Daleko je ovo od gotove serije.AshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:15A potajno sam se nadao da uzmu Nuggetsi ovu, jer sam tipovao Lakerse u 5...
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Ne. Dok ne dovede kreiranje za druge na visi nivo, najbolji igrac u ligi nece biti. Isto kao i Kawhi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:14Moze, uz jos jednog superstara pored sebe.
Fino sto odjednom to priznas.Zanimljivo da je on 1.igrac u timu gdje igra nakbolji igrac lige.
Jel to znaci da je Davis najboljinigrac u NBAu?![]()
Inace igra bolji PO od Kawhijevog "strasnog" prosle godine
Pa sut je bio otvoren i perfektna pozicija za Karusa, Denver zatvorio reket u drugom poluvremenu, James nije vidio obruc zato i jest uzimao daleke trice, sve u svemu James bas los u drugom dok je u prvom zapeo. Nek je Davis pokazao da je najbolji visoki ispred krmoljubcaKobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:11Ali moj Jamese, jbt Caruso ti rješava tekmusreca Green uhvatio bez obzira sto je bio izblokiran i na kraju osjećaj Ronda I kretnja Davisa I sut
![]()
Ma sigurno ali meni djeluje da tempira formu i cuva energiju, realno ubacio je 30 tak poena a bio kriminalan, tako da ocekujem sve bolje i bolje da igra jer vrhunac mu treba bas za narednog protivnika, ovi se mogu rijesiti i bez njega svakako..Kobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:17Realno bilo bi na njegovu dušu da smo izgubili... izvukao ga Davis, sutra Skip Baylis ima da slavi bez obzira na 2-0, ali lopta mora da vise kruži a ne da James ovoliko carini loptu pogotovo kada stisnu reket Dsnver
Sto se tice zadnjeg napada odlicna reakcija jer je Caruso bio sam kao duh.. Vecinom ono pogadja ali..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mogu i ne moraju svi kreirati da bi se bilo najbolji igrac, ali hajde.Ono sto je fakt je da u dosadasnjem dijelu POa, najbolji igrac lige(po tebi) nije najbolji igrac svoje ekipe.Epidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:18Ne. Dok ne dovede kreiranje za druge na visi nivo, najbolji igrac u ligi nece biti. Isto kao i Kawhi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:14Moze, uz jos jednog superstara pored sebe.
Fino sto odjednom to priznas.Zanimljivo da je on 1.igrac u timu gdje igra nakbolji igrac lige.
Inace igra bolji PO od Kawhijevog "strasnog" prosle godine![]()
Zanimljivo, zaista.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne znas ako se dreknuo da preuzmu Grant ili Jokic onda je na njima tj više na Grentu a ko moze zasmetat Davisu na sutu?
Ma gotovo, ako uzme jednu Denver bice jack pot, nakon ovog suta su vjerovatno i emotivno ispraznjeni plus mladi su i njima je ovo finale konferencije ko finale velikoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:17Daleko je ovo od gotove serije.AshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:15A potajno sam se nadao da uzmu Nuggetsi ovu, jer sam tipovao Lakerse u 5...
Pa naravno kad je AD imao kud i kamo povoljnije matchupe od Brona. Najbolji je visoki igrac lige i u ligi imas jednog ili mozda 2 visoka koja ga mogu cuvati.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:20Ne mogu i ne moraju svi kreirati da bi se bilo najbolji igrac, ali hajde.Ono sto je fakt je da u dosadasnjem dijelu POa, najbolji igrac lige(po tebi) nije najbolji igrac svoje ekipe.Epidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:18Ne. Dok ne dovede kreiranje za druge na visi nivo, najbolji igrac u ligi nece biti. Isto kao i Kawhi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:14
Moze, uz jos jednog superstara pored sebe.
Zanimljivo, zaista.
Ono sto je takodjer fakt, tvoj najbolji igrac lige se kolosalno raspao i dopustio apsolutnom autsajderu da mu preokrene 3-1 i jos sve zacinio u G7.
Ma nemas se sta derati da preuzme neko, cist put je imao on stao kod Jamesa ko da imas citav napad pa da preuzimas nestoKobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:22Ne znas ako se dreknuo da preuzmu Grant ili Jokic onda je na njima tj više na Grentu a ko moze zasmetat Davisu na sutu?
- AshburtonG
- Kontakt:
4-0.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:17Daleko je ovo od gotove serije.AshburtonG je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:15A potajno sam se nadao da uzmu Nuggetsi ovu, jer sam tipovao Lakerse u 5...
Kako nije nezalaganje, nemoj da ti vokri zbog Kavhija, r3alno i protiv Portlanda i Houstona je bio, Davis je u ove dvije utakmice u seriji sa Denvorom bolji ali ne leti pred rudu kao sa KlippamaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:20Ne mogu i ne moraju svi kreirati da bi se bilo najbolji igrac, ali hajde.Ono sto je fakt je da u dosadasnjem dijelu POa, najbolji igrac lige(po tebi) nije najbolji igrac svoje ekipe.Epidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:18Ne. Dok ne dovede kreiranje za druge na visi nivo, najbolji igrac u ligi nece biti. Isto kao i Kawhi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:14
Moze, uz jos jednog superstara pored sebe.
Zanimljivo, zaista.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.
A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavisnosti ko je na parketu i kada.
