FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Allahu dragi moze li se ista pozitivno desiti o Zelji u zadnjih 5 godina a da nisu pobjede na derbijima...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Može pozitivno, korona
Meni jos nije jasno kome smo duzni 10 miliona.neka su zaostale plate i dopronosi milion sta je sa ostal8m
Ukupan dug. Godinama se to nakupljalo iz razlicitih strana. Svaka Uprava napravi poneki dug i uhvati se noge. To je kad hoces nazor da probijas budzete i nesto pravis.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel se samo meni cini da nama samo Pitari i ova Bosna-Visoko dopuste da im napunimo mrezu do vrha
Isto kao da imaju nesto zajednicko Kone i ovi Visocaci
Isto kao da imaju nesto zajednicko Kone i ovi Visocaci
Ma jok, srijeda Banovici. Malo zaigrat u Kupu za promjenu. Samo da se ne brani Buducnost.
Budimo ozbiljni.Maznuta titula penal Radnik Zrinjski.Maznuta titula corona.Vjecno 2 **** mjesto i uvjek kad nas krene neki belaj.Evo sad 5 pobjeda i 2 poraza koja veze nemaju sa logikom i sad kad nas pitari mlatnu gotova prica.Onda fol plavo proljece i opet pusiona.Ako je dug 10 miliona prica je za vrsena.Ljudi hitno se mora nesto uradit inace cemo se samo sjecat.Mi smo sad 3 klub u BiH sto u ligi sto u evropi.**** i Bosnu Visoko i Azota i derbi ako ces svake godine podivljat.
Ako me sjećanje služi Čelik je u kantonalnu otišao sa nekih 6-7 miliona duga. Tako da, ko god nije shvatio ovu situaciju alarmantnom vrijeme mu je. Naredna Skupština je bukvalno jedna od najbitnijih od nastanka. Imamo i dalje šansu ako se sklopimo, napravimo kompletan zaokret u poslovanju, u klub privučemo većinu kvalitetnih Željovaca da već od proljeća situacija bude dosta lakša. U suprotnom...
Otisli jer su sami tako htjeli. Da nisu ispali u Federalnu ne bi ni otisli dolje. Ovako kako su vec ispali iz PL sebi plan osmislili da idu ispocetka. Nema potrebe da tu opciju spominjete u nasem kontekstu.Dejan1921 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 12:17Ako me sjećanje služi Čelik je u kantonalnu otišao sa nekih 6-7 miliona duga. Tako da, ko god nije shvatio ovu situaciju alarmantnom vrijeme mu je. Naredna Skupština je bukvalno jedna od najbitnijih od nastanka. Imamo i dalje šansu ako se sklopimo, napravimo kompletan zaokret u poslovanju, u klub privučemo većinu kvalitetnih Željovaca da već od proljeća situacija bude dosta lakša. U suprotnom...
Zgusnut sredinu, cvrsto u odbrani pa do penala.
Gore Muleta samog ionako sam sve i radi, a ostale povuci nazad u nasih 16
Ako bi bilo 0:0 do 80 minute izvesti ga i ubacit Hajrica i pokusati sta na prekide da ih iznenadimo
Mislis po zemlji? Ko protiv Krupe kad je usao. Nista centarsut samo po zemlji. Njegovu visinu zanemariti ofc.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Ideneide, mavi i 54 gosta.