FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 21 sep 2020, 07:41

Plače mi se za napadačem 😭
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 sep 2020, 07:45

ledesma je napisao/la:
21 sep 2020, 07:41
Mozda budemo pjevali palaaaaa maglaaaa na pola Sarajeva...dosao Anton Maglica
Kazem mozdaaaaaaaaa :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 sep 2020, 07:51

ado-hz je napisao/la:
21 sep 2020, 07:45
ledesma je napisao/la:
Ne vjerujem..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 sep 2020, 07:54

ledesma je napisao/la:
21 sep 2020, 07:51
ado-hz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Ne vjerujem..

Ma hajd vazda mozemo dovesti Anela...evo jos nema kluba....a Tatara u spic gurnuti umjesto Merse :)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 sep 2020, 07:55

Ova buducnost nema nekog foruma, na fb slabo sta se moze saznati...po organizaciji ekipa u rangu nasih federalnih ekipa. Igracki solidni, u rangu borca otprilike.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2020, 08:14

muhamedhulk je napisao/la:
21 sep 2020, 07:55
Ova buducnost nema nekog foruma, na fb slabo sta se moze saznati...po organizaciji ekipa u rangu nasih federalnih ekipa. Igracki solidni, u rangu borca otprilike.
Nikada te stvari ne tražim ali vjerujem da imaju nešto svoje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 sep 2020, 08:22

ado-hz je napisao/la:
21 sep 2020, 07:54
ledesma je napisao/la:
21 sep 2020, 07:51
ado-hz je napisao/la:

Ne vjerujem..

Ma hajd vazda mozemo dovesti Anela...evo jos nema kluba....a Tatara u spic gurnuti umjesto Merse :)
Sreća pa Anel nije došao, sad ne bih ima li Pejovica.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 sep 2020, 08:36

Bordo jutro pitari...
Odavno klub nije imao ovako kvalitetnog trenera...
Miran, odmjeren, taktican...
Ne voli mnogo medije, ne eksponira se, tih,radan i zna sta hoce...
Pojedinci se satrli ovdje sprdajuci se sa tom mirnoćom,zeljni valjda nekakvog cirkusa pored aut linije ili prodavanja ublehaskih fazona na pressicama...

Kod Vinka pored navedenog dvije stvari jos upadaju u oci...

Prvo nikada ni jednu nasu pobjedu nije prokomentarisao , a da se nije zahvalio igracima, niti je i jednom okrivio nekog za losu igru...
Ono zbog čega moramo biti ponosni je sto nas trener vjeruje u igrace, a i oni vjeruju njemu...

Svi su pljuvali TSS,Marinovic mu je vjerovao i vidimo iz tekme u tekmu da je bio u pravu...
Svojom strucnoscu je lagano prebacio teret glavnog playa na igraca koji je tek dosao i to povjerenje Pejovic mu je vratio na fenomenalan nacin...

Drugo,konacno utakmice PL BiH gledamo rahat,bez straha, grčeva u stomaku, rekao bih opusteno jer ni jedna ekipa vise niti moze procitati nasu igru niti mi igramo jedan ustaljeni recept...

Tranzicije krila, pomjeranja linija,izmjene mjesta,formacija...Respect Vinko...

Imamo normalno problema, primimo neki gol koji ne bi trebali, ali jednostavno znamo da cemo zabiti jos jedan ili dva...

Nismo mi jos na 100% leveli,tu smo negdje na 80%,ali je zaista impresivno sa kakvom lakoćom osvajamo teren i pozicioniramo se...

Zato od mene igracima i SŠ, jedan veliki... :bow:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 21 sep 2020, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 sep 2020, 08:42

Samozdravlje je napisao/la:
21 sep 2020, 01:00
AngelDiMaria je napisao/la:
20 sep 2020, 20:38
Jbg ljudi ja nesto oremusa ne vidim, a kad mu istekne imace 33 godine

Pa da pojasnim. Nisam vjerovatno strucniji , a ni maje "strucan"od vecine forumasa. Ovo je prva utakmica poslije Celtic-a da ja vau. Dodje Pejovic i odigra 4 od 4 vau. Ono sto mislim to i napisem. Meni i Tebi je dozvoljeno da grijesimo, profesionalcima nije.
Da Oremus ce imati 33 god. 06.09.2021 g., ako je to netacno demantuj me. DBd da Vama i meni igra jos 10 god. kao danas. Sve izuzev ove 2-je je mrtvi prosjek. Moje misljenje da mu ne treba produzivati ugovor 30.06."21 , a hoce vjerovatno.
7 utakmica, 0 golova , 0 asistencija, ako je to njegov vrh i Tebi zasluzuje ulozeno i primanja koja ima onda ok. Evo Vas 20- torica aludirate na to, vjerovatno ste u pravu. :thumbup:
meni je okej sto ti to super potporis svojim korektnim objasnjenjem, meni je samo bio cilj da te malo bocnem za ono sve vezano za oremusa, jer znam da se neces ljutiti.

