ss.ba Spisak reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: ss.ba Spisak reprezentacije BiH
Tema nije zaživjela tako da predlažem da je moderatori izbrišu.
U-23 reprezentacija sa igračima ne starijim od 1996. godišta.

Hasic nikad nije bio lijevo krilo.
Amar Catic je veci talenat od Menalo i Nukica...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko bi sad mogao otpasti sa spiska reprezentacij a ko bi mogao upasti? Šta vi mislite?
Ovo su mogući koji otpadaju:
Bešić, Šunjić ( zbog karantina ), Ćivić, Šabanadžović, Menalo, Danilović, Duljević
Upadaju:
Stevanović, Prevljak, Pjanić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Nastić...
Ovo su mogući koji otpadaju:
Bešić, Šunjić ( zbog karantina ), Ćivić, Šabanadžović, Menalo, Danilović, Duljević
Upadaju:
Stevanović, Prevljak, Pjanić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Nastić...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko je ozbiljna povreda Kolašinca? Ćivić će mislim definitivno biti pozvan, kao i Duljević čisto jer od svih ima najviše reprezentativnih utakmica na tom lijevom krilu. Krunić će biti pozvan, kao vjerovatno i Zukanović nakon što je počeo igrati u Turskoj, pogotovo ako se stvarno Šunjić ne bude mogao odazvati. Za bočne pozicije će mislim biti pozvani Nastić i Todorović.
Novi: Zukanović, Nastić, Todorović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić; Pjanić, Krunić, Stevanović; Prevljak.
Novi: Zukanović, Nastić, Todorović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić; Pjanić, Krunić, Stevanović; Prevljak.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
@TopRemove, da Krunića sam zaboravio.. Otprilike će tako biti
⚜️~⚜️~⚜️
To si zaključio samo po tome što je u Holandiji ili za onu 41 minutu u holandskoj ligi koliko ima ukupno u karijeri?
Nije ni Hodžić. Ako hoćemo da gledamo Hasića što prije i što više u reprezentaciji on se mora postaviti da može igrati na raznim pozicijama: ofanzivni vezni, oba krila i oba krilna napadača.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Hajdemo sastavljati spiskove, da ne spamamo druge teme tim!
Begović, Šehić, Burić; Todorović, Sušić; Bičakčić, Saničanin, Ahmedhodžić, Hadžikadunić; Kolašinac, Nastić; Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Gojak, Hajradinović; Višća, Stevanović, Duljević; Džeko, Koljić, Prevljak. To bi bila moja 23.

Begović, Šehić, Burić; Todorović, Sušić; Bičakčić, Saničanin, Ahmedhodžić, Hadžikadunić; Kolašinac, Nastić; Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Gojak, Hajradinović; Višća, Stevanović, Duljević; Džeko, Koljić, Prevljak. To bi bila moja 23.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Velike su šanse da ovi koji su podvučeni ne dobiju poziv. I opet će Demirovića ignorisatiNeumjesanTip je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:43Hajdemo sastavljati spiskove, da ne spamamo druge teme tim!![]()

Obzirom da je Tatar dobio poziv Duljke ili Ara će biti nogirani.
⚜️~⚜️~⚜️
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ma dobro, Demirović nema mjesta na ovom spisku, bolje da ostane i adaptira se na Freiburg, pa kad tamo dobije priliku u kontinuitetu, onda ga treba pozvati. Što se podvučenih tiče, znam da nisu neke šanse da dobiju poziv, ali mislim da je Sušić kvalitetniji igrač od Cipetića, Nastić od Ćivića, kao i Prevljak od Hodžića.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:07Velike su šanse da ovi koji su podvučeni ne dobiju poziv. I opet će Demirovića ignorisatiNeumjesanTip je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:43Hajdemo sastavljati spiskove, da ne spamamo druge teme tim!![]()
Begović, Šehić, Burić; Todorović, Sušić; Bičakčić, Saničanin, Ahmedhodžić, Hadžikadunić; Kolašinac, Nastić; Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Gojak, Hajradinović; Višća, Stevanović, Duljević; Džeko, Koljić, Prevljak. To bi bila moja 23.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nukic igra u BiH Premijer Ligu, dok se Menalo izborio u Olimpiju koja je ispala od Zrinjskog. Amar Catic je tek saisonu poceo za Den Haag tako da ima dovolnjo vrijeme da se izbori medju prvi jednanest da bude!Drape je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:33To si zaključio samo po tome što je u Holandiji ili za onu 41 minutu u holandskoj ligi koliko ima ukupno u karijeri?
Nije ni Hodžić. Ako hoćemo da gledamo Hasića što prije i što više u reprezentaciji on se mora postaviti da može igrati na raznim pozicijama: ofanzivni vezni, oba krila i oba krilna napadača.
U odnosu na prosli spisak nece biti Sunjica zbog karantina u Kini, a od novajlija ocekujem Anela i Dennisa, eventualno Krunica i Demirovica.
BHF
Od Zrinjskog je ispao i Utrecht koji u holandskoj ligi uvijek završi ispred Den Haaga. Ćatić ima dovoljno vremena da postane i zlatna lopta, ali to je već budućnost a igrače se procjenjuje po onom što se već desilo. Mene zanima na osnovu čeg si ti zaključio da je on veći talenat od Menala i Nukića, sigurno si odgledao tih 41 minuta u holandskoj ligi jer kako bi inače znao, pa nam reci. Je li to brži od Menala, ubacuje li bolje od Nukića, ima li bolju završnicu od njih?
Nukic imao 3 asista protiv Mladost i sad tema za a tim. 

Ko je gledao utakmicu Borac Tuzla mogao je vidjeti brutalno zlostavljanje Nukica od strane Ziljkica..koji levat je doticnog uopste spominjao u kontekstu reprezentacije 

Zaslužuje li Pidro da mu se ovo odbije od cijene? Spasi ga golman od milion.

Koji levat igrača koji je pažnju na sebe skrenuo samo kao desno krilo ocjenjuje po tom kako je čuvao Ziljkića? Nisam ga stavio kao desnog beka i defanzivca.
Sta ima sada Pidro i cijena sa Nukic i A timom? 

Da, bukvalno je tako bilo, Ziljkic se igrao s njim cijelu utakmicu. I sam sam to htio napisati nakon meca, ali sam haman smetnuo s uma.

@Drape sto se uzbuđujes nisam se tebi direktno obratio
pisem o onom sto doticni trenutno igra a to je pozicija desni bocni..trenutno je na Areni 3 repriza utakmice Borac Tuzla pa pogledaj