pošto bi i sam napisao isti post samo ću citirati njegov i ova je godina baš prepuna loših stvari koliko je samo umrlo ljudi koje sam ja poznavao i njihove bliže familije a evo i dalje se nastavlja hvala bogu pa je decembar i još koji dan do nove, ne ponovila se ova 2010 nikad više. I znam otprilike kako ti je i kod mene jedan od roditelja je teško bolestan tako da te razumijem samo se i ja toga bojim kako podnijeti kad dođe ono najteže.Interista di cuore je napisao/la:uff ja tek sad vidjo ovo za Majestica.![]()
primi moje iskreno saucesce drug,budi jak...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ja jedva cekam da prođe ova godina... 2010. mi je najgora godina u zivotu sve peh za pehom...
sto se tice majestica... znam kako je kad roditelja izgubis i tesko je preci preko toga i nastaviti sa zivotom al brate jedino ti sam sebi mozes u cijeloj toj situaciji pomoci... zelim ti sve najbolje i eto ako ce te oraspoloziti nek manchester osvoji titulu
sto se tice majestica... znam kako je kad roditelja izgubis i tesko je preci preko toga i nastaviti sa zivotom al brate jedino ti sam sebi mozes u cijeloj toj situaciji pomoci... zelim ti sve najbolje i eto ako ce te oraspoloziti nek manchester osvoji titulu
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:

forumas godine
Dobro dobro,zapamticu ovoBosco je napisao/la:Ubij,ubij,ubij Cigane.T-MAC je napisao/la:ovako...treba mi forumska pomoc...pa ako je neko voljan da pomgne drugu pioniru..![]()
posto su sutra ti protesti protiv mittala,trebaju mi neke protestne parole protiv zagadzenja..mozete ovde napisati a i poslati na pp..
unaprijed vam hvala...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Weekend <3 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:hhhFaraon iz Visokog je napisao/la:Pa dobro je nisi puno zakasniosuti, gazda kad dodje, kad vidi u koLiko sati je "pustena" konekcija, ima da me nema
![]()
e'o jedna zanimLjivost![]()
a tu sam skoro pa citav dan, dok je on od 23h - ... (Boga pitaj kad)

- Urban Se Vratio
- Kontakt:
T-MAC
Uradite ono dobro staro : IZ SVEG GLASA RADNICKA KLASA !!!!!!!
Uradite ono dobro staro : IZ SVEG GLASA RADNICKA KLASA !!!!!!!
još koju noć i prestiće teUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Ozezi...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:još koju noć i prestiće teUnica_Liverpool_ je napisao/la:
ahahhahah ma šta ću mu ja nek prestiže
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemojte biti rasisti i cigani su ljudiDevil je napisao/la:Dobro dobro,zapamticu ovoBosco je napisao/la:Ubij,ubij,ubij Cigane.T-MAC je napisao/la:ovako...treba mi forumska pomoc...pa ako je neko voljan da pomgne drugu pioniru..![]()
posto su sutra ti protesti protiv mittala,trebaju mi neke protestne parole protiv zagadzenja..mozete ovde napisati a i poslati na pp..
unaprijed vam hvala...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dobri ste vi firauni 
BegAx je napisao/la:Ozezi...![]()
![]()
[youtube][/youtube]
hahahahahah znam vecinu ljudi s ovog klipa
Imate li vi Ou Bi Ena ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
jeas of kours, vaj? 
itz blek pikčure on maj ti viUnica_Liverpool_ je napisao/la:jeas of kours, vaj?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema boljeg čoika u Bihaću od Omče
FIZIKALAC
odavno nisam upoznao ovako dobrog lika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@majestic
Nisam sinoc vidio,pa evo sad da ti izrazim saucesce.
Nisam sinoc vidio,pa evo sad da ti izrazim saucesce.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, L-Train, Marsal, napoleon72, nedimmmm1337, Wilshere10 i 16 gostiju.