Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

onoffon
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la onoffon » 17 dec 2010, 00:43

reko sam ocekujem fin fudbal, to je to, rezultat nebitan za Juve, a i Cityju ne toliko, radi samopouzdanja. Svaka cast na atmosferi, vise srece drugi put, aBd, kad se sretnu ova dva kluba u LP ;)
Big club, great history, Nottm Forest.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 12:36

izgleda da je zavrseno oko "novog Kake", Piazon bi trebao da je nas igrac, al ostace u Brazilu dok ne navrsi 18 godina, nista nije potvrdzeno al eto, valjda taj momak zna dodavat loptu :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

GrandeJuve
Kontakt:

Post Postao/la GrandeJuve » 17 dec 2010, 12:59

[youtube][/youtube]
8-)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 13:06

Koga ste vi izvukLi? :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 dec 2010, 13:07

mandraX je napisao/la:Koga ste vi izvukLi? :roll:
bash to i ja htio napisati, gledam ove aktivne teme i milan dobi totenhema, inter one nafakashe, roma sahtara, a ovde nish ne pishe, a aktivna tema :roll: :roll:
nema potpisa

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 17 dec 2010, 13:10

ovo kolo su slobodni :D
-PAJA Fan Club!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 13:16

_Bad_boy je napisao/la:
ovo kolo su slobodni :D

ahaaaa, pa tako mi reci :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 14:01

glasina : pratimo Santacroccea, mozda pokusamo sta u Janurau, nekada "novi Nesta" ,mislim da je propao skroz, gazzeta objavila, nista drugo do lafina, al eto , i "oni" znaju "nesto",sem sto sluze kao toalet papir :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 14:22

JuveSissoko je napisao/la:glasina : pratimo Santacroccea, mozda pokusamo sta u Janurau, nekada "novi Nesta" ,mislim da je propao skroz, gazzeta objavila, nista drugo do lafina, al eto , i "oni" znaju "nesto",sem sto sluze kao toalet papir :mrgreen:
Povrede su ga dosta kostale, u startu je bolji od obojice vasih kasapa. Igra glavom je problem (180 cm cini svoje). To znaci onda da ce i Napoli da dovede stopera - extra.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 15:28

Kakav santarocce...trebamo im i rinauda vratit :mrgreen: a njega da dovodimo :P

Gazetta na naslovnoj strani donosi vijesti da se zvizdalo i sta sve ne...Balloteliju...i jbemo im mater zato 8-) 8-) :mrgreen: nidje veze stvarno...

Del neri je postavio jedan rekord..a to je da je u ovoj sezoni koristio 35 fudbalera..sto je novi rekord u nasoj historiji.

i najbitnije...

http://www.tuttosport.com/3/5/28/448/20 ... +i+giochi+

8-) 8-)

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 17:08

rekoh ja da Gazzeta nije nista drugo nego ruzicasti toalet papir,al mnogo je takvih novina u Italiji, i englezi su pisali o proizvodjenju majmunskih glasova tokom utakmice, samo ja ih nisam cuo iako sam cuo cak i loptu, dobro ozvucenje bilo tokom gledanja, ma eto ti italijani su idioti sta ces, imaju dva crna igraca u svom timu pa opet vrijedjaju protivnicke na rasistickoj osnovi kad god im se ukaze prilika, hihi tipicno za engleze i njihove konstrukcije, :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 22:43

Aquillani i marchisio upitni za Chievo :roll: :roll: jos melo zbog kartona ne igra... :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 dec 2010, 23:04

Lucas Piazon, Sao Paolo 16 godina. Glasine ga dovode u nas voljeni klub :D. Nije lose kad bi se malo klub okrenuo prema juznoj Americi, jer sto se toga tice mnogo kasnimo za Milanom i ostalim.

Novi "Kaka" kako mediji pisu. Licno to neko poredjenje mladjih igraca sa zvijezdama i ne volim toliko, ali eto mora da mali zna nesto kad ga porede sa Kakom.

A ovo je za vas mudonje, onako za relax situaciju.....Samo opusteno :D

http://www.football-italia.net/live/cheerleaders.html
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 23:07

@adinjo

davno je to sissoko stavio..mislim na ove trebe :mrgreen: a i ovog malog je spomeno :P :P :mrgreen:

Oglasio se i Moggi danas,izmedju ostalog dotakao se i tog malog i jos nekih prognoza...
U današnjem intervju-u Luciana Moggia koji je prenio tuttomercatoweb.com, bivši direktor Juventusa se dotakao nadolazećeg zimskog prelaznog roka u kome je prokomentarisao vodeće momčadi Serie A...

Takodjer je pred kraj intervjua dao svoje prognoze ko bi mogao da bude osvajač Scudetta kao i koji će se timovi boriti za ulazak u Ligu Prvaka.

"Svi znamo da se nekad i velike stvari(ne često) mogu odraditi u januarskom prijelaznom roku i napraviti značajan iskorak prema ciljevima." započeo je Moggi i zatim nastavio:

"Što se tiče Milana oni su najboljoj situaciji i mogu mirno dočekati januarski mercato, mislim da su u utrci za Cassana, moraju odraditi i posao oko Boatenga jer Preziosi ima mogućnost da ga uzme u januaru, jedan od najboljih mogućih poteza bi bio i Eric Lamela, momak koji ima sve, apsolutno sve."

"morattijevoj ekipi će ovaj Interkontinentalni kup doći dobro da se neke stvari poslože. Njihove želje su kako golman (Viviano), zbog čestih povreda Cesara, tako i Rannochia zbog gubitka Samuela, Rannochia bi bio odlična investicija, tehnički i taktički jak stoper."

