Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sad kad spusti cijenu i za Dzeku,BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 17:30Tako je, 10 minuta nakon pocetka sastanka Napoli-Milik.![]()
Paratici boss.![]()
Dzeko i Morata(Backup)
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BlaiseMatuidi
Bio je, ali za dogovor izmedju klubova. To sto je ADL odlucio naknadno zajebavati Milika licno, je poprilicno iznenadjenje za sve, cak iako se radi o ADL.
Gotovo je ovo sad. Moze i Dzeko, ali za 8 miliona i plata 3.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nek gleda Romu ko hoce ja nema sanse.Fakat ga zajebase.Sad nemora ni igrat nikako za Romu nek ih isfolira.
Ja ih ove godine ne gledo vala, do sad je muka bila, sta ce tek bit ove godine
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mislim da će ga Roma prodat Juveu bez obzira na Milika.
Pa uzeli su Moratu upravo, ne treba Juveteu vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zar jesu?
Ili je opet Fabrizio Romano, koji je prije tri dana napiso da je Džeko u Juveu - deal done.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 sep 2020, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
- BlaiseMatuidi
Moze, ali Paratici sada umjesto 16 daje Romi 8, a Dzeki nudi platu 3 umjesto 7,5. I sada je klupa, a ne startna postava.
DAJE ROMA
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto je najgore, Roma bi jos mogla dovesti Milika, i ovdje ostade Dzeko posran, ni kriv ni duzan.
- BlaiseMatuidi
Onda im treba Allegri i sa 352 mogu glat racunati na top 4.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2020, 17:45Sto je najgore, Roma bi jos mogla dovesti Milika, i ovdje ostade Dzeko posran, ni kriv ni duzan.
Samo je problem sto Roma nema prebijene banke trenutno i ne mogu ppdnijeti plate od 7 i 5 miliona.
Zadnja izmjena: BlaiseMatuidi, dana/u 21 sep 2020, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kralju ostani u romi namjerno nemoj igrati uzimaj im kes i boli te k kad su djubrad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Morata sutra u Torinu Alvaro Morata je sve bliži Juventusu. S Atletico Madridom morali bi se popraviti posljednji detalji o zajmu od 10 miliona s pravom otkupa od 45. Dogovor koji je započeo nakon potpune pat pozicije između Arkadiusza Milika i Rome, a samim tim i između Edina Džeke i Juventusa. Konačni crni dim tek treba stići iz Napulja, telefon Fabija Paratičija u stalnom je kontaktu i sa Napuljem i sa glavnim gradom, ali istovremeno se bavi i definira detalje s Moratom. Španjolac čeka samo zeleno svjetlo. Večeras može otputovati u Torino, ali vjerovatnije sutra se očekuje u gradu u posjet.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
I bio bi done deal da nije bilo ovo njesra sa Milikom, lik je promašio jako malo stvari u zadnje cca 2 godine. Roma - Juve je sve dogovoreno bilo, problem je Napoli - Milik.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ovo je komedija
Mislim ne pratim i ne razumijem se u transfere, ali ovdje u vijestima citiraju neke ublehaše Romana i Di Marzia.
I jedan i drugi su do sad barem tri puta garantovali da ide u Juve i da ne ide u Juve. Svaki put je - deal done.
Bio je deal done sa Suarezom, sa Giroudom, sa Džekom, sad s Moratom...
Ovi lažu više od Bakira i Dodika skupa, a raja im još više vjeruje.
Mislim ne pratim i ne razumijem se u transfere, ali ovdje u vijestima citiraju neke ublehaše Romana i Di Marzia.
I jedan i drugi su do sad barem tri puta garantovali da ide u Juve i da ne ide u Juve. Svaki put je - deal done.
Bio je deal done sa Suarezom, sa Giroudom, sa Džekom, sad s Moratom...
Ovi lažu više od Bakira i Dodika skupa, a raja im još više vjeruje.
Vidi se da ne pratiš i ne razumiješ čim Romana nazivaš ublehašom.
- BlaiseMatuidi
Mogu mislim kakva je sad atmosfera na sastanku Napoli-Milik. Sad bi da se pomire, a zbog principa moraju nastaviti da se svadjaju, sve to znajuci da ce morati da se gledaju i saradjuju jos 12 mjeseci. 
- BlaiseMatuidi
Zajebali su i Milika, kao da i on radije nije htio biti prva postava u Romi umjesto što će biti rezerva u Napoliju. Moglo je biti win-win za sve strane, ali kurko.
Nema od ovoga više ništa, pogotovo ako Pirlo bude nastavio igrati sa dva napadača naprijed. Imaju Runu, Dijabolu (uz još par igrača sa klupe koji mogu pokriti napadačke pozicije) i sada Moratu.
Nema od ovoga više ništa, pogotovo ako Pirlo bude nastavio igrati sa dva napadača naprijed. Imaju Runu, Dijabolu (uz još par igrača sa klupe koji mogu pokriti napadačke pozicije) i sada Moratu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo kazu da je poceo sastanak zadnji što se tice ove situacije ako nađu zajednicki jezik to je to mada agent s onim predsjednikom da nađe zajednicki jezik je cini se nemoguca misija.rope11 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 17:54Zajebali su i Milika, kao da i on radije nije htio biti prva postava u Romi umjesto što će biti rezerva u Napoliju. Moglo je biti win-win za sve strane, ali kurko.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Google Adsense [Bot], Roki50 i 14 gostiju.