Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Definitivno ste sportski shit forum
Ti Moratu u Juventusu nisi gledao, pogotovo u LP, tvoj post to jasno ukazuje. Golovi Borusiji, Realu u obje tekme, simultanke protiv Bayerna, gol Barci u finalu LP i tako dalje. Napad s Tevezom nešto najbolje od Del Piera i Trezegueta, bolje od Ronaldo-Dybala svakako. U ligi bez problema zabijao interu i milanu, odlučivao finale kupa itd. Ako bude blizu tog Morate vidjet ćeš već, idealna sredina za njega, pogriješio je vjerujući Realu, a čak je i po povratku tamo zabio preko 20 komada pa opet prodat Chelseu.hurem je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:02@Blaise,
Juvetusu je LP prioritet dok je Ronaldo jos uvijek tu. Morata ne moze biti igrac koji ce pa i za 1% povecati sanse za podizanje klempe na kraju sezone.
On je igrac kojeg se do sada svaka velika ekipa rijesila bez da ga je i sekunde pokusala zadrzati a i to nesto govori...igrac koji se po klubovima vucara kao kakva "da se ne izrazavam".
Ja sam dovoljno gledao Juventus da mogu slobodno kazati da ne vidim kako ce Morata unaprijediti igru u odnosu na jednog Higuaina a kamoli nešto vise. Dzeko bi zasigurno više ponudio.
Dakle, Dzeko je i dalje opcija ali pod tezim okolnostima sada.
Mogu oni sada nuditi Romi manje para, ali to sto spominjes platu od 3 miliona je smijesno u najmanju ruku.
...
Licno bih ga volio vidjeti u Juventusu i zbog reprezentacije jer vjerujem da bi zivnuo malo u novoj sredini.
Idelna opcija mi je i ostanak u Romi ali uz dolazak Allegrija. - ne znam koliko je to realno ocekivati.
...
A vidjet cemo sta ce biti. Ako ništa motivacija ce mu biti ganjanje ličnih rekorda u Romi.![]()
Morata svakako ima druga oružja u brzini i kreiranju viška te pokrivanje lijeve strane napada što je Juventusu najveći problem tako da je ispalo idealno. Ne treba mudrovati da se zna da Dzeko zabija vise, ali ovo je za Juventus bolja opcija na kraju, da ne govorim o godinama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tino Sven Susic je bio u avionu za Milan taj avion jos nije sletio!
@Pogba,
Priznajem da ga tada nisam gledao jer sam Juve poceo pratiti otkako je Mire dosao. Upratio sam da ste ga plaho gotivili.
Ja govorim na osnovu onoga kako sam vidio Juve u ovih 4,5 godina te na osnovu Moratinih igara zadnjih godina...ne djeluje mi da ce Spanac nesto unaprijediti igru. Jedino ako Pirlo nesto drastično ne promijeni i Juventus ozivi ponovo Moratu. Vidjet cemo.
Nek mu je sa srecom, a Edinu jos više.
Priznajem da ga tada nisam gledao jer sam Juve poceo pratiti otkako je Mire dosao. Upratio sam da ste ga plaho gotivili.
Ja govorim na osnovu onoga kako sam vidio Juve u ovih 4,5 godina te na osnovu Moratinih igara zadnjih godina...ne djeluje mi da ce Spanac nesto unaprijediti igru. Jedino ako Pirlo nesto drastično ne promijeni i Juventus ozivi ponovo Moratu. Vidjet cemo.
Nek mu je sa srecom, a Edinu jos više.
Ma pusti ti @Pogbu kada je u pitanju Morata, nije relevantan da komentariše kada je on u pitanjuhurem je napisao/la: ↑21 sep 2020, 23:26@Pogba,
Nek mu je sa srecom, a Edinu jos više.![]()
Ne vidim kako će Morata, Pirlovom Juventusu, donijeti bilo kakav upgrade ali helem, nije on ovdje tema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sa fb barcina stranica
Kao što to obično biva, iako su se oglasili i relativno pouzdani novinari poput Fabrizija Romana i Gerarda Romera (a i "TV 3" je večeras objavio da je sve gotovo u idućih 48 sati), navodno se pojavio obrat u slučaju Luisa Suáreza!
Naime, novinar Alfredo Martinez navodi da Blaugrana ne pristaje na to da se Urugvajac pridruži Atléticu bez ikakve odštete. Sve to Jorgandžije odbija od El Pistolera te su sada veće šanse da će se okrenuti Edinsonu Cavaniju.
"Onda Cero" dodaje da za Suáreza postoje samo dvije opcije:
1) Odlazak u Atlético,
2) Ako se prva opcija ne ostvari, on želi ostati u Barceloni!