"U Juventusu ukoliko hoće da budu među prve 4 onda moraju nešto uraditi u januaru. Znam za ovoga mladića iz Brazila(Lucas Piazon) ali po meni je možda previše dati 6 milliona eura za dečka od 17 godina koji će možda postati novi Kaka ili Messi."

"Ranieri mora da se nauči nositi sa kritikama jer je Rim takav grad gdje ste stalno pod pritiskom, ne vjerujem u neke kupovine u januaru, također i za Napoli i Lazio."

"Ako me pitate oko konačnog plasmana u Serie A onda ja kažem da će slika u maju biti drugačija, po mojoj procjeni će izgledati ovako: 1. Milan, 2. inter, 3. Roma, 4. otvorena borba (Juve, Lazio, Napoli, Palermo)."

A vidjeli smo kako je prognozirao za Krasica i ostale...na dobro ovo mirise hahha :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 23:12

sarajlija89 je napisao/la:@adinjo

davno je to sissoko stavio..mislim na ove trebe :mrgreen: a i ovog malog je spomeno :P :P :mrgreen:

Oglasio se i Moggi danas,izmedju ostalog dotakao se i tog malog i jos nekih prognoza...
U današnjem intervju-u Luciana Moggia koji je prenio tuttomercatoweb.com, bivši direktor Juventusa se dotakao nadolazećeg zimskog prelaznog roka u kome je prokomentarisao vodeće momčadi Serie A...

Takodjer je pred kraj intervjua dao svoje prognoze ko bi mogao da bude osvajač Scudetta kao i koji će se timovi boriti za ulazak u Ligu Prvaka.

"Svi znamo da se nekad i velike stvari(ne često) mogu odraditi u januarskom prijelaznom roku i napraviti značajan iskorak prema ciljevima." započeo je Moggi i zatim nastavio:

"Što se tiče Milana oni su najboljoj situaciji i mogu mirno dočekati januarski mercato, mislim da su u utrci za Cassana, moraju odraditi i posao oko Boatenga jer Preziosi ima mogućnost da ga uzme u januaru, jedan od najboljih mogućih poteza bi bio i Eric Lamela, momak koji ima sve, apsolutno sve."

"morattijevoj ekipi će ovaj Interkontinentalni kup doći dobro da se neke stvari poslože. Njihove želje su kako golman (Viviano), zbog čestih povreda Cesara, tako i Rannochia zbog gubitka Samuela, Rannochia bi bio odlična investicija, tehnički i taktički jak stoper."

"U Juventusu ukoliko hoće da budu među prve 4 onda moraju nešto uraditi u januaru. Znam za ovoga mladića iz Brazila(Lucas Piazon) ali po meni je možda previše dati 6 milliona eura za dečka od 17 godina koji će možda postati novi Kaka ili Messi."

"Ranieri mora da se nauči nositi sa kritikama jer je Rim takav grad gdje ste stalno pod pritiskom, ne vjerujem u neke kupovine u januaru, također i za Napoli i Lazio."

"Ako me pitate oko konačnog plasmana u Serie A onda ja kažem da će slika u maju biti drugačija, po mojoj procjeni će izgledati ovako: 1. Milan, 2. inter, 3. Roma, 4. otvorena borba (Juve, Lazio, Napoli, Palermo)."

A vidjeli smo kako je prognozirao za Krasica i ostale...na dobro ovo mirise hahha :mrgreen:
Moggi je veliki znalac, ali kao da je zaljubljen u sebe. On kao da nikada nije pogresio i kao da sve zna. A pravio je zesce propuste na Mercatu.
U pravu je za Milan - oni imaju prvenstvo u svojim rukama.
U pravu je za dizanje Intera, ali ne znam da li je u pravu za Romu, Juvea, Napolija. Roma tone i ne vidi se kraj. Ne mogu oni da izvuku top3 ove sezone.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 23:18

Ma naravno da je veliki znalac al nekada je pretenciozan i neodmjeren u prognozama....

realno roma ce tesko i medju 4...inter je vec dosta zaostao ,iako je igracki jos uvijek najjaci..a osjetice se umor i naporan tempo(zbog nadoknadjivanja utakmica)...napoli nema tu sirinu...tesko da ce do kraja izdrzati

Juve i Milan su glavni kandidati za titulu....ovo ostalo tesko....i svakako da je Milan u prednosti...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 dec 2010, 23:24

Ovo i Moggi skida teret sa leđa Del Neria i igrača, govoreći da su tu da se bore za četvrto mjesto. Jer ovako su svi na zemlji nema dizanja. A što se tiče ovog malog i sam Marotta je izjavio da će sad veći naglasak biti na mlađim igračima. Još Emerson je skaut za Brazil :mrgreen: (a i ima svoju školu fudbala) , tako da nema zime za budućnost. :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 23:29

Mislim da je svijetla buducnost Stare dame... :) ;) Sistem,red i rad....samo pametno...

Mi smo vec ispred vecine klubova u Italiji...iako se to tako ne cini momentalno..al dugorocno gledano Juventus je broj 1 zbog svojih projekata i planiranih investicija......samo to treba u praksu sprovesti i odraditi kako treba...

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 23:32

Neobicno gledati izvlacenje LP bez Juventusa,ovo nije ironicno da se zna :) Al izgleda da ce ove god svi vasi rano zavrsiti LP ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 23:35

Ma bice vec sljedece sezone aBd ;) ;)

a za ovo drugo...vidjecemo...ko ce sad znat..dugo je do februara al generalno gledajuci situaciju...prije da ce svi proci..al dugo je do februara(marta)...svasta moze biti...

Sto Gundulic kaze: "tko bi gori, eto je doli,a tko doli gori ustaje". :mrgreen: 8-) 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []