FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod ovih Tatara nesto genetski da imaju dobru šutinu,ovaj mu buraz ima izgleda i bolju nogu od Benje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neretva
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za koji klub igra Kerim?Znam da je neki iz prve lige federacije, ali ne mogu se sjetiti koji...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
sta im ovo kanafa predstavlja mislim da je i benjo to znao pisati
You are someone else I am still right here
raždaGoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:06Za koji klub igra Kerim?Znam da je neki iz prve lige federacije, ali ne mogu se sjetiti koji...
Vladan Kovačević, Hrvoje Miličević i Ivan Jukić su roviti i vuku povrede, ali dobra je vijest da uredno treniraju s ostatkom ekipe. To ipak ne znači i da će biti potpuno spremni za utakmicu u četvrtak, više detalja bit će poznato nakon ljekarskih pregleda zakazanih za danas.
Velika neizvjesnost obavija status Aleksandra Pejovića. On je u sezoni 2017/18 zaradio crveni karton u Evropskoj ligi igrajući za Mladost iz Lučana i potom više nije nastupao na međunarodnoj sceni. Iz bordo kluba su poslali dopis u UEFA-u te čekaju odgovor na pitanje da li je suspenzija i dalje na snazi
Velika neizvjesnost obavija status Aleksandra Pejovića. On je u sezoni 2017/18 zaradio crveni karton u Evropskoj ligi igrajući za Mladost iz Lučana i potom više nije nastupao na međunarodnoj sceni. Iz bordo kluba su poslali dopis u UEFA-u te čekaju odgovor na pitanje da li je suspenzija i dalje na snazi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kakvog trenera imamo.
Mnogi su ovde očekivali da će izvesti kombinovani sastav, i pokušati ostati neporaženi.
Vinko izvede pa gotovo najjači tim, bez po muke uze 3 boda, i sad lagano sprema igrače za Buducnost ,a u ligi na plus 5.
Mnogi su ovde očekivali da će izvesti kombinovani sastav, i pokušati ostati neporaženi.
Vinko izvede pa gotovo najjači tim, bez po muke uze 3 boda, i sad lagano sprema igrače za Buducnost ,a u ligi na plus 5.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja moram pohvaliti Fanima...ja odavno nisam vidio onakvog igraca, svaka cast sportskom direktoru sto ga je doveo..iako su mnogi mislili da nema potrebe za njim i da je los igrac s obzirom da je stranac, on je dokazao suprotno..bravo Matthiase!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Treba kakvog crnjaka baciti medju raju. Nevjerovatno je kako nam je dobra atmosfera. Zenica bi bila kao sibica da mogu navijaci doci.
Treba recu da nema plata ili tako nesto.
Treba recu da nema plata ili tako nesto.

- ElCartel11
- Kontakt:
Nema se sta kalkulosati sezona tek počela tako reci i dobro je sto je izveo najjaci sastav. Fokus nam treba biti na ligi, da uzmemo 3 za redom, u Evropi sta se napravi-napravi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Svaka 3 mjeseca plata se isplacuje. Sramota.!OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:22Treba kakvog crnjaka baciti medju raju. Nevjerovatno je kako nam je dobra atmosfera. Zenica bi bila kao sibica da mogu navijaci doci.
Treba recu da nema plata ili tako nesto.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije da nije bilo i tih pokusaja ...
I dalje napadac nam treba kao suho zlato
I dalje napadac nam treba kao suho zlato
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pejovic i Fanimo ce biti prekretnica u pobjedi protiv Celtika
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Apsolutno si u pravu.
Jasno se je vidjelo da je Pejović prvi došao do lopte, odigrao, a igrač Slobode natrčao i pao preko noge Pejovića. Ista takva situacija je bila kasnije, a svirao je za Slobodu faul. 5 žutih kartona, kao da smo mi igrali grubo, a oni tehnički bolji, a bilo je upravo obratno....
I ovo je treća u nizu utakmica sa takvim suđenjem ,što znači da su nas uzeli na zub... Kvalitetom smo iznad svih, ali nas preko kriterija suđenja, pokušavaju omesti u osvajanju titule...
Željo, Zrinjski, Borac tu imaju podršku sudija..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ovdje, kod mene na poslu, pričaju da će doći do razmjene između FKS i CZ. Navodno, nama napadač, a njima Kovačević. Uslov za razmjenu je, opet navodno, da se Sarajevo plasira u EL.
Zna li neko nešto podrobnije o tome?
Jedini crnjak je Fanimo. Ne znam što bi ga bacali?!? Igra momak prva liga, care...feniksptica je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:24Svaka 3 mjeseca plata se isplacuje. Sramota.!OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:22Treba kakvog crnjaka baciti medju raju. Nevjerovatno je kako nam je dobra atmosfera. Zenica bi bila kao sibica da mogu navijaci doci.
Treba recu da nema plata ili tako nesto.![]()
Da stvar bude gora po plavi dio grada, prošle godine u ova doba se opasno pričalo da je Amar sve završio sa Fanimom, u januaru njihov igrač.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:22Ja moram pohvaliti Fanima...ja odavno nisam vidio onakvog igraca, svaka cast sportskom direktoru sto ga je doveo..iako su mnogi mislili da nema potrebe za njim i da je los igrac s obzirom da je stranac, on je dokazao suprotno..bravo Matthiase!

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 sep 2020, 12:41Ovdje, kod mene na poslu, pričaju da će doći do razmjene između FKS i CZ. Navodno, nama napadač, a njima Kovačević. Uslov za razmjenu je, opet navodno, da se Sarajevo plasira u EL.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bordo10, enzo1, Hamagara, HariTz, jurisicduska, MaroonBjelave, Napapijri, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco, Velaxsa i 82 gosta.