NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

AzorAhai
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la AzorAhai » 19 sep 2020, 18:05

Na ovakim utakmicama tj poslije ovakvog rezultata trebaju da grade dalje igru da se ovo opravda, pogotovo kuci nema mjesta za kiks, jedan bonus su vec sjebali. Bez obzira na sve okolnosti u i oko kluba igraci uvijek mogu zanemariti sve i dati 101% ako ne odredenim kvalitetama onda borbom i extra naporom, bravo za 3 boda.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 sep 2020, 18:09

Nije nas yebala buducnost nego sudija koji je ponistio gol. Protiv bratstva golmani tako da opet ke dobro kad se sve pogleda. Idemo daljee sad rudar nezgodni

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 sep 2020, 23:26

pobjeda pegaza za sve dusmane pozdrav za sve one koji zele lose nasem velikanu, danasnja utakmica je bila slicnija ragbiju nego fudbalu, teren dosta los bodove donosi DOMACE djete !

zapamtite samo da je karma ku cka vrati se sama :wave:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2020, 16:30

Simm bau gubi dobro je

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 21 sep 2020, 10:30

Ma trebamo sebe gledati samo, nikakvo posušje, simm bau i ostale. Ide nam VEOMA zeznuta utakmica sa rudarom gdje nam se u većini slučajeva, kad smo domaćini desi kiks većinom nerješen rezultat, čak štoviše oni su dobili simm bau i posušje a izgubili od goražda 3-0.
Ne znam kakvo je stanje sa igračima i ko neće nastupiti ali nam izgleda i vrijeme neće ići na ruku što je još veći belaj znajući šta se desi sa terenom i igračima u takvim utakmicama.

Trebala bi nam itekako pobjeda jer naredne 3 utakmice su čapljina, igman i radnik a onda 2 glavne protiv simm bau i posušja, puno bodova u igri samo pamet u glavu!!!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 sep 2020, 10:42

Kad se sve pogleda za sad je dobro. Neocekivano borba za prvo mjesto. Doveli smo par dobrih igraca. Dobijamo na strani. Do prije godinu dvije u bihacu su nas neka sela dobijala.
Ima i pogresnih stvari sto se radi ali eto rezultat to sve sskrije. Mozda se treba poraditi na transparentnosti na marketingu informacijama iz kluba. Ali eto ne moze sve preko noci.

Rudar po meni najteza ekipa za nas zadnjij par godina. Svake godine jaki i svake godine u Bihacu igraju bolje od nas. Nadam se da ce trener postaviti ekipu kako treba. Da ce se uigrati malo bolje. Ovu sad utakmicu sam gledao ali slabo nisam mogao bas vidjeti kakva je igra bila.
Jel zna neko jesu nam svi igraci spremni ili ima neko da ce faliti

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2020, 12:22

nista nije neocekivano, nas cilj je PL tako rece komadant, da nam Real dode iz Bihaca se ne smiju nositi bodovi !
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

hangoverr

Post Postao/la hangoverr » 21 sep 2020, 13:48

Spustiti se na zemlju i sa ozbiljnim pristupom pobijediti ozbiljnog i neugodnog protivnika kao što je Rudar.Bilo kakva pobjeda dolazi u obzir,ne bi se smjeli vise prosipati bodovi.Publike opet nema i ne znam do kad ovi nasi politicki uhljebi misle gurati to jer se moze odrzati distanca i jos je otvoren prostor svaka budala vidi da je to izvodivo

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 sep 2020, 14:13

hangoverr je napisao/la:
21 sep 2020, 13:48
Spustiti se na zemlju i sa ozbiljnim pristupom pobijediti ozbiljnog i neugodnog protivnika kao što je Rudar.Bilo kakva pobjeda dolazi u obzir,ne bi se smjeli vise prosipati bodovi.Publike opet nema i ne znam do kad ovi nasi politicki uhljebi misle gurati to jer se moze odrzati distanca i jos je otvoren prostor svaka budala vidi da je to izvodivo
Nije problem do nasih nego do rs oni ne daju dozvolu

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2020, 14:42

Po meni su puno veći problem ovakvi rezultati omladinaca i to je samo dovoljan dokaz de unazad 10 godina nije radilo na pravi način.

Da budem jasan djeca nisu ništa kriva, jer samo ako uzmemo u obzir u kakvom je trenutno stanju pomoćni teren i ovi su rezultati odlični.

Mi nažalost ni po kojem segmentu nismo zreli za Premijer lige i to bi bilo samo mučenje, jer Premijer liga je stvarno predaleko otišla u odnosu na Prvu ligu FBiH.

