English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakva glupost je trošiti Adamu na defanzivne zadatke. Izgleda mi kao da mu uopšte nije jasno koji su mu zadaci, bukvalno se sve vrijeme nalazi na ničijoj zemlji.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Semedo će zauzeti ovu poziciju, ali je definitivno glupost koristiti ga ovdje i ujedno šteta naravno.
Ovdje NES može komotno ići sa klasičnom 3 5 2 u nastavku sezone, da mu gore igraju Raul i Traore a da pojača vezu kao prošle godine. Neves i Moutinho ne mogu sami iznijeti teret a jedan Dedoncker tu daje potrebnu čvrstinu. Podence i Neto su dobri s klupe, ali ništa više od toga.
Smiješan je City. Gabriel Jesus je jedini brazilac ikad koji je s loptom na vi, ko hrastovina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ajmoooo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Raul je savrsena zamjena za aguera dogodine, vidjet cemo hoce li ga pep pokupit
Nece Pep ni biti tu sljedece godine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ferrana na beka a Mendya na tribine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jasno je naravno da se ova liga ne može igrati bez "mišića" na sredini terena, a ni Neveš ni Mutinjo nisu takav tip igrača. Mislio sam čak da će odraditi kvalitetniji prelazni rok, tanko je ovo trenutno.Poligon10 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:47Semedo će zauzeti ovu poziciju, ali je definitivno glupost koristiti ga ovdje i ujedno šteta naravno.
Ovdje NES može komotno ići sa klasičnom 3 5 2 u nastavku sezone, da mu gore igraju Raul i Traore a da pojača vezu kao prošle godine. Neves i Moutinho ne mogu sami iznijeti teret a jedan Dedoncker tu daje potrebnu čvrstinu. Podence i Neto su dobri s klupe, ali ništa više od toga.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Mourinhovska kontrola a ne Pepovska, odugovlacenje.
Šta?
Odbitka koja bi u autu završila će nešto promjenit? Ne postoji bezopasniji napadač u ligi, ama baš nikakvu opasnost ne predstavlja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Here we go
[L'Equipe] Liverpool & Real Madrid have been in regular contact with Kylian Mbappé over a deal for next summer
Rejal moze samo 300m ponudit a mi 150 + wc igrac salah
[L'Equipe] Liverpool & Real Madrid have been in regular contact with Kylian Mbappé over a deal for next summer
Rejal moze samo 300m ponudit a mi 150 + wc igrac salah
Nema klopp para za mbappea
Utalit ce brewstera za 25m i ginija za 25, ostane im 5m jos da se fino provedu

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, Saurman i 12 gostiju.