A wanda Rusmir Cviko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako znaš za Koljića?
Na fb stranici posvećenoj njemu..to je i jedan portal prenio pa pretpostavljam da je ta fb stranica pouzdana
ispravljeno
Igrali bi sa četiri napadača, jednim ofanzivnim veznim (Gojak) i jednim playmakerom,
ako imas 4 jaka igraca pozadi koji ce pocistiti kad zatreba, sta onda ima veze, i treba ofanzivno ako imas takve igrace, a pogotovo zestoko tehnicki potkovanu sredinu gojak-pjanic-hasic
Ne postoje četiri jaka igrača koji će nešto očistit kad ih ostavš na streljani.
ja to govorim za buducnost a ne sadDrFilgud je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:33Ne postoje četiri jaka igrača koji će nešto očistit kad ih ostavš na streljani.
Zato sam naspiso - čak i da imaš Guardiolin kadar, dakle top igrače koji su u stanju da igraju sve. I on je odusto od takvih pokušaja.
S našim prosječnim igračkim kadrom bi bilo neizvodivo. Džeku, Prevljaka, Koljića ne krasi ni brzina ni defanzivni učinak, Gojak je među najsporijim igračima... izvest takav tim bi bilo samoubistvo. Hasić je još nepoznanica i ne mogu reći nešto više o njemu.
Ahmedhodžić i Hadžikadunić su tek počeli, Dedić je amater, Cipetić no comment.
Ma de fušeraj, ne znam sto uopste mora izaci selektor na presicu kad to moze i ovako preko fb se svako javi ko je dobio poziv.
Šunjic nece biti na spisku jer bi morao 14 dana na karantenu.TopRemove je napisao/la: ↑22 sep 2020, 15:36Obzirom na to da znamo da će biti pozvana četiri golmana i da igramo tri tekme u sedam dana vjerujem da će biti pozvano oko 30 igrača:
Moja pretpostavka:
Golmani: Asmir Begović (Bournemouth), Ibrahim Šehić (Konyaspor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa), Kenan Pirić (Maribor)
Odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Eldar Ćivić (Ferencvaros), Bojan Nastić (BATE), Dennis Hadžikadunić (Rostov), Anel Ahmedhodžić (Malmo), Siniša Saničanin (Vojvodina), Toni Šunjić (BJ Sinobo Guoan), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Fatih), Mateo Sušić (Cluj), Darko Todorović (Hajduk), Branimir Cipetić (Široki Brijeg);
Vezni red: Miralem Pjanić (Barcelona), Gojko Cimirot (Standard), Muhamed Bešić (Everton), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Haris Hajradinović (Kasimpasa), Rade Krunić (Milan), Miroslav Stevanović (Servette), Edin Višća (Basaksehir), Dino Hotić (Cercle Brugge), Deni Milošević (Konyaspor), Amer Gojak (Dinamo), Benjamin Tatar (Sarajevo);
Napad: Edin Džeko (Roma), Elvir Koljić (Craiova), Armin Hodžić (Fehervar), Smail Prevljak (Eupen)
Hasić će biti pozvan u mladu repku, Demirović također neće biti pozvan jer em ne igra em je korisniji mladoj repci, a Hodžić iako ne igra skoro nikako ne mogu zamisliti da u jednom mjesecu dobije od selektora skoro 180 minuta, a da naredni mjesec ne bude nikako pozvan.
Cviko je rekao da tu neće biti problema i da će biti pozvan, znam zašto sam ga stavio.Harise je napisao/la: ↑23 sep 2020, 09:50Šunjic nece biti na spisku jer bi morao 14 dana na karantenu.TopRemove je napisao/la: ↑22 sep 2020, 15:36Obzirom na to da znamo da će biti pozvana četiri golmana i da igramo tri tekme u sedam dana vjerujem da će biti pozvano oko 30 igrača:
Moja pretpostavka:
Golmani: Asmir Begović (Bournemouth), Ibrahim Šehić (Konyaspor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa), Kenan Pirić (Maribor)
Odbrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Eldar Ćivić (Ferencvaros), Bojan Nastić (BATE), Dennis Hadžikadunić (Rostov), Anel Ahmedhodžić (Malmo), Siniša Saničanin (Vojvodina), Toni Šunjić (BJ Sinobo Guoan), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Fatih), Mateo Sušić (Cluj), Darko Todorović (Hajduk), Branimir Cipetić (Široki Brijeg);
Vezni red: Miralem Pjanić (Barcelona), Gojko Cimirot (Standard), Muhamed Bešić (Everton), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor), Haris Hajradinović (Kasimpasa), Rade Krunić (Milan), Miroslav Stevanović (Servette), Edin Višća (Basaksehir), Dino Hotić (Cercle Brugge), Deni Milošević (Konyaspor), Amer Gojak (Dinamo), Benjamin Tatar (Sarajevo);
Napad: Edin Džeko (Roma), Elvir Koljić (Craiova), Armin Hodžić (Fehervar), Smail Prevljak (Eupen)
Hasić će biti pozvan u mladu repku, Demirović također neće biti pozvan jer em ne igra em je korisniji mladoj repci, a Hodžić iako ne igra skoro nikako ne mogu zamisliti da u jednom mjesecu dobije od selektora skoro 180 minuta, a da naredni mjesec ne bude nikako pozvan.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, KrajinaKing i 18 gostiju.