Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BlaiseMatuidi
Re: Edin Džeko
Bosnjaci, pronadjite satisfakciju u obaranju ocjene Milikovog restorana, koji je jedan od glavnih razloga sto je transfer propao.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tebi nije dovoljno što si pedofilčina poceo si i bošnjake da zajeb.avaš?
- BlaiseMatuidi
Da li je to dovoljno kvalifikacija da ti posaljem podatke i da me uclanis u SDA?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad god vidim post @BlaiseMatudia odmah se ponadam da će biti post u kojem piše da je Džeko prešao u Juve.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemoj se nadat viseUnofficialpage je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:31Kad god vidim post @BlaiseMatudia odmah se ponadam da će biti post u kojem piše da je Džeko prešao u Juve.

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa šta bi na tom današnjem sastanku između Milika i Rome?
- BlaiseMatuidi
Zavrsena je to tema. Juventus nije dao da ga ucjenjuju. Mozda i na vlastiru stetu, ali da ponovim - bolje donijeti i pogresnu odluku, nego je ne donijeti uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:31Kad god vidim post @BlaiseMatudia odmah se ponadam da će biti post u kojem piše da je Džeko prešao u Juve.
Roma moze sada doci sama i ponuditi prodaju, ali cijena mora biti znatno manja. I tada ne vjerujem da bi Juve pristao, jer mislim da ce se Morati dati ova godina. Tu su Ronaldo, Dybala, Kulu, sad Morata. Bez povreda, moze se to lijepo kombinovati na 9ci.
Roma sada ima veci problem - narusen je odnos Dzeke i Fonsece. Neka se time zabave u narednom periodu.

- BlaiseMatuidi
Sastanak je bio izmedju Milika i Napolija.
Lokalni novinari iz Napolija su prenijeli da je sve propalo i da nisu dogovorili ni jednu stavku oko koje se trenutno razilaze. Milik je dobio 2 sedmice da nadje klub ili ide na tribine. Mozda ce kod Mourinha (sanse su mu i tu manje nego prije par dana) ili neki drugi EPL klub.
kakav odnos je narusen?
sta fonseca moze bez dzeke?
veca je stvar motivacije kod dzeke poslije svega ali s obzirom da je u svemu imao stav 'nevine djevojke', ne sumnjam ni u to.
zao mi samo sto ne odigra 1. mec i ne zabi gol:-)...ali eto, ako im uzmu bod zbog greske, za kakvu sam mislio da se samo u bosni moze desiti,nikom nista.
juve mi je odvratan klub ali da sam ga vise volio tu gledati naredne 2 godine, svakako. rome je bas dosta, zao mi samog sebe sta moram pratiti i dalje.
sta fonseca moze bez dzeke?
veca je stvar motivacije kod dzeke poslije svega ali s obzirom da je u svemu imao stav 'nevine djevojke', ne sumnjam ni u to.
zao mi samo sto ne odigra 1. mec i ne zabi gol:-)...ali eto, ako im uzmu bod zbog greske, za kakvu sam mislio da se samo u bosni moze desiti,nikom nista.
juve mi je odvratan klub ali da sam ga vise volio tu gledati naredne 2 godine, svakako. rome je bas dosta, zao mi samog sebe sta moram pratiti i dalje.
- BlaiseMatuidi
Vidjet ces za par dana.

Trazeno je da se Dzeko potpuno izostavi iz sastava za Veronu, i od predstavnika Dzeke i od Romine uprave, sto je Fonseca odbio. Na kraju je Fonseca dobio naredbu da ga ne smije uvesti ni minut, koju je eto ispostovao. Ali odnos je narusen.
A nek ide sve u q vise...
Ne znam koji je i njemu djavo, ne kontam zasto nije insistirao na transferu u Juve. Uzeli bi tu 15-ak miliona, plus pare od Cengiza i mogli su dovesti duplo boljeg centarfora od Milika. Ako mu je lijepo da se bori za 6. mjesto, onda svaka cast...
Ne znam koji je i njemu djavo, ne kontam zasto nije insistirao na transferu u Juve. Uzeli bi tu 15-ak miliona, plus pare od Cengiza i mogli su dovesti duplo boljeg centarfora od Milika. Ako mu je lijepo da se bori za 6. mjesto, onda svaka cast...
postalo je zalosno kako se blamira svaki prelazni rok.Ghuraba je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:51A nek ide sve u q vise...
ovdje je nadmasio samog sebe.
ova roma je goli prosijek u italiji, bas ce se morati poceti propustati dzekine tekme, prosla sezona je bila patnja za oci.
- BlaiseMatuidi
Pa ovdje je puno toga i do Rome jer ga nisu htjeli pustiti dok prethodno ne srede Milika. Što je i razumljivo i što imaju pravo raditi, ne možeš rizikovati da ostaneš bez jedine devetke u timu u završnoj fazi prelaznog roka, a da nemaš spremnu zamjenu.
Ovdje su se svi zajebali jer su se uzdali u to da će se sve rješiti.
Ovdje su se svi zajebali jer su se uzdali u to da će se sve rješiti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BlaiseMatuidi
Sefe, evo vidis da me narod slusa i zna.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:24Da li je to dovoljno kvalifikacija da ti posaljem podatke i da me uclanis u SDA?
Jel dovoljno za iskaznicu?