A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavisnosti ko je na parketu i kada.
LeBron itekako treba da brine Lakerse,ovo mu nije prvi put u ovom PO kao da ostaje bez gasa u zavrsnicama,Davis ce ovdje izvuci,ali preko BOS/MIA ne bude li pravi James penzija druze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sam si rekao, ne mozes se prepirati s ovim navijacima Lakersa na forumu(cast izuzetcima), spuste te na svoj nivo inteligencije.. Narednih 5 godina ce ti spominjati ispadanje Kawhia, sutra da Denver okrene seriju bit ce prica ali Kawhi je prvi usro protiv njihNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:27Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.
A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavis osti ko je na parketu i kadaAm![]()
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bez obzira na potpuno otvoren šut Caruso nije imao sta da radi na terenu u napadu u zadnjim sekundama. Znači da je dodao Green, KCP ili Davisa ok, ali imamo malo I sreće u skoku, a realno koliko smo imali izgubljenih lopti , slobodna bacanja Deaver 25/33, a mi 18/19rudy91 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:18Pa sut je bio otvoren i perfektna pozicija za Karusa, Denver zatvorio reket u drugom poluvremenu, James nije vidio obruc zato i jest uzimao daleke trice, sve u svemu James bas los u drugom dok je u prvom zapeo. Nek je Davis pokazao da je najbolji visoki ispred krmoljubcaKobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:11Ali moj Jamese, jbt Caruso ti rješava tekmusreca Green uhvatio bez obzira sto je bio izblokiran i na kraju osjećaj Ronda I kretnja Davisa I sut
![]()
Pa ko je bio najbolji igrač protv Portlanda i Rocketsa budi realan bez obzira sto je Davis davao 1 poen vise od Brona, mislim covjek u trepavice te pogodi sa asitencijama, konstantno kreiranje, normalno i Davis vukao kao sto je i u ovoj seriji povukao prve dvijeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:27Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.
A James je inace imao strasne cuvare u Melu i Gordonu kao primarnim defanzivcima u prve 2 runde. A ni sada to nije nesto pretjerano elitno. ADa su cuvali Nurkic/Whiteside, Tucker i sad Millsap/Jokic/ Plumlee u zavis osti ko je na parketu i kadaAm![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
James samo treba spustit rucnu i ne ispucavat ove dalekometne trojke, te srljat kad se lomi utakmica misleci da i dalje ima 25 godina. Previse forsira, najgori +- u ekipi, cak 6 TO, od kojih su ja mislim 4 u zadnjih 5 minuta igre.
U pravu si ipak, ovo je na Grantu, ne mozes ocekivati od Jokica da zatvori i pas i Davisa, Grant zove Plumleea da pomogne s Jamesom i onda zaboravlja rotaciju na Davisa...Kobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:31Bez obzira na potpuno otvoren šut Caruso nije imao sta da radi na terenu u napadu u zadnjim sekundama. Znači da je dodao Green, KCP ili Davisa ok, ali imamo malo I sreće u skoku, a realno koliko smo imali izgubljenih lopti , slobodna bacanja Deaver 25/33, a mi 18/19rudy91 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:18Pa sut je bio otvoren i perfektna pozicija za Karusa, Denver zatvorio reket u drugom poluvremenu, James nije vidio obruc zato i jest uzimao daleke trice, sve u svemu James bas los u drugom dok je u prvom zapeo. Nek je Davis pokazao da je najbolji visoki ispred krmoljubcaKobe Bryant je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:11Ali moj Jamese, jbt Caruso ti rješava tekmusreca Green uhvatio bez obzira sto je bio izblokiran i na kraju osjećaj Ronda I kretnja Davisa I sut
![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jeb.es Kawhia, druze.Samo fakti rade.Samo.JHam je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:30Sam si rekao, ne mozes se prepirati s ovim navijacima Lakersa na forumu(cast izuzetcima), spuste te na svoj nivo inteligencije.. Narednih 5 godina ce ti spominjati ispadanje Kawhia, sutra da Denver okrene seriju bit ce prica ali Kawhi je prvi usro protiv njihNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 sep 2020, 04:27Nije prica o Kawhiu sada.On je proslost, ispao.Samo govorim o trenutnom stanju da je AD najboljii igrac LAL u ovom POu i ti to potvrdjujes.
U ovom dosadasnjem toku PO,bez vecerasnje tekme jer statistika jos nije unesena je situacija slijedeca u poredjenju AD a i Jamesa....
AD vise poena u prosjeku, bolji sut iz igre, bolji sut za 3p, bolji procenat sa linije slobodnih bacanja, bolji skok, tu i tamo izjednaceni u ukradenim i blokadama i mnogo konstantnija forma.
James, logicno, bolji u ass., ali skoro i duplo vise izgubljenih lopti.
To je ova "gruba" statistika, a i eye test potvrdjuje sve ovo.
Ma moze Bron vazda u post, ko da ima neko krilo da ga moze tu ispratit. Bitno je da AD sad povuce i stekne sampionsko iskustvo zbog buducnosti ekipe. Vec sad je bolesno dobar igrac al ima jos mana koje treba popraviti. Precesto se zadovoljava sutem s poludistance iako bez problema moze do obruca. Kreatorski iskorak je takodjer jako bitan. Bolji je nego sto je bio u NOP ali treba to jos na visi nivo da ode.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 15 gostiju.