Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Debilizam, moj Edine
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Meni samo ovo ide na situaciju da ne zele da zaigra protiv njih sad, u narednom kolu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BlaiseMatuidi
I Napoli zeli to isto, jer u trecem kolu igraju Juve-Napoli, i to 04.10., a mercato se zavrsava 05.10.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Pisi propalo, serem se na De Laurentisa i Romu 
Ma ja, gotovo je ovo, od transfera nema nista
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jbg, fakat sam se radovao da ide u Juve i ništa. Milika proglasiti za personu non gratu kao i predsjednika Napolija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BlaiseMatuidi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
panja moratu dovode yebem ti zeno majku vazda je u karijeri ispastao zbog levata od igraca
- BlaiseMatuidi
Do kraja dana Morata je u Juventusu, ostali neka pregovaraju sada koliko i sta hoce.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:31panja moratu dovode yebem ti zeno majku vazda je u karijeri ispastao zbog levata od igraca
- Goalgetter
- Kontakt:
- BlaiseMatuidi
Moguce i moguce da je jedan on nacina stvaranja pritiska, ali samo napomena da je Nicolo Schira jedan od niza ublehaskih transfer gurua. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se ovaj put da ce ubostiBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:39Moguce i moguce da je jedan on nacina stvaranja pritiska, ali samo napomena da je Nicolo Schira jedan od niza ublehaskih transfer gurua.![]()
Mada gledajuci navode medija, mislim da je danas deadline da se rjesi situacija sa Dzekom - ako ne, okrenuce se Morati. Pa neka izvole, i oni zele sto prije to pitanje rjesiti vise.
Nakon Wolfsburga nema nikako srece s transferima...
I onda pogledaš Moratu koji mu nije ni do koljena a frajer u CV-iju ima vec Real Madrid, Atletico, Chelsea, Juventus...
Davno sam govorio, da je Edin kojim slučajem Spanac ili Gaucos druga priča bi bila i sigurno bi nakon Wolfsburga igrao za United ili Real M.
Ne sumnjam ni sekunde u to.
Valjda bar sada ubode i potpise za Juventus.
...
Vidjet cemo ubrzo jel' mozda i Allegri upetljao prste u Edinov transfer...ko ce znati.
I onda pogledaš Moratu koji mu nije ni do koljena a frajer u CV-iju ima vec Real Madrid, Atletico, Chelsea, Juventus...
Davno sam govorio, da je Edin kojim slučajem Spanac ili Gaucos druga priča bi bila i sigurno bi nakon Wolfsburga igrao za United ili Real M.
Ne sumnjam ni sekunde u to.
Valjda bar sada ubode i potpise za Juventus.
...
Vidjet cemo ubrzo jel' mozda i Allegri upetljao prste u Edinov transfer...ko ce znati.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 21 sep 2020, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam ni kako se ovako iskusni Juve mogso dovesti u poziciju da ih ovi cigani iz Napolija ovako vucu za nos. Uradili su ovo prvi i zadnji put. Samo je za pozeliti da nece nikome moci utopiti Milika i da ce u januaru otici dzabe.
- BlaiseMatuidi
Zato sto se pod svaku cijenu htjela ispuniti Pirlova zelja i nije se uopste evaluirala opcija da cigani mogu zacigancit, kao sto su to upravo uradili.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:00Ne znam ni kako se ovako iskusni Juve mogso dovesti u poziciju da ih ovi cigani iz Napolija ovako vucu za nos. Uradili su ovo prvi i zadnji put. Samo je za pozeliti da nece nikome moci utopiti Milika i da ce u januaru otici dzabe.
Sada treba izaci iz dogovora i odustati od Dzeke taman da se Roma i Napoli dogovore. Principijelno pokazati sta se misli o ovom cigancenju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nek oni ne ganjaju inate preko Džekinih leđa, bit će još transfera pa nek se tad kolju.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:04Zato sto se pod svaku cijenu htjela ispuniti Pirlova zelja i nije se uopste evaluirala opcija da cigani mogu zacigancit, kao sto su to upravo uradili.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:00Ne znam ni kako se ovako iskusni Juve mogso dovesti u poziciju da ih ovi cigani iz Napolija ovako vucu za nos. Uradili su ovo prvi i zadnji put. Samo je za pozeliti da nece nikome moci utopiti Milika i da ce u januaru otici dzabe.
Sada treba izaci iz dogovora i odustati od Dzeke taman da se Roma i Napoli dogovore. Principijelno pokazati sta se misli o ovom cigancenju.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BlaiseMatuidi
Ne mozes sa stokom drugacije, nazalost. Samo jezikom koji razumiju. 
Ma mislim da zele neki pritisak stvoriti, znaju oni vrlo dobro kako bi im Dzeko legao 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džeko mora napraviti pritisak na Romu i tražiti transfer. Ušutio se ko tetkica mala, vrijeme je da se cirkus napravi

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino