Ako bi ostali na okupu za tri cetiri godine bi bili snazna ekipa.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
svaka čast Beganoviću za golčinu. Poželio sam vidjeti da nekom uvalimo ovakav go. Šteta što nije bio za pobjeduili makar bod.
Ovo ostalo jbg. Maksimovic na krilu ne ide. Trči trudi se ali isprazno nema koristi od toga, Karlos dok popravi frizuru, raširi ruke u ramenima, protivnik već prešao pola terena i dao gol. Teško je kad se izgubi. Momci su se trudili. Mogao se bolji rezultat izvući i sa ovom ekipom siguran sam, zašto nije...Vjezbamo se. Hajde neka, probajte, analizirajte, pa opet probajte. Ali samo pazite da bude opet kuku, lele izgidosmo pomagajte.
Ovo ostalo jbg. Maksimovic na krilu ne ide. Trči trudi se ali isprazno nema koristi od toga, Karlos dok popravi frizuru, raširi ruke u ramenima, protivnik već prešao pola terena i dao gol. Teško je kad se izgubi. Momci su se trudili. Mogao se bolji rezultat izvući i sa ovom ekipom siguran sam, zašto nije...Vjezbamo se. Hajde neka, probajte, analizirajte, pa opet probajte. Ali samo pazite da bude opet kuku, lele izgidosmo pomagajte.
& $ ?
Ma hajde nije to toliko lose bilo, nije sramota izgubiti od Sarajeva, idemo dalje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Do kad ce vise Karlos igrat, do kad???Veca neznalica nije igrala na Tusnju. Salihovic je za njega ramos. Zbog ovog amatera se unistava karijera malom Devedzicu
Volim tebe, više od sebe
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Mi smo jedan od najvećih klubova BiH, i naravno da će poraz od bilo koga i bilo kad, kod nas navijača izazvati manje ili veće nezadovoljstvo
Ali, glavu gore, idemo sad ssh
, imat ćemo dan više odmora, pobjeda bi zaliječila ove rane 
Ali, glavu gore, idemo sad ssh
-
desperados
- Kontakt:
Nije sramota izgubit al je sramota primit dva smijesna, bukvalno ista gola. Pustis covjeka da radi sta hoce, pa napravi faul, povuci ga, dobij zuti karton, sve je bolje od gola. Sarajevo je bolje nema tu sta ali da je malo drugaciji pristup bio moglo je puno bolje biti po nas. Ali eto, idemo dalje sta cemo.

Ovo pomoćni nije vidio???
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
je.ba.ji ga sad, dali bi nam svejedno još koji, razlika u kvaliteti je preočita. a još su bili danas i rasploženi za igru.
Sta sve Uzelac nije povrijedio kako igra kod nas ,bas je baksuz a najbolji nam igrac u odbrani.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
kakvi carevi, igrači sa zlatnim medaljama idu kroz grad i pjevaju o našoj Slobodi
Karlos i ovaj Kadric mali nisu kvalitet za PL. Dzenisu Sloboda bas sjela. I on Slobodi. Nije ovoliko golova dao za tri godine
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma nije karlos sam kriv za poraz, kao ekipa su defanzivno smijesni jer ozbiljan tim ne smije sebi dopustiti da im neko ovako povalja i vezni, i odbranu...DVA PUTA.
Ali definitivno mali nije za PL...kao ni Salihovic i td...
Nije sramota izgubiti od Sarajeva, koje ce suvereno uzeti ligu i ove godine. Strasan tim imaju, pare ma sve iako sam se nadao barem bodu.
Nama ostaje sada Sloga i Olimpic na Tusnju tu moramo uzeti 6 bodova, zazmirio bi i na 4....
Ali definitivno mali nije za PL...kao ni Salihovic i td...
Nije sramota izgubiti od Sarajeva, koje ce suvereno uzeti ligu i ove godine. Strasan tim imaju, pare ma sve iako sam se nadao barem bodu.
Nama ostaje sada Sloga i Olimpic na Tusnju tu moramo uzeti 6 bodova, zazmirio bi i na 4....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
desperados
- Kontakt:
U utakmici gdje je velika individualna razlika u kvaliteti mora se odigrati bez greške u odbrani, a da protivnik odigra ispod svojih mogućnosti. A sinoć je Sarajevo odigralo odlično, a mi napravili greške u odbrani.
Ono što bih izdvojio jeste da za razliku od prvih kola sa Dženisom izgledamo puno bolje na terenu. Spremnost, energija, drskost, rad u terenu i na kraju golčina.
Sa Uzelcom i bez Uzelca dva smo svijeta različita. Naravno da nije Karlos sam kriv, ali je velika razlika. Jusiću svaka čast.
Amar kao kapiten mora više pokazati. Sve što se više napiše ne ide njemu u korist pa neka ide tačka.
Da li je neko primijetio da je nad Vasiljevićem napravljeno 3 žuta kartona. Ne sječam se da sam gledao tekmu, na bilo kojem nivou, sa takvom situacijom.
Kolika je data sloboda Predragoviću mora bolje. Previše alibi pasova. Direktan krivac kod 3.gola gostiju. Šteta za onaj pokušaj sa početka 2.poluvremena, dobro je potegao.
Kurtalić ima šlifa, meni izgleda hladan kao špricer, igra sa mnogo više hraborosti i samopouzdanja nego puno stariji od njega.
Guza je imao par bljeskova, Mujagić ipak stidljivije u odnosu na prethodne kao i Tomašević.
