ti bas nisi dobar navedes neke cudne price i navodno ti to argumenti...da nisi mozda potajni navijac intera pa i ti u zabludi zivis.....moras jos poradit na sebi....robben , ribery, muller i schweinsteiger vrijede ko svi interovi igraci ak izuzmemo samo sneijder, eto'o-a, cambiassa, mozda jos eto cezara i lucia....znaci one sve ostale da kazu evo vam ih sad u bayern....ja bi rekao neka hvala eto vam ih vjecno kod vasvolimliverpool je napisao/la:Da ti možda nisi balavac za mene?effe_sa je napisao/la:ej pazi ti s tim vrijedjanjem znas....prvo i prvo ti si vjerovatno balavac za mene
a da se vratimo ozbiljnosti, po cemu jest milito svjetska klasa???po cemu??'sta je covjek pokazao nakon prosle sezone, sta je pokazao??jel se vidio na svjetskom prvenstvu???jel igra on ikakvu bitnu ulogu u reprezentaciji argentine???znaci po pitanju milita nemas argumenata ...to smo rijesili...mucni glavom...klimno si glavom...potvrdio me i to smo zavrsili....idi se umij pa mozemo nastavit pricat......druga stvar eto'o igrac svjetske klase, tu vec mozemo pricat....sneijder i cambiaso isto.....al pola ekipe je potroseno......to sto tebe istina boli to je druga stvar, mogu i ja sad pricat demichelis svjetska klasa a nije....covjek nekad bio..sad se potrosio i ok....pa muller onako mlad je odigrao i cijelu sezonu dobro i svjetsko prvenstvo dobro pa nekima ne valja...pa po kojim vi seoskim parametrima sudite.....pogledas par utakmica intera i ti bi nesto meni da pricas...uozbilji se covjece....znaci ovde stvarno nekima koji nemaju argumenata treba zabranit pricat....jer ako cemo seoski forum onda cemo svi ovde jedan drugom vrijedja familiju i jedni druge a ako ces ozbiljnu pricu iznesi argumente, daj prave podatke...ako nemas argumente raspali seosko kolo i uzivaj![]()
I koga sam ja uvrijedio,reci mi,da nisam tebe ili igrača Bayerna,nikoga nisam uvrijedio,potcjenio jesam,uvrijedio nisam.
Po pitanju Milita to ide ovako:
Dakle igrač je sa 29 godina stigao u Inter,prije toga je igrao u Zaragozi.Čovjek koji polako ulazi u tridesetu godinu života odbranu Bayerna pravi smiješnom,jadnom,žalosnom ili kako god ti to hoćeš.E zamisli sada(ne,ne bavim se teorijom "šta bi bilo kad bi bilo") da je Milito sa 24-26 godina došao u neki jači tim.Smijem reći da bi postao najbolji igrač svijeta u naredne 2-3 godine.Milito nije dobio šansu na SP-u,Maradona mu je nije dao i svi su se tome čudili.Da je igrao...I ove sezone u Interu ne dobija šansu,vjerovatno zbog godina.Pa kad je vašu odbranu u 30. Milito izigrao,šta bi uradio da je nekoliko godina mlađi?Dakle,Militova greška je bila što ranije nije otišao u neki jači i bolji tim od Zaragoze.I opet,kad vas je Milito u 30. napravio smiješnim,šta će vam mali Coutinho uraditi?
![]()
![]()
Druže,možda si stariji od mene,ali ti si taj koji nema argumentaciju.
Jao Bavarci,razočarali ste me.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ti si djete drago jako istraumatiziran i mnogo se bojis evropskog i svjetskog prvaka dok tako govoris,ocajan si i isprepadan,trazis zrno utjehe,imas jake komplekse i strah od ponovnog brukanjaeffe_sa je napisao/la:muXmania: gdje i kome je zabio???oni golovi protiv bayerna ga najvise proslavili jer oni mu se jedino i vrte na svim spicama...a da pa moraju se vrtit kad inter svako 30 godina osvoji nesto u evropi.....ufff pogrijesih bilo je vise od 30, da da....klub koji za zelenim stolom osvaja titule u italiji....znamo da su puno veci giganti juve i milan...i znamo da su prvo se potrudili da povale juve da bi postali sila u italiji...a odkad su postali sila u italiji sve vise liga nazaduje, tako da cak kad bi svi predstavnici italije koji su ostali u evro takmicenjima pobijedili sve utakmice do kraja opet upitno dal ce sacuvat cetvrtog predstavnika u ligi prvaka....znaci nade zaista imate : milan, inter, roma i napoli moraju samo sve do kraja pobijedit i jos da uzme italijanska ekipa oba evropska takmicenja....e eto u takvoj ligi hara brzi milito, brz ko karl luis, taj bombasticni napadac koji je jel tako bio najbolji na svjetskom prvenstvu...svi smo uzivali gledajuci tog velikana fudbala tog igraca koji je nadmasio i gerda mullera i baggio-a i sve ostale![]()
![]()
![]()
stvarno presmijesno....a kad se govori o robbenu vi se uhvatite povreda...izgleda da je bitno ko koliko igraca vremenski a ne koliko je ko efektivan na terenu???ak je to nova logika izmisljena od pojedinaca onda je stvarno robben los igrac....al samo negdje u vasem imaginarnom slatkom svijetu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@effe_sa
Ti protiv balavca bez argumenata ostade.I ja bi ti preporučio da smanjiš doživljaj malo,jbt.Kad si bez argumenata ostao,dotičeš se tima za koji ja navijam.
Zbog @Io Sono Interista i ostalih navijača ovog tima,neću više ništa pisati ovdje vezano za navijače Bayerna.
Ti protiv balavca bez argumenata ostade.I ja bi ti preporučio da smanjiš doživljaj malo,jbt.Kad si bez argumenata ostao,dotičeš se tima za koji ja navijam.

Zbog @Io Sono Interista i ostalih navijača ovog tima,neću više ništa pisati ovdje vezano za navijače Bayerna.

You'll never walk alone.
ti nikako ne kontas da nemas kontraargumente.....al zato cu te ostavit sad s videoigrama, mozda na playstationu i pobijedis neku utakmicu s liverpoolomvolimliverpool je napisao/la:@effe_sa
Ti protiv balavca bez argumenata ostade.I ja bi ti preporučio da smanjiš doživljaj malo,jbt.Kad si bez argumenata ostao,dotičeš se tima za koji ja navijam.![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
efe_sa ti kao strucnjak si procjenio koliko koji igraci vrede,smjesan si i jako neupucen,valjda bi trebao znat da inter ima za 30% skuplji tim od bayerna

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Može i tako evo uporedi ko koliko košta:effe_sa je napisao/la:ti bas nisi dobar navedes neke cudne price i navodno ti to argumenti...da nisi mozda potajni navijac intera pa i ti u zabludi zivis.....moras jos poradit na sebi....robben , ribery, muller i schweinsteiger vrijede ko svi interovi igraci ak izuzmemo samo sneijder, eto'o-a, cambiassa, mozda jos eto cezara i lucia....znaci one sve ostale da kazu evo vam ih sad u bayern....ja bi rekao neka hvala eto vam ih vjecno kod vasvolimliverpool je napisao/la:Da ti možda nisi balavac za mene?effe_sa je napisao/la:ej pazi ti s tim vrijedjanjem znas....prvo i prvo ti si vjerovatno balavac za mene
a da se vratimo ozbiljnosti, po cemu jest milito svjetska klasa???po cemu??'sta je covjek pokazao nakon prosle sezone, sta je pokazao??jel se vidio na svjetskom prvenstvu???jel igra on ikakvu bitnu ulogu u reprezentaciji argentine???znaci po pitanju milita nemas argumenata ...to smo rijesili...mucni glavom...klimno si glavom...potvrdio me i to smo zavrsili....idi se umij pa mozemo nastavit pricat......druga stvar eto'o igrac svjetske klase, tu vec mozemo pricat....sneijder i cambiaso isto.....al pola ekipe je potroseno......to sto tebe istina boli to je druga stvar, mogu i ja sad pricat demichelis svjetska klasa a nije....covjek nekad bio..sad se potrosio i ok....pa muller onako mlad je odigrao i cijelu sezonu dobro i svjetsko prvenstvo dobro pa nekima ne valja...pa po kojim vi seoskim parametrima sudite.....pogledas par utakmica intera i ti bi nesto meni da pricas...uozbilji se covjece....znaci ovde stvarno nekima koji nemaju argumenata treba zabranit pricat....jer ako cemo seoski forum onda cemo svi ovde jedan drugom vrijedja familiju i jedni druge a ako ces ozbiljnu pricu iznesi argumente, daj prave podatke...ako nemas argumente raspali seosko kolo i uzivaj![]()
I koga sam ja uvrijedio,reci mi,da nisam tebe ili igrača Bayerna,nikoga nisam uvrijedio,potcjenio jesam,uvrijedio nisam.
Po pitanju Milita to ide ovako:
Dakle igrač je sa 29 godina stigao u Inter,prije toga je igrao u Zaragozi.Čovjek koji polako ulazi u tridesetu godinu života odbranu Bayerna pravi smiješnom,jadnom,žalosnom ili kako god ti to hoćeš.E zamisli sada(ne,ne bavim se teorijom "šta bi bilo kad bi bilo") da je Milito sa 24-26 godina došao u neki jači tim.Smijem reći da bi postao najbolji igrač svijeta u naredne 2-3 godine.Milito nije dobio šansu na SP-u,Maradona mu je nije dao i svi su se tome čudili.Da je igrao...I ove sezone u Interu ne dobija šansu,vjerovatno zbog godina.Pa kad je vašu odbranu u 30. Milito izigrao,šta bi uradio da je nekoliko godina mlađi?Dakle,Militova greška je bila što ranije nije otišao u neki jači i bolji tim od Zaragoze.I opet,kad vas je Milito u 30. napravio smiješnim,šta će vam mali Coutinho uraditi?
![]()
![]()
Druže,možda si stariji od mene,ali ti si taj koji nema argumentaciju.
Jao Bavarci,razočarali ste me.
INTER
http://www.transfermarkt.de/de/inter-ma ... in_46.html
bayern
http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayer ... in_27.html
Diego Milito= Klose+Olić+Van Buxten+Van bomel+Butt

Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 17 dec 2010, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bavarce simpatisem vise nego sve ostale klubove van BiH skupa. Trenutno su ovo dva protivnika koja su "5 deka". Beniteza sam cijenio dok je vodio Liverpool, mislim da sa Interom (koji mi uopste nije mrzak) nije napravio nista pozitivno. Ukoliko spomenuti ostane na klupi ne sumnjam da ce se 1/4 finala igrati na Allianz Areni 

Priblizava se polako zavrsnica lige prvaka, jos malo pa ce u Interu zavladati ono : Ajmo svi u bunker heh, cim izadjete iz bunkera ne mozete ni medju prva cetiri u Italiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ahaahahhaaahahahahaeffe_sa je napisao/la: a da se vratimo ozbiljnosti, po cemu jest milito svjetska klasa???po cemu??'sta je covjek pokazao nakon prosle sezone, sta je pokazao??jel se vidio na svjetskom prvenstvu???jel igra on ikakvu bitnu ulogu u reprezentaciji argentine???znaci po pitanju milita nemas argumenata ..

salu na stranu sad malo ozbiljno
ti tvrdis da Milito IL Principe nije svijetska klasa, ako su ti to argumenti onda stvarno

jel nije svjetska klasa zato sto je igrao u klubovima kao Genoa i Zaragoza, a da si ga malo bolje pratio znao bi da je bio najbolji strijelac tih klubova kao i Realu jednom da je zabio 4 komada....istina u ovoj sezoni nije mnogo pokazao jer je imao problema sa povredama, taman se vrati na teren pa se povrijedi opet....uloga u reprezentaciji nije bitna kao ni svjetsko prvenstvo,...da te pitam jel se vidio Messi na SP....NE , jel znaci da je los --NE......
dakle po pitanju Milita nemas argumenata, pogledaj malo statistiku dok je igrao u Genovi i Zaragozi

Il Principe daje golove kao na traci

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- roy_makaay
- Kontakt:
Veliki potpis.Romariooo je napisao/la:Priblizava se polako zavrsnica lige prvaka, jos malo pa ce u Interu zavladati ono : Ajmo svi u bunker heh, cim izadjete iz bunkera ne mozete ni medju prva cetiri u Italiji
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
macku o rep te cifre tamo......pa jel ti onda mislis da stvarno c.ronaldo vrijedi 94 miliona eura???ja nisam govorio o tim vrijednostima koje su dosta relativne nego o tome koliko ko pruza na terenu.....spominje se i za dzeku cifra od 40 miliona eura, pa dal ce bas iko toliko platit???za messija bi po ugovoru trebalo sad 200 miliona eura platitamell je napisao/la:efe_sa ti kao strucnjak si procjenio koliko koji igraci vrede,smjesan si i jako neupucen,valjda bi trebao znat da inter ima za 30% skuplji tim od bayerna![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rekoh da neću pisati,ali nasmija me Romario.
Sada ovdje dolaze samo navijači Bayerna i Barce,za čudo,one koje ste porazili u polufinalu/finalu LP prošle sezone.
Pozdrav.