23:55 - Gerard Romero večeras objavljuje sljedeće:
"U sporazumu između Suáreza i Barcelone postoji lista vrhunskih timova u Europi u koje Urugvajac NE MOŽE ići. Među tim momčadima NIJE Atlético Madrid. Sporazum još nije potpisan."
Naime, novinar Alfredo Martinez navodi da Blaugrana ne pristaje na to da se Urugvajac pridruži Atléticu bez ikakve odštete. Sve to Jorgandžije odbija od El Pistolera te su sada veće šanse da će se okrenuti Edinsonu Cavaniju.
1) Odlazak u Atlético,
2) Ako se prva opcija ne ostvari, on želi ostati u Barceloni!
"U sporazumu između Suáreza i Barcelone postoji lista vrhunskih timova u Europi u koje Urugvajac NE MOŽE ići. Među tim momčadima NIJE Atlético Madrid. Sporazum još nije potpisan."
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa odlazak Suareza u Atletico nema nikakve veze sa odlaskom Morate u Juve. To su novinari napravili priču kao Milik-Džeko da Morata ide u Juve zato što Suarez dolazi u Atletico.
A u biti Morata Atleticu ni blizu nije bitan kao Džeko Romi i ovaj bi otišao u Juventus svakako.
A u biti Morata Atleticu ni blizu nije bitan kao Džeko Romi i ovaj bi otišao u Juventus svakako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako budem morao opet gledat raspalu Romu tacno cu se objesit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A za koga ti navijaš, pa je toliko Roma loš klub?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nema on ništa od toga, Morata sletio u Torino.
I to je to, toliko od tog transfera. Yebat ga sad.
I to je to, toliko od tog transfera. Yebat ga sad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne pamtim kad mi je ovako bilo krivo, najbolje godine je proveo uz mucenje u Citiju i popisanoj Romi
Zelim da iskoristim priliku da se De Laurentisu najebem najmilijih
Ma najbolja opcija je ostanak u Romi, tamo je legenda i kult.
Pravi je autoritet, a eto valjda ugodi i porodici. Inače postoji šansa i da Roma neće biti (toliko) loša ove sezone. Spominje se Allegri.
Pravi je autoritet, a eto valjda ugodi i porodici. Inače postoji šansa i da Roma neće biti (toliko) loša ove sezone. Spominje se Allegri.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JohnCleese
- Kontakt:
Više nema nikakvih dilema da će Džeko poslije pet godina napustiti Rim i karijeru nastaviti u Torinu. Juventus i Roma postigli su dogovor i Dijamant za 16 miliona eura prelazi u redove Stare dame, dok će Rimljani za 20 miliona eura i dva omladinca dovesti Arkadiusza Milika iz Napolija i svi će na kraju ovog posla biti sretni i zadovoljni.
Džeko bi danas trebao stići u Torino, a jutros je odradio posljednju vožnju do Trigorije. U Rominom centru je otišao da se pozdravi sa saigračima, isprazni svoj ormarić, pokupi stvari i krene dalje.
Džeko bi danas trebao stići u Torino, a jutros je odradio posljednju vožnju do Trigorije. U Rominom centru je otišao da se pozdravi sa saigračima, isprazni svoj ormarić, pokupi stvari i krene dalje.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BlaiseMatuidi
Zao mi je sto ga necemo gledati u Juventusovom dresu, ali svemir ima neke druge planove - Dzeko zabija Juventusu u ovu, a Morata Napoliju u slijedecu nedjelju. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DonerKebab
- Kontakt:
Stoj jarane, kud si bolan krenuo?JohnCleese je napisao/la: ↑22 sep 2020, 05:55Više nema nikakvih dilema da će Džeko poslije pet godina napustiti Rim i karijeru nastaviti u Torinu. Juventus i Roma postigli su dogovor i Dijamant za 16 miliona eura prelazi u redove Stare dame, dok će Rimljani za 20 miliona eura i dva omladinca dovesti Arkadiusza Milika iz Napolija i svi će na kraju ovog posla biti sretni i zadovoljni.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Evo povezuje se Džekson sa Atletikom
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da je bogdom otišao prije par godina kad ga je Simeone zelio i govorio da bi od njega napravio najboljeg napadača na svijetu, tako nesto.
Gdje ce sada u guzicu u drugu drzavu...Amra je protiv
Ja nemam nista protiv..nek osjeti taj naboj.
Ali nešto ne vjerujem u to...gdje si naletio na to? Ipak je tamo Costa - isti profil kao Dzeko...plus Suarez najvjerovatnije.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 sep 2020, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Hajde ti Džeksone kod svojih Milaneza u AC Milan...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Trenutno korisnika/ca: 231983, FerdinandF, jasmin10, lol89, Proximic, signalidunapark, soko, Sveti, zikerrz21 i 36 gostiju.