S tim što je malac išao od kluba do kluba i moljakao da ga neko primi. Tvoj zemljak to nije radio.legenda reala je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:00Upravo o tome sam ja pričao a sekretar se pravi lud, dopustio je ekipi Stolac Hercegovina da zamjeni banovanog igrača ne zna ni on kako i tražiš mu objašnjenje koje naravno nema on fol prosipa neko pravilo o novoj sezoni koje nema nigdje, ako već tako radite onda dozvolite svima da odma zamjene banovane igrače i gotovo, a ne jedni mogu drugi moraju čekati tri kola nije uredu al eto
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
al nigdje zvanično nije napisao ja napustam SH da bi mogao biti zamjenjen, on se zajebavo na forumu mogul ja igrati kod tebe mogul kod tebe i sl al nije napustio SH i redovno je odigrao 18. kolo i u međuvremenu dobio banMokes je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:03S tim što je malac išao od kluba do kluba i moljakao da ga neko primi. Tvoj zemljak to nije radio.legenda reala je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:00Upravo o tome sam ja pričao a sekretar se pravi lud, dopustio je ekipi Stolac Hercegovina da zamjeni banovanog igrača ne zna ni on kako i tražiš mu objašnjenje koje naravno nema on fol prosipa neko pravilo o novoj sezoni koje nema nigdje, ako već tako radite onda dozvolite svima da odma zamjene banovane igrače i gotovo, a ne jedni mogu drugi moraju čekati tri kola nije uredu al eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prije pocetka sezone svaki kapiten "pospremi" malo ekipu i prijavi tim za sezonu, odjavi ili prijavi igraca, kad se to ne uradi onda se podrazumjeva da nema promjena u sastavu.
Kapiten Stoca je prije pocetka sezone zamjenio igraca, a ostali tek kad su vidjeli kartone, pa se sjetili da i oni odigraju nakon prvog kola.ž
Nigdje nikoga izmedju sezona kad se predlazu eventualne promjene u pravilniku, mrsko pisati sta li, ali zato naknadna pamet u trecoj brzini
Kapiten Stoca je prije pocetka sezone zamjenio igraca, a ostali tek kad su vidjeli kartone, pa se sjetili da i oni odigraju nakon prvog kola.ž
Nigdje nikoga izmedju sezona kad se predlazu eventualne promjene u pravilniku, mrsko pisati sta li, ali zato naknadna pamet u trecoj brzini

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- BlaiseMatuidi
HINT FROM BOARD ADVISOR #1:
U pravom zivotu, protiv filozofiranja, pametovanja i razlicitog interpretiranja se bori pravilima.
U pravom zivotu, protiv filozofiranja, pametovanja i razlicitog interpretiranja se bori pravilima.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BlaiseMatuidi
HINT FROM BOARD ADVISOR #2:
Bez jasno definisanih pravila, morate se stoicki nositi protiv pametnjakovica i neistomisljenika, te njihove argumentacije, jer vi ste glavni krivac za hastali haos. Take it in the ass and set up new rules.
Bez jasno definisanih pravila, morate se stoicki nositi protiv pametnjakovica i neistomisljenika, te njihove argumentacije, jer vi ste glavni krivac za hastali haos. Take it in the ass and set up new rules.
