FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi Aduku volio sto prije volio vidjeti na terenu, mozda protiv laznih bi mogo biti u kokurenciji
- feniksptica
- Kontakt:
Moze se mislim koliko hoce prijavit, a samo jedna 24h do utakmice..neko je to piso ovdje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva je Riga bila u evropskim utakmicama u prethodnim godinama ? Sta mislite jel moguce da iznenade Celtic ko' Buducnost Astanu ?

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Jedan novi za svaki krug takmičenja, ako se ne varam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sa Pejovice u ekipi, fakat niti sekunde ne sumnjam u prolaz protiv Buducnosti.
Riga jos u Evropi nije izgubila domacu utakmicu(u regularnom dijelu).Ali nije igrala ni sa Celticom

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 sep 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vec dugo nemaju poraz kod kuce u EL. Bas dugo. Godinama unazad.
Uz to su dobijali solidne ekipe tipa HJK neke dance cini se itd
Dok je celtik itekako slabiji u gostima. Tako da imaju neke male sanse jer se igra jedna tekma
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:17Ili si dobio sina, ili si dobio na kladari pa si tako raspoložen ?![]()
Ma brate ima dvoje djece i dosta
Sretan i uzivam u svakom trenutku svoga kluba
Pa lozim cirkusante sto im vise ne dosadi prica o Usrefu
Dosta ba vise
- ElCartel11
- Kontakt:
Dok mene nema na temi par sati vi se vec ne znate ponasati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Do kraja polusezone utakmice protiv zeljeznicara i sirokog na areni
Protiv Zrinjskog i Krupe na moja tv
Protiv Zrinjskog i Krupe na moja tv
01.10 (Cetvrtak) Sarajevo - Riga

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
-
- Kontakt:
Dobro bar što je derbi na Areni, da se može na miru pogledat.
Steta ove utakmice sa Buducnosti sto nema navijaca. Bio bi merak otici u Podgoricu, da opet napunimo onu tribinu.
Vjerovatno prvi derbi koji ce se normalno moci pogledati na TV-u, nakon vise od 10 godina. Vise se i ne sjecam kad su prestali sa prenosima na normalnim kanalima.ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:35Dobro bar što je derbi na Areni, da se može na miru pogledat.
-
- Kontakt:
Mislim da su oni dvomeči u kupu zadnji na BHT-u bili, kad nas je Jarni vodio. Poslije toga ili nije bilo prijenosa ili je moja tv.Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:37Vjerovatno prvi derbi koji ce se normalno moci pogledati na TV-u, nakon vise od 10 godina. Vise se i ne sjecam kad su prestali sa prenosima na normalnim kanalima.ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:35Dobro bar što je derbi na Areni, da se može na miru pogledat.
Nadam se da od sutra do utakmice neće biti ovakvih rasprava kao na prethodne 2 stranice.. sram vas bilo sta radite od teme 2 dana pred najvažniju utakmicu sezone
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:37Vjerovatno prvi derbi koji ce se normalno moci pogledati na TV-u, nakon vise od 10 godina. Vise se i ne sjecam kad su prestali sa prenosima na normalnim kanalima.ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:35Dobro bar što je derbi na Areni, da se može na miru pogledat.
Sezona 14/15 je zadnja kad su oba derbija bila na Areni. Ustvari možda je prvi bio na MojaTV da se plati ali je Arena radila produkciju. Oba se i dalje nalaze u MojaTV videoteci

Ovo za Pejovića je stvarno bitno. Još da Miličević bude spreman. Uz dužno poštovanje Dupetu i dobroj formi, najmirniji bi bio da počnu Besim i Miličević, iza Kovačević.
Kad čovjek vrti kombinacije neke u glavi, siguran sam da unazad 10 godina nismo imali širi kadar. Sigurno da nije ni jeftin i da bi Play Off od sad pa nadalje morao biti minimum u evropi uz neki fin transfer da godišnji finansijski gubitak ne bude prevelik.
Valja dočekat četvrtak...
Kad čovjek vrti kombinacije neke u glavi, siguran sam da unazad 10 godina nismo imali širi kadar. Sigurno da nije ni jeftin i da bi Play Off od sad pa nadalje morao biti minimum u evropi uz neki fin transfer da godišnji finansijski gubitak ne bude prevelik.
Valja dočekat četvrtak...
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, kanarinac, N3R3D, rimljanin90, robertkosar i 67 gostiju.