Sve u svemu, kako se Dženis okliznuo kod situacije prije 1.gola, kako smo opet zaspali prilikom izvođenja tog prekida i kako je Fanimo prošao; kako smo smušeno reagovali kod 2.gola plus nedozvoljena situacija, te kako smo predali loptu na 20m kod 3.gola, ipak nije moglo drugačije završiti.
Dobra i gledljiva utakmica.
Ono što bih izdvojio jeste da za razliku od prvih kola sa Dženisom izgledamo puno bolje na terenu. Spremnost, energija, drskost, rad u terenu i na kraju golčina.
Sa Uzelcom i bez Uzelca dva smo svijeta različita. Naravno da nije Karlos sam kriv, ali je velika razlika. Jusiću svaka čast.
Amar kao kapiten mora više pokazati. Sve što se više napiše ne ide njemu u korist pa neka ide tačka.
Da li je neko primijetio da je nad Vasiljevićem napravljeno 3 žuta kartona. Ne sječam se da sam gledao tekmu, na bilo kojem nivou, sa takvom situacijom.
Kolika je data sloboda Predragoviću mora bolje. Previše alibi pasova. Direktan krivac kod 3.gola gostiju. Šteta za onaj pokušaj sa početka 2.poluvremena, dobro je potegao.
Kurtalić ima šlifa, meni izgleda hladan kao špricer, igra sa mnogo više hraborosti i samopouzdanja nego puno stariji od njega.
Guza je imao par bljeskova, Mujagić ipak stidljivije u odnosu na prethodne kao i Tomašević.
Sve u svemu, kako se Dženis okliznuo kod situacije prije 1.gola, kako smo opet zaspali prilikom izvođenja tog prekida i kako je Fanimo prošao; kako smo smušeno reagovali kod 2.gola plus nedozvoljena situacija, te kako smo predali loptu na 20m kod 3.gola, ipak nije moglo drugačije završiti.
Dobra i gledljiva utakmica.
tuzlanska Sloboda
Ma dobro je ovo.Ja sam se potajno nadao bodu,ali ipak je Sarajevo puno bolje.Protiv SSH zapet i uzet 3 bobe.Kako su nas na pocetku otpisali i rekli da ispadamo 99% ovo je odlicno.Sa pobjedom u sljedecoj utakmici se odvajamo od donjeg dijela tabele
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Sarajevo u ovom momentu nekoliko stepenica iznad. Pa nas bi dobilo 11 Sarajeva sa klupe ili koje nije poveo u Tuzlu. Covjek ima onih 11 plus Krste, Handzic, Milicevic, Hodzic, Jukic, Adukor... a Grado sa klupe vuce Osmica, Hasukica, Kadrica - skupa 5 utakmica u PL daj ba. Treba nekad biti realan.
istina postoje igraci koji nisu za premijer lige i treba ih se rijesiti, ali isto tako hitno treba covjeku dovesti najmanje jednog, a pozeljno i vise veznih igraca. Da ima makar malo manevra. Ne mozes ti sa Kadricem i Kurtalicem na Sarajevo.
Maksimovic je morao na krilo jer desno su napadali Fanimo i Oremus. Nije smio ostaviti Saida i u odbrani svakako diskutabilnog Tomasevica na toj strani, tako da taj potez ima logiku. Medjutim suhi kvalitet je na strani Sarajeva.
plod neiskustva i nedostatka ovakvih utakmica. Iz toga dodje do pada koncentracije, ne znaju se postaviti kad ovi promijene pozicije (Fanimo je zabio dva gola totalno van svoje pozicije, a nasi to ne znaju ispratiti jos uvijek na ovom nivou), i iz toga proizadje fizicki pad.
sve u svemu, kakav sastav imamo, nije ovo tako lose.
ne treba biti nerealan ni protiv Sloge, i tu je bod uspjeh.
istina postoje igraci koji nisu za premijer lige i treba ih se rijesiti, ali isto tako hitno treba covjeku dovesti najmanje jednog, a pozeljno i vise veznih igraca. Da ima makar malo manevra. Ne mozes ti sa Kadricem i Kurtalicem na Sarajevo.
Maksimovic je morao na krilo jer desno su napadali Fanimo i Oremus. Nije smio ostaviti Saida i u odbrani svakako diskutabilnog Tomasevica na toj strani, tako da taj potez ima logiku. Medjutim suhi kvalitet je na strani Sarajeva.
plod neiskustva i nedostatka ovakvih utakmica. Iz toga dodje do pada koncentracije, ne znaju se postaviti kad ovi promijene pozicije (Fanimo je zabio dva gola totalno van svoje pozicije, a nasi to ne znaju ispratiti jos uvijek na ovom nivou), i iz toga proizadje fizicki pad.
sve u svemu, kakav sastav imamo, nije ovo tako lose.
ne treba biti nerealan ni protiv Sloge, i tu je bod uspjeh.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Još jedna dobra stvar je što dajemo dosta golova ove sezone u odnosu na prethodne. Da nam je još odbrana mrvicu stabilnija, to bi dosta bolje izgledalo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa imas 4 stopera, od toga Salihovic i karlos su dva. Jbg.
Ali timska odbrana mora biti bolja. Ne smije se desavati da te ljudi onako povaljaju.
Mora se uciniti sve da se pobjedi Sloga.
Ali timska odbrana mora biti bolja. Ne smije se desavati da te ljudi onako povaljaju.
Mora se uciniti sve da se pobjedi Sloga.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.