A ti igras za tim?BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:26HINT FROM BOARD ADVISOR #2:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Savez nema mogucnost da provjeri sigurno ko je banovan trajno ko na 7,10 ili 15 dana.Znaci ti se sjetis u 3.kolu da ti fali igrac i mi ti krivi sto ces to kolo odigrati sa dva igraca.Svi smo pametni da trazimo rupe u pravilniku a kada treba nesto konkretno uraditi u vezi tog pravilnika nigdje nikoga.Nisam ja advokat ni oravnik da uredim pravilnik cakum-pakum.Isti ima sigurno jos rupa al se iste mogu i trebaju doradjivati i uz pimoc igraca a ne samo saveza.Dosta sto svoje dragocjeno vrijeme trosimo na uredjivanje lige.Svi dodju odigraju i to je to.A da se potrudi i ukaze na moguce propuste izmedju sezona i tako pomogne svima.Dakle Savez ce probati ligu voditi sto je vise moguce po pravilima.Ako nekad pogrijesimo nije zlonamjerno i nije usmjereno ni prema jednome igracu ili timu.coelho41 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:53Nemoj opet uvodit svoju nepostojeću birokratiju koja nije zapisana već tumačiš pravilnik ko Kur'an, piše da se zamjena igrača vrši poslije dva izostanka i crvenog kartona i da kapiten može zamijeniti tog igrača izrazivši nezadovljstvo s njim, ovo nije slučaj gdje nam je neko dobio kartone niti je klasičan transfer iz kluba u klub, free agent dolazi u klub koji je sezonu počeo sa igračem manje, korisnički akaunt Heller je banovan puno prije početka nove sezone i to trajno i to nije nigdje regulisano da li se ban prenosi u novu sezonu. Znate nas prozivati kad propustimo jedno kolo, a sad nam ne dopuštate da igramo u punom sastavu.123456 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:39Pa ne pise nigdje u pravilniku.Al pise da zamjena igraca je moguca poslije dva izostanka i odradjenog crvenoga kartona.Tako da moze tipivati u 4.kolu.I nije ti on nov igrac igrao je vec ligu
Il sam ga pobrkao sa nekim drugim.Al to ne mijenja nista u vezi ubacivanja u tim.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- BlaiseMatuidi
HINT FROM BOARD ADVISOR #3:
Procitati savjete #1 i #2.
Procitati savjete #1 i #2.
Pa de nek se izjasne ostali članovi saveza?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Šta se imaju izjasnjavati kad je ovdje sve jasno i po pravilniku.Ti sad trazis da kršimo pravilnik.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
U vezi čega.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Mene interesuje sta je s tekmom Verona-Roma i kako se sad to odrazava na nasa tipovanja?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BlaiseMatuidi
u VeZi CeGa
citaj: Ja, i? Mi, clanovi saveza, bili smo dva puta ranjavani!
citaj: Ja, i? Mi, clanovi saveza, bili smo dva puta ranjavani!

Što? jel ko pogodio tip 3:0?
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Sta Veronu tip 3-0 ili BVB 3-0. To mene interesuje.
Jel u ovim situacijama vi registruje tih 3-0 sto su oni odlucili za zelenim stolom ili se ta utakmica "otpisuje" a umjesto iste ide ona bonus?
Spamm
Spamm
U vezi toga Mokese što nam odjednom novi igrač ne može tipovati jer nam u ekipi stoji od prošle sezone trajno banovani Heller i da nigdje ne piše da se vrše prijave ekipa prije sezone i da se odjednom banovani igrači prenose iz jedne sezone u drugu i da moraju proći tri kola prije nego što nam novi član ekipe može tipovati zbog toga.
Igrač mora najaviti da će napustiti ekipu ili propustiti 2 kola, tj. dobiti crveni da bi ga se moglo izbaciti iz ekipe. Heller se nije izjasnio da napušta ekipu, a i da se izjasnio, opet Bilal ne bi mogao tipovati, jer igrač umjesto kojeg dolazi ulazi ima crveni. Tako da je situacija ovdje jasna. Novi igrač može tipovati od 4. kola.coelho41 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:10U vezi toga Mokese što nam odjednom novi igrač ne može tipovati jer nam u ekipi stoji od prošle sezone trajno banovani Heller i da nigdje ne piše da se vrše prijave ekipa prije sezone i da se odjednom banovani igrači prenose iz jedne sezone u drugu i da moraju proći tri kola prije nego što nam novi član ekipe može tipovati zbog toga.
Sportski pozdrav.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
aha pa vidi utakmica nije odgođena nego sluzbeni rez nakon zasjedanja, da je ko pogodio taj sluzbeni od 3:o onda bi im upisali, kontam da ti ides na to da se taj par izbaci a prizna bvb.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- BlaiseMatuidi
Ja licno sam vidio da je Heller ovdje napisao da napusta ekipu i zeli svu srecu Formuli u nastavku stvaranja legacyja. Ali admin mu je izbrisao zadnjih 4-5 postova. Provjerite ove navode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.