Reko Amaw da krene sa tom pricom, treba to opravdati kod navijaca....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Trebamo ga vratit sad i dat mu doživotni ugovor. I uvest ga opet na derbiju da im dženazu klanja s ovom ahmedijom.
Nejma potrebe za ZDKVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:17Nije Vanja vama objasnio...svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 17:47@vanja8 je objasnio
Nemamo imovine
Samo koristimo
Kao sto ce nam gosp.Efendic dodjelit na koristenje zemljiste u opcini Novi Grad
I mi cemo na tom zemljistu osposobit dva terena i jedan kontejner za presvlacenje
I hajd sad noga u Zenicu
ZDK izvadak,zvanični dokument daje pojasnjenje...
U tom dokumentu se potvrdjuje koje zapravo vlasnik odredjene nekretnine...
Da pojasnim i rodni list je zvanični papir,tamo je navedeno kad si se rodio, ime oca, majke,JMBG...
I na kraju, skroz na dnu dole imas onaj kvadrat gdje se upisuje kad si se i s kim ozenio,razveo...
E sad ti si kao tvoj klub,,tvrdis da imas hanumu, a rubrika za zenidbu prazna...
Naravno mozes ti imati zenu, a da se i nisi ozenio samo sto je nema u papirima ...
Tako i vi, tvrditi da je stadion vas, a zapravo nije pa se opet vratismo na onu tvoju nevjenčanu dragu...
Imas je ,a zapravo zvanično nemas...
Ili postavite ZDK izvod javno da je klub vlasnik 1/1 i ja cu se isto tako javno izvinuti...
Do tada...
![]()
Mi smo od nacelnika N.Sarajeva dobili 200 000 marakafeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:23Niste vi dali zadnje plate igracima nego Opstina, da forum zna
Pa znas da su optuzivali da smo im titulu "minirali" pobjedom u derbiju i da smo im trebali pustiti da osvoje, bolje oni nego hrvati iz zapadnog mostaraskoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:25Trebamo ga vratit sad i dat mu doživotni ugovor. I uvest ga opet na derbiju da im dženazu klanja s ovom ahmedijom.![]()
![]()
Mogu se jos malo koprcati onda ce ih kupit amidza i napraviti b ekipu
Ne zajebavaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.