Jedino da se preko noći uloži ogroman novac kojeg u ovome trenutku nema ni u zdravijim sredinama, a kamo li u Bihaću.

slika

Naravno da i ja kao neko ko prati klub od malih nogu želi u Bihaću gledati Sarajevo, Željezničar, Borac itd., ali bojim se da ovo nije taj trenutak.

Ponavljam OMLADINSKI POGON, INFRASTRUKTURA I VRAĆANJE DUGOVA, to su tri ključne stvari za bolje sutra.

Bilo je pomena od strane Gradske uprave da će se pomoćni teren početi graditi uporedo sa dvoranom Luke, ali se još uvijek ništa ne dešava, a zima nije tako daleko.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2020, 15:06

to da djeca igraju uzasno je normalno pogledajte klubove u drzavi primjer Sarajevo koliko oni ulazu u akademiju i svake godine ubiru plod rada,

sta mislis da se igrac moze napraviti na njivi prosla su vremena Macka starog, Papeca, Karaca itd... toga vise nema po tome gledajuci nikad ne bi ni usli u Pl

drugo ulaskom u PL djeca bi se jos masovnije odazvala(nikome nije san da igra protiv Slavena u Zivinicama), djeca iz kantona su pocela dolaziti ulaskom u PL taj broj bi se utrostrucio, imamo plan za sve samo da se neke stvari poklope, kad aBd udemo u PL onda je druga prica potrosnje su vece ali i prihodi, tu ako prezivimo prvu godinu(kao Velez) slijedi stabilizacija i aBd nikad da se ne vratimo !
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2020, 15:09

Velez je svoju stabilizaciju poceo i dobar dio odradio i u Federalki, mi nismo. Dzaba ti 2000 djece po kategoriji kad treniraju na NJIVI obicnoj, bez dobrog pomocnog terena neces dobiti igraca nikad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2020, 15:18

InatSilniBosanski je napisao/la:
21 sep 2020, 15:06
to da djeca igraju uzasno je normalno pogledajte klubove u drzavi primjer Sarajevo koliko oni ulazu u akademiju i svake godine ubiru plod rada,

sta mislis da se igrac moze napraviti na njivi prosla su vremena Macka starog, Papeca, Karaca itd... toga vise nema po tome gledajuci nikad ne bi ni usli u Pl

drugo ulaskom u PL djeca bi se jos masovnije odazvala(nikome nije san da igra protiv Slavena u Zivinicama), djeca iz kantona su pocela dolaziti ulaskom u PL taj broj bi se utrostrucio, imamo plan za sve samo da se neke stvari poklope, kad aBd udemo u PL onda je druga prica potrosnje su vece ali i prihodi, tu ako prezivimo prvu godinu(kao Velez) slijedi stabilizacija i aBd nikad da se ne vratimo !
Nije problem kada djeca izgube od Sarajeva, Željezničara, Slobode itd., jer su to veće sredine i mogućnost izbora je samim tim bolja, ali da nam lekcije drži ekipa iz Jajca, Pokoja ili neka privatna ekipa kao što je ovaj Spartak to vala ne mogu prihvatiti. Ne krivim ja sadašnju Upravu, oni su nešto barem pokrenuli po pitanju omladinskog pogona, ali hoću reći da se radilo loše i da treba proći godina kako bi se sve ispravilo. Sam si rekao da su prošla vremena kada su se talenti izvlačili iz kaljuže, tako da je nama prijeko potreban pomoćni teren sa umjetnom podlogom. Mislim da smo u ovome trenutku jedina ekipa u Prvoj ligi FBiH koja nema adekvatnog terena za trening, pripreme i prijateljske utakmice.

Isto tako sjećam se vremena kad su djeca iz NK Jedinstvo čitali lekcije na terenu puno većim nogometnim sredinama, tako da je to dovoljan dokaz da nešto već godinama ne štima.

Šta će biti ako ne uspijemo nakon eventualnog ulaska ostati u ligi kao Velež, vjerovatno totalni raspadan sistema. Treba priznati da je Veležov projekt povratka u Premijer ligu trajao više godina i da smo mi u ovome trenutku miljama daleko od onoga što je Velež imao kad s vratio u Premijer ligu.

Nemoj me pogrešno shvatiti, ako neko želi dobro ovome klubu to sam ja, ako neko želi Premijer ligu to sam ja, ali uvijek kažem sve u svoje vrijeme.