samozdravlje je vazno :bih: :bih: :bih:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 sep 2020, 08:48

zagorski je napisao/la:
20 sep 2020, 22:13
egocentrik je napisao/la:
20 sep 2020, 20:25
Jel i dalje neko misli da Dzafic moze biti jedinica
Jgg, ja i dalje mislim. Samo mu treba vise utakmica da ude u rutinu i stekne samopouzdanje. Mozda je moja procjena losa, ali kontam da je solidan golman.
Trese se brate na golu ko banjaluka za zemljotres ko da ima tremu :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 sep 2020, 08:50

skoroalen je napisao/la:
20 sep 2020, 22:54
joker90 je napisao/la:
20 sep 2020, 22:52

Đe tu zastava Husrefa Musemica?? :puke:
Mrsko mi skidat pozlaćeni okvir sa zida. :ljepota: :ljepota:
Popiso se lutvo na nju :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 21 sep 2020, 08:58

Vanja8 je napisao/la:
21 sep 2020, 08:36
Bordo jutro pitari...
Pojedinci se satrli ovdje sprdajuci se sa tom mirnoćom,zeljni valjda nekakvog cirkusa pored aut linije ili prodavanja ublehaskih fazona na pressicama...

Prvo nikada ni jednu nasu pobjedu nije prokomentarisao , a da se nije zahvalio igracima, niti je i jednom okrivio nekog za losu igru...
Ono zbog čega moramo biti ponosni je sto nas trener vjeruje u igrace, a i oni vjeruju njemu...

Svi su pljuvali TSS,Marinovic mu je vjerovao i vidimo iz tekme u tekmu da je bio u pravu...
Svojom strucnoscu je lagano prebacio teret glavnog playa na igraca koji je tek dosao i to povjerenje Pejovic mu je vratio na fenomenalan nacin...

Drugo,konacno utakmice PL BiH gledamo rahat,bez straha, grčeva u stomaku, rekao bih opusteno jer ni jedna ekipa vise niti moze procitati nasu igru niti mi igramo jedan ustaljeni recept...

Imamo normalno problema, primimo neki gol koji ne bi trebali, ali jednostavno znamo da cemo zabiti jos jedan ili dva...

Nismo mi jos na 100% leveli,tu smo negdje na 80%,ali je zaista impresivno sa kakvom lakoćom osvajamo teren i pozicioniramo se...

Svaka cast majstore sve receno,bas lijepo bordo jutro
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 sep 2020, 09:00

Dobro jutro.
Prvo da čestitam igračima i SŠ na sinoćnjoj pobjedi.
Drugo; drago mi je da me Sušić donekle demantovao i pružio partiju koja se od njega očekuje. Naravno, još tu ima prostora za usavršavanje.
Treće, donekle me raduje, a isto tako i zabrinjava način na koji primamo golove. Raduje me iz razloga što to nisu izrađene akcije, nego plod individualnih grešaka, što ukazuje da trener radi odličan posao, odnosno, da na te greške ne može uticati. Brine me, naravno, jer se bojim da se te individualne greške ne ponove u najnezgodnijem momentu.
Četvrto; ekipa se iskristalisala i uz par varijacija na temu, imamo stalnih 11 igrača jednakog, ili približno jednakog kvaliteta.

Očekujem Mustedanagićev doprinos, mada sam poprilično skeptičan u vezi s njim. Volio bih da griješim
Drago mi je da se Pidro vraća. Za nastavak lige i eventualne evropske utakmice, rasan bek nam je nužan.

Za Antona Maglicu pisao sam još 2018. Volio bih ga vidjeti u našim redovima, iako smatram da Vinko uopšte ne razmišlja u tom pravcu. Koliko sam mu "provalio" taktiku, mislim da se bazira na tome da svi igrači mogu i moraju dati gol. Faktički, tu je klasični napadač bespotreban.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 21 sep 2020, 09:06

Da je ovo drugo takmicenje pocelo ove sezone, u cetvrtak bi se tukli sa Podgoricanima za jesen u Evropi.
Titula abd ove sezone i isti scenario kao ove nam donosi grupe pa makar to bio i nekadasnji Intertoto KUP ili kako ce se vec zvati EL2, bio bi to ogroman uspijeh i najveci uspijeh poslije rata naseg klubskog fudbala, tek onda mozemo ocekivat redovne milionske transfere nase akademije.
Zivim za taj dan Sarajevo jesen u Evropi ako bog da nasem Kosevu.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 21 sep 2020, 09:06

