FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
@ Interista di cuore
Nemoj sine tako ove sezone tesko mozete sta u LP mogu vas i manji od Barce dobiti, dokaz je TOTENHAM !
Nemoj sine tako ove sezone tesko mozete sta u LP mogu vas i manji od Barce dobiti, dokaz je TOTENHAM !
BvB Echte Liebe !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
sine to je sad kad smo u katastrofalnoj formi...al najozbiljnije kazem,nikog osim Barce ne bih da izbjegnemo...sasvim mi je svejedno,a i siguran sam da necemo osvojit LP...al koga god da izvucemo mozemo procDamir_BvB je napisao/la:@ Interista di cuore

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
sutii,i prosle sezone smo u grupnoj fazi lose igrali i prosipali bodove pa sta se na kraju desiloDamir_BvB je napisao/la:@ Interista di cuore

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
opcije su Barcelona,Real M.,Man.Utd.,Chelsea,Bayern,Shakhtar,Schalke...
zadnja 2 bi bila idealna,mada ja ne bih bio nezadovoljan ni sa Bayernom...od ovih ostalih najvise bih volio Mancu...
Barcu,Real i Chelsea ne bih volio...
ja mislim da cemo dobit United...
zadnja 2 bi bila idealna,mada ja ne bih bio nezadovoljan ni sa Bayernom...od ovih ostalih najvise bih volio Mancu...
Barcu,Real i Chelsea ne bih volio...
ja mislim da cemo dobit United...

- blueman-TM87
- Kontakt:
Evo ja tipujem na Inter-Mun Utd
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ja sam već nekako pričao o Božijoj pravdi u fudbalu i objašnjavao vam zašto ste bili u grupi sa Werderom, Tottenhamom i Twenteomblueman-TM87 je napisao/la:Evo ja tipujem na Inter-Mun Utd

Tako da, zaista se ne bih iznenadio kada bi danas izvukli Real Madrid upravo zbog Mourinja

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Bayern...
odlicno ja zadovoljan
koga smo mogli dobit,ovo je super

odlicno ja zadovoljan

koga smo mogli dobit,ovo je super

yuhuuuuu...... Bayern
prolaz zagarantiran
prolaz zagarantiran

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bayern, protivnik po mjeri.
Moglo je bolje ali je moglo i mnogo gore.
Moglo je bolje ali je moglo i mnogo gore.
- Interista di cuore
- Kontakt:
23.02.2011 prva utakmica u Milanu...
15.03.2011 druga utakmica Minhenu...

15.03.2011 druga utakmica Minhenu...

super zadovoljan sam bayern po mjeri protivnik i imamo dobre sanse za prolaz,naravno uz popravke u nasoj igri,bolje bayern nego real,barca,chelsea,manu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Pusiona...Njemci ce vas unistiti pogotovo ono finale dodatni motiv! 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
ma ti si sam od sebe pusiona,znaci i vas ce arsenal unistiti za sve prosle godineAd0 je napisao/la:Pusiona...Njemci ce vas unistiti pogotovo ono finale dodatni motiv!

Smjesan si!! hahahahahahahahha...!amell je napisao/la:ma ti si sam od sebe pusiona,znaci i vas ce arsenal unistiti za sve prosle godineAd0 je napisao/la:Pusiona...Njemci ce vas unistiti pogotovo ono finale dodatni motiv!![]()
DRŽAVA ŽELJO!
- anonymousHD
- Kontakt:
dobro ti je odgovorio.. ti ideš od teme, do teme i samo blatiš klubove.. malo se smiri, bolje ti je, jer će vas arsenal puknut'Ad0 je napisao/la:Smjesan si!! hahahahahahahahha...!amell je napisao/la:ma ti si sam od sebe pusiona,znaci i vas ce arsenal unistiti za sve prosle godineAd0 je napisao/la:Pusiona...Njemci ce vas unistiti pogotovo ono finale dodatni motiv!![]()

Najjaci par 1/8 finala (posto ce Barca da otkine Arsenala).
Oba kluba u losim izdanjima za sada. Inter opet ima jacu ekipu i trebalo bi da je blagi favorit. BM nema nikakvih rezultata protiv Italijana.
Oba kluba u losim izdanjima za sada. Inter opet ima jacu ekipu i trebalo bi da je blagi favorit. BM nema nikakvih rezultata protiv Italijana.
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ja zadovoljan
bolje jest moglo al je moglo puno puno gore,tako da uz naravno oporavke igraca i dizanje forme mislim da ce biti rutinski prolazak...
Bayernova odbrana je najsmijesnija mozda od svih ucesnika 1/8 finala,tako da je najvaznije imat u dobroj formi Maicona i Il Capitana da zatvore bokove i bavarci se komotno mogu posvetit bundesligi i osvajanju mjesta koja vode u LP naredne sezone
takodjer mi je drago da je ovo direktan duel dvije najjace ekipe italijanskog i njemackog fudbala pa da se vidi rezultat famoznog UEFA bodovanja

bolje jest moglo al je moglo puno puno gore,tako da uz naravno oporavke igraca i dizanje forme mislim da ce biti rutinski prolazak...
Bayernova odbrana je najsmijesnija mozda od svih ucesnika 1/8 finala,tako da je najvaznije imat u dobroj formi Maicona i Il Capitana da zatvore bokove i bavarci se komotno mogu posvetit bundesligi i osvajanju mjesta koja vode u LP naredne sezone

takodjer mi je drago da je ovo direktan duel dvije najjace ekipe italijanskog i njemackog fudbala pa da se vidi rezultat famoznog UEFA bodovanja

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Za 2 mjeseca vaša će se forma znatno popraviti,u to sam 100% siguran,i mislim da rutinski,čak bez ikakvih problema,prolazite Bayern.Još mislim da vam ni gola neće dati. 

You'll never walk alone.
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma da naravno , jos si trebao napisati da Bayern nece preci centra, smijesni su mi ovi neupucenici u fudbal.Inter , sa i bez Mourinha nije isti Inter,dakako da je tezak protivnik ,ali valjati nebuloze da vam je drago sto ste izvukli Bayerna, i ustvari prikrivate strah od osvete koja je itekako moguca i koja ce se desiti.Naravno svaki je navijac uz svoj klub to se razumije , ali treba biti objektivan i priznati da ste uz Reala ,Barcu ,Chelsea dobili najtezeg moguceg protivnika.volimliverpool je napisao/la:Za 2 mjeseca vaša će se forma znatno popraviti,u to sam 100% siguran,i mislim da rutinski,čak bez ikakvih problema,prolazite Bayern.Još mislim da vam ni gola neće dati.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.