- BlaiseMatuidi
Navodno veceras Juventus obavijestio Romu da vise nisu zainteresovani za Dzeku ni u kakvim opcijama.
@Blaise,
Juvetusu je LP prioritet dok je Ronaldo jos uvijek tu. Morata ne moze biti igrac koji ce pa i za 1% povecati sanse za podizanje klempe na kraju sezone.
On je igrac kojeg se do sada svaka velika ekipa rijesila bez da ga je i sekunde pokusala zadrzati a i to nesto govori...igrac koji se po klubovima vucara kao kakva "da se ne izrazavam".
Ja sam dovoljno gledao Juventus da mogu slobodno kazati da ne vidim kako ce Morata unaprijediti igru u odnosu na jednog Higuaina a kamoli nešto vise. Dzeko bi zasigurno više ponudio.
Dakle, Dzeko je i dalje opcija ali pod tezim okolnostima sada.
Mogu oni sada nuditi Romi manje para, ali to sto spominjes platu od 3 miliona je smijesno u najmanju ruku.
...
Licno bih ga volio vidjeti u Juventusu i zbog reprezentacije jer vjerujem da bi zivnuo malo u novoj sredini.
Idelna opcija mi je i ostanak u Romi ali uz dolazak Allegrija. - ne znam koliko je to realno ocekivati.
...
A vidjet cemo sta ce biti. Ako ništa motivacija ce mu biti ganjanje ličnih rekorda u Romi.
Juvetusu je LP prioritet dok je Ronaldo jos uvijek tu. Morata ne moze biti igrac koji ce pa i za 1% povecati sanse za podizanje klempe na kraju sezone.
On je igrac kojeg se do sada svaka velika ekipa rijesila bez da ga je i sekunde pokusala zadrzati a i to nesto govori...igrac koji se po klubovima vucara kao kakva "da se ne izrazavam".
Ja sam dovoljno gledao Juventus da mogu slobodno kazati da ne vidim kako ce Morata unaprijediti igru u odnosu na jednog Higuaina a kamoli nešto vise. Dzeko bi zasigurno više ponudio.
Dakle, Dzeko je i dalje opcija ali pod tezim okolnostima sada.
Mogu oni sada nuditi Romi manje para, ali to sto spominjes platu od 3 miliona je smijesno u najmanju ruku.
...
Licno bih ga volio vidjeti u Juventusu i zbog reprezentacije jer vjerujem da bi zivnuo malo u novoj sredini.
Idelna opcija mi je i ostanak u Romi ali uz dolazak Allegrija. - ne znam koliko je to realno ocekivati.
...
A vidjet cemo sta ce biti. Ako ništa motivacija ce mu biti ganjanje ličnih rekorda u Romi.

dobro bi on dosao i za messijev stil igre. a njima plata ni obestecenje nije problem. ionako i juve i barca imaju jos jedna pokusaj prije potpunog remonta....ja bih isao all in sa dzekom...ali to su samo puste zelje 

- BlaiseMatuidi
Ne, Juventusu je prioritet 10. skudeto u nizu, a LP je samo san. Citiram Upravu. Ne pratite dovoljno Juventus, ali eto potrazite izjave iz zadnja 2 mjeseca.

I sam misljenja da Dzeko donosi vise, prema prvobitnim Pirlovim zamislima. Sada sa Moratom ce se morati vise bazirati na tranziciju, nego na target man kao primarnu napadacku opciju.
Zar nije Dzeko u Juventus gotova stvar?Pricao je komsijama svi cestitali!Svaki dan sto dodjem na ovaj portal je znak Koji sam pakas!