Meni bi u ovome trenutku pomoćni teren, uredno ograđen, osvijetljen sa 3-4 reda tribina bio ravan ulasku u Premijer ligu.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 sep 2020, 15:22

Koliko para toliko i muzike u nogometu se danas jedino pare pikaju, ako imamo pare mozemo i 10 godina igrati u PL...
Naravno sve stoji za ulaganje u klub i infrastrukturu...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 sep 2020, 15:32

Iceplayer je napisao/la:
21 sep 2020, 15:22
Koliko para toliko i muzike u nogometu se danas jedino pare pikaju, ako imamo pare mozemo i 10 godina igrati u PL...
Naravno sve stoji za ulaganje u klub i infrastrukturu...
Slažem se da bez novca nema uspjeha u današnje vrijeme, ali isto tako mi smo relativno velika sredina i ne treba nam instant uspjeh tipa Mladost Velika Obarska, Zvijeda 09 Stanišići ili Metalleghe Jajce.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2020, 15:39

NeRi_K je napisao/la:
21 sep 2020, 15:18
InatSilniBosanski je napisao/la:
21 sep 2020, 15:06

Nije problem kada djeca izgube od Sarajeva, Željezničara, Slobode itd., jer su to veće sredine i mogućnost izbora je samim tim bolja, ali da nam lekcije drži ekipa iz Jajca, Pokoja ili neka privatna ekipa kao što je ovaj Spartak to vala ne mogu prihvatiti. Ne krivim ja sadašnju Upravu, oni su nešto barem pokrenuli po pitanju omladinskog pogona, ali hoću reći da se radilo loše i da treba proći godina kako bi se sve ispravilo. Sam si rekao da su prošla vremena kada su se talenti izvlačili iz kaljuže, tako da je nama prijeko potreban pomoćni teren sa umjetnom podlogom. Mislim da smo u ovome trenutku jedina ekipa u Prvoj ligi FBiH koja nema adekvatnog terena za trening, pripreme i prijateljske utakmice.

Isto tako sjećam se vremena kad su djeca iz NK Jedinstvo čitali lekcije na terenu puno većim nogometnim sredinama, tako da je to dovoljan dokaz da nešto već godinama ne štima.

Šta će biti ako ne uspijemo nakon eventualnog ulaska ostati u ligi kao Velež, vjerovatno totalni raspadan sistema. Treba priznati da je Veležov projekt povratka u Premijer ligu trajao više godina i da smo mi u ovome trenutku miljama daleko od onoga što je Velež imao kad s vratio u Premijer ligu.

Nemoj me pogrešno shvatiti, ako neko želi dobro ovome klubu to sam ja, ako neko želi Premijer ligu to sam ja, ali uvijek kažem sve u svoje vrijeme.

Meni bi u ovome trenutku pomoćni teren, uredno ograđen, osvijetljen sa 3-4 reda tribina bio ravan ulasku u Premijer ligu.
Tu se slazem, zaseok svaki nas tuce i to dobro, opet ima tu svega potrefi se losa generacija, trenere treba edukovati i dici na veci nivo sve su to meni licno dragi ljudi ali nivo strucnosti treba unaprijediti od psovanja i galame na djecu nema nista.
Ja se sjecam odlazaka na trening a strahujem od trenera tako se igrac ne pravi.
Pomocni teren mora biti imperativ, ako ga ne naprave ove godine nece nikada kod nas projekti traju po 10-ak godina, a to nije luksuz nego prijeka potreba
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 sep 2020, 15:43

Jel ti to Gogara bio trener :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2020, 15:57

harden je napisao/la:
21 sep 2020, 15:43
Jel ti to Gogara bio trener :mrgreen:
sve znas :kafa:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 sep 2020, 16:21

Ja sam isto to pisao da cemo otici u PL iste godine se vratiti nazad i sa tim unistiti klub do kraja. Nista spremno nemamo. Ekipa se vec sad treba praviti za pl ako se udje ne mozemo zamijeniti 11 igraca. Trenee vec sad treba biti za PL da vec uigrava sve to. Da ne idemo na izlet. Pomocni teren ako se sad ne pocne praviti prije izbora nece nikad. Prica o reflektorima isto nista.
Sto se tice omladinske skole jedinstvo da je jak klub djeci bi san bio da tu treniraju. Svi roditelji vode djecu u druge skole jer znaju kakvo je stanjw u jedinstvu ali i to se kroz kratko vrijeme dogovori. Prekounje i kolibri imaju puno djece. Jako Jedinstvo pokupi najbolju djecu sebi. Samo raditi kako treba. Nez sta trenutno rade u klubu jer vas dosta pise kako ova uprava radi super posao ali nez sta osim sto su doveli pae igraca

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2020, 18:50

moj brat @nebeskasila je najjaci na forumu, hahaahahahah kralju moj samo uzivaj ima plan za sve nista ne brini :rol:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.