ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Dzumi otpao zbog korone.
zar nismo bili skontali da on ni koronu ne može dobit 

Nije je ni sad dobio.
Treneru mu nasli "tragove korone". A trener mu prelezao kad ikad. Dzumi kaze lazno pozitivan, ovi ga odyebali.

svejedno, svakako bi ispao u prvom kolu kvalifikacija
A pitas li se (znas li) zasto je pokrenuo svu tu pricu oko nove asocijacije igraca?!AshburtonG je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:26On da igra samo tenis i ne petlja se tamo gdje mu nije mjesto, već odavno bi bio ispred Nadala i Federera po broju GSova.
Ne možeš ti prosipat neku propagandu, koja se kosi sa direktivama politike od koje si i stvorio ime. Ne trebas bit pretjerano inteligentan, da shvatiš kako nećeš bit omiljen u slučaju da uključiš modus "sam protiv svih". To pali samo kod nasih naroda, jer smo navikli da glumimo neke zrtve, pa se i možemo poistovijetit sa takvim razmišljanjem.
Prije je bio, kao sto paja reče samo iritantan yugos vrele krvi(kao i svi mi), medjutim u medjuvremenu je postao nadriljekar alternativne medicine, shaman, glavni za politicka pitanja, virolog, organizator alternativne udruge igrača, organizator turnira pri zabrani okupljanja u 99% svijeta(iako je ideja bila dobra) i sta sve jos ne.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
U koliko je sutra finale,vjerujem u dobar mec Novak vs Diego, navijwm za Diega da uzme prvi veliki trofej u karijeri zasluzio je
P.s.
Diego ce lagano da preslusa Denisa
P.s.
Diego ce lagano da preslusa Denisa

Šapo je kul igrac, ali mi tako ide na qrac ovo prebacivanje loptice izmedju nogu prije servisa.
Gadnije od bilo kojeg Rafinog rituala.

-
- Kontakt:
"Ja ovako nešto nikad nisam video" Viško o sudiji na meču Đoković - Rud http://sportklub.rs/Video/Tenis/ATP/a34 ... c-Rud.html
Ovo polako postaje sumnjivo ...
Ovo polako postaje sumnjivo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozel se servis zadrzat ljudine 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa danasnji mec ko kec na desetku teoreticara zavjera ono sudjenje je bilo cirkus, fakat je Visko upravu ja nikad nisam cuo da sudija svira aut i onda kaze novaku da se popenje gore da vidi da odozgo izgleda da je dobra lopta mislim sta reci nego cirkus a onome silasku i pokazivanju da je lopta unutra kad se jasno vidi sa tva trag loptice koji mu Djokovic jos i pokazuje, ne znam fkt. Ili je sudija nesto konzumirao ili je mozda otisao na praksu u Englesku premijer ligu. Pricati sad o zavjeri je jos uvijek glupo ali da je bilo cudno ponasanje sudije, apsolutno jeste.
Diego majstore

Upitno ja kako ce sw Diego sutra kretati,dva iscrpljujuca meca je odigrao i oba su bila do kasno navece,ali nadam se dobrom otporu Novaku i da Diego digne pehar 
Odlican mec,Denis me je iznenadio koliko je popravio igru na sljaci,prosle sezone je ispadao u prvim kolima lagano,mozda i bude nekad od njega top10 igraca

Odlican mec,Denis me je iznenadio koliko je popravio igru na sljaci,prosle sezone je ispadao u prvim kolima lagano,mozda i bude nekad od njega top10 igraca

- SantiCazorla08
- Kontakt:
znači otprilike "dosta izvlačenja maksimuma, od sad se samo zajebavam" 

Taj trener mora da je dobar kada je od onog luzera napravio trostrukog GS sampiona..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koji je tvoj problem sa Švicarskom

#Punoljetstvo
Meni je Wawrinka iskreno vazda bio kloc i luzer pogotovo u okrsajima sa najbolja tri igraca, sto i omjer jasno govori. I ja jos ne mogu da dodjem sebi da je on uspio uzeti 3 GSa i to protiv Djokovica i Nadala. Mislim ok normalno je i da oni nekad izgube GS finale od nekih igraca koji nisu oni, ali nekako nisam ocekivao od Wawrinke, haj od Murraya, Del Potra i Federera jesam ali od ovog nisam.
No dobro covjek je zasluzio igrao je na strasnom nivou te turnire, koji nije znao da prenese na Masterse npr. i vise GSova (osim onog kada je dosao do finala RG), ali i ovo je i vise nego dovoljno za teniski hall of fame sto iskreno ja od nejga nisam ocekivao, cini se da je taj trener napravio pravi posao jer tacno se i poklapa taj period.
Neka logika mi govori da bi Djokovi trebao da podere ovog patuljka ko sevcet historiju bosanskog jezika, ali 2020a je godina u kojoj je sve moguce izgleda, a i Noli ne bi bio prvi put da nekom bezveznjakovicu pokloni finale Mastersa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.