FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma lik je Bayernov igrač, gotova stvar. Kara nas još uvijek karma od onog ciganluka oko Malcomovog transfera.
Gledam ovu postavu za Villareal, pogledam odbranu, otvorim pivu, šta ću ****. A i u napadu će se opet Cou i Messi uzajamno gušit ko i Bus i De Jong u vezi. Pa moja hanuma koja pogleda jednu tekmu mjesečno kad gleda Barcu sa mnom kaže vidi ih što smetaju jedan drugom al' eto niko od ove trojice zadnjih trenera izgleda ne vidi.
Zar nije vaš Max Aarons? Čini mi se da ste ovog lika dogovorili.ReX je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:09Nije lud da ide sjedit na klupi Bayerna kad moze biti starter u Barci. A djabe sto neki pokusavaju (pa i navijaci Barce) da predstave Barcu kao Crystal Palace. Ipak je prestiz igrati za taj klub i sigurno san skoro pa svakog igraca.Barcelona's negotiations with Dest are very advanced. Both the club and the player are optimistic. Bayern's offer is higher, but the player prioritizes Barça's project. [cat radio]
Ma ko ce ga znati. Na kraju kad se ovi novinari ispricaju, nama ce ostat Roberto da vrti po desnom beku.
@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Znači Barcelona je prodala Semeda stabilnom premijerligašu, a potom dovela igrača iz Championshipa?!

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
[@giaco_iaco
] | Barça has just approved the signing of Luis Suarez to Atlético. Tomorrow, Suarez could become a new Atlético player.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To ni Crystal Palace više ne radijasonstatham je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:01Znači Barcelona je prodala Semeda stabilnom premijerligašu, a potom dovela igrača iz Championshipa?!![]()
![]()
![]()

Uglavnom, Barca prodaje Atleticu Davida Villu za 2 miliona, a Luisa Suareza za 0 KM. Likovi koji su fudbalske legende.
Dok Atletico prodaje Griezmanna Barci za 120 miliona
yebenog Ardu Turana za 35
Ili što bi naš narod rekao - Dok je ovaca, bice i vune.
Dok Atletico prodaje Griezmanna Barci za 120 miliona

Ili što bi naš narod rekao - Dok je ovaca, bice i vune.
let3 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:13To ni Crystal Palace više ne radijasonstatham je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:01Znači Barcelona je prodala Semeda stabilnom premijerligašu, a potom dovela igrača iz Championshipa?!![]()
![]()
![]()
![]()

@igrajlopte 🐦
Osta ovo ne primjeceno i bez komentara. Uz losu upravu, najveci razlog sportskih krahova unazad 5 godina. Cim prije se rijese Messia, prije ce klub poceti normalno funkcionisati.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:36Bivši sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta otkrio je da je odnos Lionela Messija sa pojedinim trenerima Katalonaca bio više nego problematičan.
Koliko je velika Messijeva moć u Barceloni Zubizarreta je na najbolji mogući način pokazao anegdotom iz vremena dok je Gerald 'Tata' Martino bio trener katalonskog giganta.
"Kada je Tata Martino bio na klupi Barselone često je govorio Messiju: 'Znam da kada bi pozvao predsjednika, on bi me otjerao, ali dođavola ne moraš mi to pokazivati svaki dan, ja to znam i sam'. Nije mu bilo lako sa njim", rekao je Zubizarreta.
Zubizareta je na funkciji direktora Barcelone bio u periodu od 2010. do 2015. godine, dok je Tata Martino Katalonce vodio u sezoni 2013/2014.
I onda se neko pita, zasto provjereni treneri ne zele u Barcelonu?
[The Telegraph] | Barcelona have made a £5m loan offer to sign Norwich defender Max Aarons for the season. Talks ongoing but Norwich are demanding an obligation to buy.
@igrajlopte 🐦
max aarons :ljepota:
Pa čekaj,Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:47Osta ovo ne primjeceno i bez komentara. Uz losu upravu, najveci razlog sportskih krahova unazad 5 godina. Cim prije se rijese Messia, prije ce klub poceti normalno funkcionisati.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:36Bivši sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta otkrio je da je odnos Lionela Messija sa pojedinim trenerima Katalonaca bio više nego problematičan.
Koliko je velika Messijeva moć u Barceloni Zubizarreta je na najbolji mogući način pokazao anegdotom iz vremena dok je Gerald 'Tata' Martino bio trener katalonskog giganta.
"Kada je Tata Martino bio na klupi Barselone često je govorio Messiju: 'Znam da kada bi pozvao predsjednika, on bi me otjerao, ali dođavola ne moraš mi to pokazivati svaki dan, ja to znam i sam'. Nije mu bilo lako sa njim", rekao je Zubizarreta.
Zubizareta je na funkciji direktora Barcelone bio u periodu od 2010. do 2015. godine, dok je Tata Martino Katalonce vodio u sezoni 2013/2014.
I onda se neko pita, zasto provjereni treneri ne zele u Barcelonu?
zar po vama nije upravo Messi taj koji je doveo Tatu Martina?

Nije ga doveo, nego urgirao i pogurao da ga se dovede, da bi i dalje mogao raditi u svlacionici sta zeli.
Eto bas bi neko dovukao anonimusa uz Argentine tek tako.
Ovo sto Zubizareta javno prica, vjerujem da je ublazena verzija. Ili je pak i Zubizareta levat i lazov?
Eto bas bi neko dovukao anonimusa uz Argentine tek tako.
Ovo sto Zubizareta javno prica, vjerujem da je ublazena verzija. Ili je pak i Zubizareta levat i lazov?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
BREAKING: Barcelona and Atletico reach an agreement for the transfer of Luis Suarez. But according to the club, he will NOT leave for free. @AdriaAlbets #Transfers
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Fernando Polo piše da je dogovorena formula koja uključuje određene varijable.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.