Sada ovdje dolaze samo navijači Bayerna i Barce,za čudo,one koje ste porazili u polufinalu/finalu LP prošle sezone.

Pozdrav.
You'll never walk alone.
vi ste slijedeci na redu , naravno i vama je krivo za proslu godinu ali polako doce i vas red , samo kupite dovoljno maramicaroy_makaay je napisao/la:Veliki potpis.Romariooo je napisao/la:Priblizava se polako zavrsnica lige prvaka, jos malo pa ce u Interu zavladati ono : Ajmo svi u bunker heh, cim izadjete iz bunkera ne mozete ni medju prva cetiri u Italiji
- roy_makaay
- Kontakt:
Neko će igrat s Interom i Arsenalom,a neko će sa superdominantom ekipom Sparte iz Praga.Nije ni čudo šta Benitez napravi od Intera kad se vidi iz kakve ekipe je doš'o.volimliverpool je napisao/la:Rekoh da neću pisati,ali nasmija me Romario.![]()
Sada ovdje dolaze samo navijači Bayerna i Barce,za čudo,one koje ste porazili u polufinalu/finalu LP prošle sezone.![]()
![]()
Pozdrav.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
haha, srest cemo se nekada, no sikirikimaterazzi je napisao/la:vi ste slijedeci na redu , naravno i vama je krivo za proslu godinu ali polako doce i vas red , samo kupite dovoljno maramicaroy_makaay je napisao/la:Veliki potpis.Romariooo je napisao/la:Priblizava se polako zavrsnica lige prvaka, jos malo pa ce u Interu zavladati ono : Ajmo svi u bunker heh, cim izadjete iz bunkera ne mozete ni medju prva cetiri u Italiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
i sta sad ti sto navijas za Barcu si pokupio svu pamet svijeta...ono ja navijam za Barcu eeej najjaci smo nemoze nam niko nistaRomariooo je napisao/la:Priblizava se polako zavrsnica lige prvaka, jos malo pa ce u Interu zavladati ono : Ajmo svi u bunker heh, cim izadjete iz bunkera ne mozete ni medju prva cetiri u Italiji

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Eno,opet on bez argumentacije prelazi na moj tim.
Žalosno.

Žalosno.
You'll never walk alone.
- Interista di cuore
- Kontakt:

i opet ko i pred finale su ubijedjeni da imaju bolju ekipu i da ce proc.al opet ce se razocarat,zbog toga mi ih je malo i zao jbg...

sto se prije pomirite s cinjenicom da ste jednostavno naletili na boljeg,lakse ce te prihvatit ispadanje

a ovaj romario bas kao i bavarci jos nije sirotan prebolio proslu sezonu pa se javlja (pozz ga Milito i to iz offside-a

pozz

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
pa dobro shvatio sam da si obicni provokatorvolimliverpool je napisao/la:Eno,opet on bez argumentacije prelazi na moj tim.![]()
![]()
![]()
Žalosno.

interovci ostavite se vi gomeza....u cemu je sad problem covjek za redom stalno zabija pa opet ne valja???gdje tu sad logika.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ma vi ste bolji i od barcelone i od bayerna....sta cemo mi, i onako i barca i bayern imaju manje titula jel tako???dobro si informisan....Interista di cuore je napisao/la:sta bavarci uradise od teme...ccc.
![]()
i opet ko i pred finale su ubijedjeni da imaju bolju ekipu i da ce proc.al opet ce se razocarat,zbog toga mi ih je malo i zao jbg...![]()
sto se prije pomirite s cinjenicom da ste jednostavno naletili na boljeg,lakse ce te prihvatit ispadanje![]()
![]()
a ovaj romario bas kao i bavarci jos nije sirotan prebolio proslu sezonu pa se javlja (pozz ga Milito i to iz offside-a)
![]()
pozz

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.