ništa. Šta će se desiti ako Ahmo upadne u još goru formu, ako se povrijedi, ako zaradi suspenziju? Sezona je duga a mi i dalje igramo na dva fronta.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 20 sep 2020, 21:12

skoroalen je napisao/la:
Red1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
20 sep 2020, 20:06
Ja mislim da trebamo Vinka otjerat, od raspale Slobode dva gola primamo, fuj. Mi Mladost nismo mogli dobit a hoćemo nešta u Evropi?? Budućnost lagano ide dalje.
Takođe i Emira treba nogirat, utalio se s Mušijom i uvalio nam ovog crnca, yebo ga on. Ne može nama igrač Mladosti bit pojačanje.
Fuj stoko, vikend ste mi syebali. :puke:
Dobar ti sarkazam...
Bolje da se nisu vratio na pdf RajvoSa, i vrati Džeko u potpisu....i idi na njihov pdf...
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača..."

Prvi tvoj post na našem pdf-u. Pretpostavljam da si neko od starih forumaša, dok me prozivaš za Kurdića i potpis (stvari koje su bile daleko prije tvog "pojavljivanja" na našoj temi). Znači, jedan si od onih zbog kojih prosipam sarkazam, jer bi ti dao kaznu i POSLJEDNJU OPOMENU treneru poslije DRUGOG YEBENOG KOLA. Sreća pa se vi stručnjaci više ništa ne pitate. Sad ovdje slaviš i nešta prozivaš, je l' te stid imalo? Ne samo tebe, sve vas koji ste sr.ali poslije Mladosti.
Sve što sam napisao i danas stoji...
Kvaliteta trenera je da sa slabijim ekipom dobije meč, dakle kada Vinko dobije Celtic reći ću da je odličan trener...
Napadač nam treba i da sam ja bio EH , prvo bih doveo kakvog garonju za 300.000 €, a ne Zinedin za 180.000 €...
Što se tiče potpisa, idi među štrumpfove imaju svakako jaku bazu u Brezi...
A zvanično najbolji fudbaler B&H je Pape Sušić...
Mislim da ti sa svojim potpisom nemaš šta da tražiš na ovom pdf...
Odlazi štrumfu..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 sep 2020, 21:16

Seltik nece prastati nele pogreske, moramo pojacat jos pritiv njih. Buducnost nema sta trazit ovde protiv ovakvog Sarajeva
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 21:16

Red1946 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:12
skoroalen je napisao/la:
Red1946 je napisao/la:

Dobar ti sarkazam...

Kvaliteta trenera je da sa slabijim ekipom dobije meč, dakle kada Vinko dobije Celtic reći ću da je odličan trener...
Napadač nam treba i da sam ja bio EH , prvo bih doveo kakvog garonju za 300.000 €, a ne Zinedin za 180.000 €...
Odlazi štrumfu..
Zinedin ove sezone nije dobio pravu priliku, u 8 kola nije dobio ni 90 minuta kada se sve sabere(poluvrijeme protiv Veleža, i nešto malo minuta protiv Krupe i Mladosti). Tako da, dok ne dobije šansu nećeš ni znat da li je promašaj ili ne. E sad, ako ne dobije šanse može bit da je nije ni zaslužio ali ok. Mnogi su ovdje pisali kako je Sušić promašaj pa su danas pisali hvalospjeve na Tinin račun.
Što se tiče Džeke, ne bih da se miješam, ali to što je on stavio u opis Džeku ne znači da je navijač Željezničara.
SAMO SARAJ'VO

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 sep 2020, 21:18

Red1946 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:12
skoroalen je napisao/la:
Red1946 je napisao/la:

Dobar ti sarkazam...

Odlazi štrumfu..
E yebi ga sada da Celtic dobije, pa CZ a pogotovo Dinamo ne bi bili favoriti protov Celtica, vjerujem da bi i bod uspijehom smatrali. Ima se jos ovdje pure i pure jesti da bi se doslo na nivo u kojem bi mogli reci da smo bara-bara sa Celticom

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 sep 2020, 21:19

miky_hz je napisao/la:
slika

Ima ovdje i kup, ali će ga morati odgoditi kako god.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 sep 2020, 21:19

Đe si @poeta, prijatelju stari. Šta je sa starim accountom, što pređe na novi? :rol:
Ako ti i tvoji istomišljenici imate pravo da ser.ete poslije svakog kiksa, imam i ja pravo da sa ovim potpisom pišem na ovom pdf-u. Ako smeta kome nek me prijavi moderatoru. Sreća pa je Morto veći rasista nego mrzitelj kona, pa ga boli qrac šta nosim u potpisu, sve dok je bijele boje kože.
Selam od Džeksona, aBd novog napadača najvećeg talijanskog kluba. :bih:

@Zundo jesam bolan, odrast'o sam na Grbavici. Mrzim Sarajevo i ovdje sam ubačeni agent. Nemam ni člansku ni sezonsku FKS i nikad u životu nisam bio na Koševu. VTŽ! :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 20 sep 2020, 21:21

FoSte95 je napisao/la:
20 sep 2020, 20:57
miky_hz je napisao/la:
slika

Jos te tri tekme i sa svima se igralo jednom. Sada idu one najjace Zeljo i Zrinja jedini pravi konkurenti za titulu
U naredna dva kola teoretski možemo otići na +11, ali i na -1. Biće zanimljivo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 sep 2020, 21:22

skoroalen je napisao/la:
20 sep 2020, 21:19
Đe si @poeta, prijatelju stari. Šta je sa starim accountom, što pređe na novi? :rol:
Ako ti i tvoji istomišljenici imate pravo da ser.ete poslije svakog kiksa, imam i ja pravo da sa ovim potpisom pišem na ovom pdf-u. Ako smeta kome nek me prijavi moderatoru. Sreća pa je Morto veći rasista nego mrzitelj kona, pa ga boli qrac šta nosim u potpisu, sve dok je bijele boje kože.
Selam od Džeksona, aBd novog napadača najvećeg talijanskog kluba. :bih:

@Zundo jesam bolan, odrast'o sam na Grbavici. Mrzim Sarajevo i ovdje sam ubačeni agent. Nemam ni člansku ni sezonsku FKS i nikad u životu nisam bio na Koševu. VTŽ! :lol:
A mislim stvarno. Ja kad sam se loginovao na forum nisi ti puno pisao, ali stvarno si me razočarao.
Idi tamu piši sa onim levatima, užas :puke: :puke:
SAMO SARAJ'VO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 sep 2020, 21:26

Jedna stvar je još danas bila vidljiva, a to je boljka većine naših ekipa. Opet niko ne "ulijeće" u blok na 30-ak metara od gola kada protivnik šuta. Valjda kod nas se zna da rijetko ko može u ligi dati gol iz te pozicije, pa se i ne brani. :lol: Danas smo to u par navrata opet dopustili, a naše ekipe u evropi tako redovno primaju golčine. Istu stvar su gurbeti uradili protiv ovih Izraelaca, pustili čovjeka da se namješta, on potegne i bum u rašlje.

Celtic nam je već jednom tako došao glave udarcima sa distance, nadam se da će to naši centralni vezni ovaj put ispratiti bolje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 sep 2020, 21:30

Kod prvog gola jel se broji ovo ko asistencija Pejovica on je odigrao loptu do Fanima prije ovog slaloma.3 asistencije za 4 kola sa njegove pozicije dosta daleko od gola top :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hamagara, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic, skoJaa i 60 gostiju.