NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Aaaaa jako blizuu. Moglo se bolje odigrat svi su znali Cam ce trcat al nema veze jasan dokaz da imamo solidnu ekipu za nesto!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne bi bilo fer prema Wilsonu da su izgubili. Dobar na pocetku sezone.
Svi preko maske papir stavljaju, navika.
Svi preko maske papir stavljaju, navika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne mogu vjerovati da sam ostao 6 yardi kratak od pobjede u fantasy-ju
a i ja debil Gronka stavljam u pocetnu. Sad se samo mogu nadati kakvoj korekciji statistike.
ok, vraćeno je nisam ga bio postavioEdin TM87 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:30jesta jedini nije skonto ovo oko IR - COVID na fantasyu...
Ne mozes stavit igraca na IR ako nema COVID da bi oslobodio free spot i uzeo drugog iz FA...
Inace, natrpo sam migu 150mogla bi se odbranit titula.
A i Coltsi istukli Vikinge, samo sto smo nakon Macka ostali i bez Campbella![]()
nisam znao da je samo covid IR u pitanju, mislio sam da imamo i obični IR
čudi me da yahoo to automatski ne razlikuje
Patsi izgledaju fino, iako se to još treba uigrati
cam previše trći, to neće dugotrajno na dobro
konacno da MVPa uzme i malo potrese Mahomeboya 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svake godine Chargersi imaju jednu ovakvu utakmicu protiv velikog favorita i uvijek eksplodiraju k'o lopta na kraju.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 sep 2020, 00:00Dobri Chargersi, Herbert bolji od one prevare Taylora vec sad.
Joj Dallasa kako se izvukao šta je ono.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
hahahahaha
Butker 3 puta pogodi sinoc i to 2 put sa 58 isti kick
ne znam da sam to ikad vidio takvu hladnocu.
Sijetl gotivna ekipa
Na fantasyu 150 boba, 2-0 sve po starom
Sijetl gotivna ekipa
Na fantasyu 150 boba, 2-0 sve po starom
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
hladnoću jesam, kod nekoliko kickera, ali ne 4 puta preko 50 jardi, od toga triput sa 58! maestralno!
apropo fantazija, ko je sretan ni u hali nije gladan .... vidjećemo kako ćeš dalje sa svim ovim povredama
apropo fantazija, ko je sretan ni u hali nije gladan .... vidjećemo kako ćeš dalje sa svim ovim povredama
- muhamedhulk
- Kontakt:
I ja na ff napokon ubo, idemo dalje!
Dallas prava domacinska ekipa, na strani haman pa nista...
Dallas prava domacinska ekipa, na strani haman pa nista...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
NFL fined three head coaches - - Denver’s Vic Fangio, Seattle’s Pete Carroll and SF’s Kyle Shanahan - $100,000 each for not wearing masks Sunday, and each of their teams another $250,000, **** told ESPN.
So that’s $1.05 million dollars in fines for not wearing masks.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Gledam sinoć Raiderse, izgledaju dosta bolje nego prošle sezone, mada ovi Saintsi su tanaka sad kad Brees nema svoje glavne mušterije MT-a da mu baci 2 slanta po 7 jardi kad zagusti. Sanders jadan pogubljen ništa uhvatit ne može a Kamara nije lik koji može onaj offense da iznese.
Pete ne moze balone puhat sa zvakacom. Zvaka od 100kWinters je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:49NFL fined three head coaches - - Denver’s Vic Fangio, Seattle’s Pete Carroll and SF’s Kyle Shanahan - $100,000 each for not wearing masks Sunday, and each of their teams another $250,000, **** told ESPN.
So that’s $1.05 million dollars in fines for not wearing masks.
A smijali su se jadnom Reidu sa onim Power Rangers šljemom zamagljenim. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko bolesno dobri novi stadioni u LA i LV, kao da sam vec u 22. vijeku 
Don't believe the hype.
Ovaj u Las Vegasu je posebno moćan.
breesa je uhvatio decline, isto ko i bradyja, to je jasnohazarder je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:21Gledam sinoć Raiderse, izgledaju dosta bolje nego prošle sezone, mada ovi Saintsi su tanaka sad kad Brees nema svoje glavne mušterije MT-a da mu baci 2 slanta po 7 jardi kad zagusti. Sanders jadan pogubljen ništa uhvatit ne može a Kamara nije lik koji može onaj offense da iznese.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:03koliko bolesno dobri novi stadioni u LA i LV, kao da sam vec u 22. vijeku![]()
jako su različiti ali su oba na svoj način strava! još kad završe display na fasadi u vegasu to će biti senzacionalno.
ja sam se baš ono ko malo dijete radovao takvom nekom putovanju, obići par jarana na zapadnoj obali i otići na po jednu tekmu na oba stadiona i vidjeti to uživo, plus kakav show itd.... ali bojim se da ću obzirom na to kako je krenulo prije nabare nego tamo. ta vremena sa finim proseravanjima tipa amerike su nažalost, barem za mene, prošlost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.