Prema transfermarktu jedini igrači koji imaju neki značajniji cv su Vladan Adžić, stoper, igrao za Suwon u Koreji, ali tek jednu godini. Najduže se zadržao u OFK Beogradu. Imao kratku epizodu i u Varaždinu.
I Petar Grbić, čovjek prošao sve u životu bukvalno. Olimpijakos, Partizan, Turska liga.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 21 sep 2020, 09:35

Danas u 13:00 izvlačenje parova 1/16 finala kupa, gostujemo nekome od:

FK “ALFA MODRIČA” Modriča,
FK “BUDUĆNOST” Banovići,
FK “DIZDARUŠA” Brčko,
NK “FORTUNA” Zenica,
FK “GORAŽDE” Goražde,
NK „GOŠK“ Gabela,
FK “IGMAN“ Konjic,
FK “KLIS“ Buturović polje,
FK “LEOTAR“ Trebinje,
FK “RADNIČKI” Lukavac,
FK “RUDAR” Kakanj,
FK “RUDAR-PRIJEDOR” Prijedor,
FK “SLAVIJA” Lukavica,
FK “SLOBODA” Novi Grad,
FK “TEKSTILAC“ Derventa,
NK „TRAVNIK” Travnik,
FK “UNIS” Vogošća,
FK “VELEŽ” Nevesinje,
FK “ZVIJEZDA 09” Bijeljina,
NK “ZVIJEZDA” Gradačac
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 21 sep 2020, 09:37

Vanja8 je napisao/la:
21 sep 2020, 08:36
Bordo jutro pitari...

Apsolutno se slažem.
Nema cirkusa, vriske, dreke, tenzija.
Mirno, tiho, ali sigurno.
U početku se moralo malo i uigrati, kako vrijeme prolazi djeluje mi da možemo dati gol kad god poželimo, a da protivnici sa strahom i panikom igraju protiv nas.
I upravo nismo na 100%, biće Besim bolji, Tino svakako, jučer je pokazao koliko može, Hebib će biti spremniji, Adukor će uskoro biti u kadru, Kova, Miličević... Ima prostora koliko hoćeš.
Samo "pitarluku" treba malo strpljenja!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 21 sep 2020, 09:53

SarajevoForza je napisao/la:
21 sep 2020, 09:35
Danas u 13:00 izvlačenje parova 1/16 finala kupa, gostujemo nekome od:

FK “ALFA MODRIČA” Modriča,
FK “BUDUĆNOST” Banovići,
FK “DIZDARUŠA” Brčko,
NK “FORTUNA” Zenica,
FK “GORAŽDE” Goražde,
NK „GOŠK“ Gabela,
FK “IGMAN“ Konjic,
FK “KLIS“ Buturović polje,
FK “LEOTAR“ Trebinje,
FK “RADNIČKI” Lukavac,
FK “RUDAR” Kakanj,
FK “RUDAR-PRIJEDOR” Prijedor,
FK “SLAVIJA” Lukavica,
FK “SLOBODA” Novi Grad,
FK “TEKSTILAC“ Derventa,
NK „TRAVNIK” Travnik,
FK “UNIS” Vogošća,
FK “VELEŽ” Nevesinje,
FK “ZVIJEZDA 09” Bijeljina,
NK “ZVIJEZDA” Gradačac
Ako bude Igman, bujrum na konak u Konjic :D
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 sep 2020, 09:54

PA ne mou da vjerujem, sad nambek treba jos i zabijat golove da bude dobar. Kako vas nije stid. I ja sam pljuvo po Mirku al lik nas sve demantova. Vama je opcenito najveci problem priznat da niste bili u pravu, pa onda sami sebe srozavate pisanjem nekakvih nebuloza da to opravdate. To izgleda tako smijesno i ruzno Bogu plakat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 21 sep 2020, 09:57

feniksptica je napisao/la:
21 sep 2020, 09:54
PA ne mou da vjerujem, sad nambek treba jos i zabijat golove da bude dobar. Kako vas nije stid. I ja sam pljuvo po Mirku al lik nas sve demantova. Vama je opcenito najveci problem priznat da niste bili u pravu, pa onda sami sebe srozavate pisanjem nekakvih nebuloza da to opravdate. To izgleda tako smijesno i ruzno Bogu plakat
Svaka na mjestu :bow: :kafa:
FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Ferrante071, Google Adsense [Bot], HyperOS, Kyle88, mnon46, skoJaa i 92 gosta.