NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
bogdanbogdanovic
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Kakve se gluposti pisu, pa ciglas je vec trebao da ima dvije tehnicke. Ponasanje rang zoo vrta
U koju maskotu se pretvorio Dwight. Nevjerovatno. Pravi klaun.
Uzasno uplasen Denver. Potpuno su im usli u glavu Lejkersi. I jako su soft. Klipersi bi imali egal ovdje sigurno.
Vidjelo se odmah da nije Denver na svom vrhuncu u bublu, jedina akcija je ludi Muuray i Jokic kada uzme loptu na 7 metara od beka i nesto pokusa.
Za razliku od klipersa, uvijek se ostaje nizi igrac na jokicu nakon urucenja i stiti liniju dodavanja ka njemu.
Vidjelo se odmah da nije Denver na svom vrhuncu u bublu, jedina akcija je ludi Muuray i Jokic kada uzme loptu na 7 metara od beka i nesto pokusa.
Za razliku od klipersa, uvijek se ostaje nizi igrac na jokicu nakon urucenja i stiti liniju dodavanja ka njemu.
Zadnja izmjena: huupmil, dana/u 21 sep 2020, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bezze su ih ostavili i dalje u utakmici
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma smijesno, da nije sudija ovo bi vec bilo na +20,
ovako propustili dosuditi Dwightu onaj flagrant i onda kompenzirali sa jedno 4-5 bullshit faulova
ovako propustili dosuditi Dwightu onaj flagrant i onda kompenzirali sa jedno 4-5 bullshit faulova
Propustili su oni njemu i joa jednu tehnicku kad se okrenuo da pljesce sudiji, koliko znam to nije dozvoljeno vec koju godinu, al eto.. Inace, kad udjes u bonus sutaju se slobodna nakon faula, ne znam jel se sta promijenilo ove godine
Zadnja izmjena: huupmil, dana/u 21 sep 2020, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
Lakersi sa Bronom za 16:34 - minus 5
Lakersi bez Brona za 7:26 - plus 15
Lakersi bez Brona za 7:26 - plus 15
Cista faul, uhvatio mu ruku u borbi za poziciju.huupmil je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:55https://mobile.twitter.com/VicLombardi/ ... 4928294912
Prvi faul jokica kako se desio![]()
Nakon sto mu je ovaj zabio lakat u vrat u borbi za pozicijuEpidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:56Cista faul, uhvatio mu ruku u borbi za poziciju.huupmil je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:55https://mobile.twitter.com/VicLombardi/ ... 4928294912
I jos sjekiru u ledja i propucao ga kroz koljeno.JHam je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:57Nakon sto mu je ovaj zabio lakat u vrat u borbi za pozicijuEpidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:56Cista faul, uhvatio mu ruku u borbi za poziciju.huupmil je napisao/la: ↑21 sep 2020, 02:55https://mobile.twitter.com/VicLombardi/ ... 4928294912
-
bogdanbogdanovic
- Kontakt:
Meni je jasno da Epi navijas za Lakerse ali nijesi valjda corav?
Ide ovdje BO
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ahhh Dany Green kampuje sam na trici 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Svi navijaci Lakersa su takvi, navikni se, ne bi priznalo faul da ga obori na pod s obje rukebogdanbogdanovic je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:00Meni je jasno da Epi navijas za Lakerse ali nijesi valjda corav?
Millsapa treba na klupu, spreman za penzije, radije daj Bol Bolu minute i Porteru da steknu iskustva, ne mogu biti gori
Kakav strah protivnika kad AD ceka u reketu 
-
bogdanbogdanovic
- Kontakt:
Ma realno je da se protiv LeBrona ne moze. Pogotovo na 4 dobijene a finale zapada je svakako odlican rezultat.JHam je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:04Svi navijaci Lakersa su takvi, navikni se, ne bi priznalo faul da ga obori na pod s obje rukebogdanbogdanovic je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:00Meni je jasno da Epi navijas za Lakerse ali nijesi valjda corav?
Millsapa treba na klupu, spreman za penzije, radije daj Bol Bolu minute i Porteru da steknu iskustva, ne mogu biti gori
Recimo AD kao prvi igrac fransize nije nikad ni bio blizu da ga zaigra.
Ma ja sam odma rekao da je ovo ekstra za ovu godinu, zato ako vidis da Millsapa ne ide ubaci mlade da steknu iskustva, Bol Bol bi visinom dobro dosao al kad Malone ne voli davati minute mladima, pa Porteru nije dao pravih minuta dok u restartu nije ostao bez Bartona..bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:06Ma realno je da se protiv LeBrona ne moze. Pogotovo na 4 dobijene a finale zapada je svakako odlican rezultat.JHam je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:04Svi navijaci Lakersa su takvi, navikni se, ne bi priznalo faul da ga obori na pod s obje rukebogdanbogdanovic je napisao/la: ↑21 sep 2020, 03:00Meni je jasno da Epi navijas za Lakerse ali nijesi valjda corav?
Recimo AD kao prvi igrac fransize nije nikad ni bio blizu da ga zaigra.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moze li me neko upoznat s informacijama gdje su wariorsi? Kad su tocno oni postali jadnici..jel to nesto planski, il su im otisli svi, ne kontam. Jesu uopce bili u playoffu ove godine
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.