Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

samoSA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samoSA » 23 sep 2020, 12:19

Stroj1946 je napisao/la:
23 sep 2020, 12:04
Machak je napisao/la:
23 sep 2020, 11:13
Sve se svodi na to da ova garnitura nema povjerenje kada je u pitanju prodaja pomocnog, u smislu da sve i jedan dinar ode nazad klubu, a kako ce se taj novac upotrjebiti to je druga prica.

Pa eto ako pricamo i o upotrebi tog novca, diskutabilno je da li graditi kamp ili otplacivati bivse i sadasnje dugove, potrazivanja, poslovanja. Oboje pola - pola tesko ce ici.
Ja ne kontam kako su vam prodali priču da prave kamp.... Pa 5 puta je veći trošak održavati kamp sa pratećim objektima nego pomoćni teren.
Da, samo ovu garnituru im to nije briga.Oni ce prodati, rastalit se,napravit kamp,proslavit 100 g i ufatit se noge kao eto sve smo vam mi sad nema dugova nek neko drugi preuzme.Ovo je toliko providno da i dijete u osnovnoj vidi o cemu se radi.Cudi me samo od navijaca Zelje kako ne otvore oci mada mislim da oni bas i drugog rjesenja nemaju jer dugovi su bas veliki

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 23 sep 2020, 12:33

Zeljeznicar ima vece dugove od Slobode za priblizno 2.5 mil km.
I prodaju pomocni teren....Nevidjena glupost da se dopusta prikrivanje kriminala prodajom imovine kluba.
E sada prica se po Seheru, da je ustvari to pod hipotekom bilo sve....ko ce ga znati.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 sep 2020, 12:36

Sviuodbranu je napisao/la:
23 sep 2020, 12:33
Zeljeznicar ima vece dugove od Slobode za priblizno 2.5 mil km.
I prodaju pomocni teren....Nevidjena glupost da se dopusta prikrivanje kriminala prodajom imovine kluba.
E sada prica se po Seheru, da je ustvari to pod hipotekom bilo sve....ko ce ga znati.
Odavno oni mailove Skupstinu salju za prodaju jer im treba njihovo "da" tako da sumnjam da je pod hipotekom. Nije glupost ako ce se pravilno uloziti. Veliko ako, doduse. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 23 sep 2020, 12:50

Gdje Selimović prodje, tu ni trava ne raste.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 sep 2020, 13:05

Jel stvarno u zelji tako alarmantna situacija ili se stvara pogodna atmosfera za prodaju pomocnog terena?
You are someone else I am still right here

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 sep 2020, 13:12

Kakva nebuloza prodavat onaj teren ko se barem malo razumije u te stvari zna da to mogu samo dusmani uraditi. Na onom terenu bi nastao neki trzni centar ili stambeni objekat npr da su barem malo sposobni usli bi za par godina u gradnju sa nekim i napravili trzni centar koji bi bio u njihovom vlasnistvu tako da tih 12 mil koje spominju a cifra je puno manja bi bilo smjesno sta bi im ta investicija donijela

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 23 sep 2020, 13:14

zagor1987 je napisao/la:
23 sep 2020, 13:12
Kakva nebuloza prodavat onaj teren ko se barem malo razumije u te stvari zna da to mogu samo dusmani uraditi. Na onom terenu bi nastao neki trzni centar ili stambeni objekat npr da su barem malo sposobni usli bi za par godina u gradnju sa nekim i napravili trzni centar koji bi bio u njihovom vlasnistvu tako da tih 12 mil koje spominju a cifra je puno manja bi bilo smjesno sta bi im ta investicija donijela
Ljudi plate ne mogu isplatiti, a da grade tržni centar :mrgreen:

A da čekaju par godina ugasili bi se kako je krenulo :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 sep 2020, 13:16

alacious je napisao/la:
23 sep 2020, 13:14
zagor1987 je napisao/la:
23 sep 2020, 13:12
Ljudi plate ne mogu isplatiti, a da grade tržni centar :mrgreen:
Pa to i jest cilj bio al nek rade sta hoce laik zna da bi budala samo prodala onaj pomocni. Zamisli da je Misimovic dao ovaj prijedlog o prodaji pa ljudi bi ga zapalili

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 23 sep 2020, 13:20

Ma neko ih busi iznutra.
Nemoguce da odjednom isplivaju "problemi" i dugovi... a uporedo sa tim se plasira i ideja o prodaji zemljista kao spasonosno rjesenje. Neko je to sve smislio i pokrenuo a ovo sa Dzekom je doslo slucajno. Eto, to bi bio spas...
A zapravo je suplja prica jer stavka "Dzeko transfer 550.000" garantovano nije bila uplanirana u klupskom budzetu za 2020.godinu!
Kao uzdao se neko u taj novac na pocetku godine kada se pravio budzet?! Budite ozbiljni, da se ta opcija nije pojavila iznenada, koja druga sredstva su planirana za ispunjenje budzeta u ovoj godini? To bi bilo isto kao kada bi neko rekao, eto, planirani budzet je 100 miliona a da dodjdmo do tog novca, igracemo loto pa mozda i dodje!

Zbog toga kontam da je ovo nekakva mucka da se izazove kriza i da neko klepi to zemljiste. Eto, nije bilo druge, moralo se prodati a onda bi te pare od prodaje opet (vjerovatno) trosili ti isti koji su sve i zakuvali.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 sep 2020, 13:27

vlakanje je napisao/la:
23 sep 2020, 13:20
Ma neko ih busi iznutra.
Nemoguce da odjednom isplivaju "problemi" i dugovi... a uporedo sa tim se plasira i ideja o prodaji zemljista kao spasonosno rjesenje. Neko je to sve smislio i pokrenuo a ovo sa Dzekom je doslo slucajno. Eto, to bi bio spas...
A zapravo je suplja prica jer stavka "Dzeko transfer 550.000" garantovano nije bila uplanirana u klupskom budzetu za 2020.godinu!
Kao uzdao se neko u taj novac na pocetku godine kada se pravio budzet?! Budite ozbiljni, da se ta opcija nije pojavila iznenada, koja druga sredstva su planirana za ispunjenje budzeta u ovoj godini? To bi bilo isto kao kada bi neko rekao, eto, planirani budzet je 100 miliona a da dodjdmo do tog novca, igracemo loto pa mozda i dodje!

Zbog toga kontam da je ovo nekakva mucka da se izazove kriza i da neko klepi to zemljiste. Eto, nije bilo druge, moralo se prodati a onda bi te pare od prodaje opet (vjerovatno) trosili ti isti koji su sve i zakuvali.
Ovo je isplivalo jer su se desili ovi porazi od Mladosti i Krupe. Sam Badzak je rekao da u zadnjih 6 mjeseci rade na prodaji, tim projektima nemam pojma. Nisu ti ovi ljudi transparentni i odmah na sebe bacaju sumnju. Primjer krenuli su u izgradnju trafostanice i osposobljavanje grijaca, ali ti to ne mozes znati ako ovako ne citas forum ili ako nemas koga privatno da ti kaze. Oni dobro ili lose bilo nece objaviti i od pocetka su takvi. Zato i ne cudi sto je tek ovo sad javno izaslo sve i cini se da je odjednom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 sep 2020, 13:48

Samo cu ovo reci, kada se ovo desavalo u Čeliku sto se desava u Zelji mediji, sindikat i svi ostali su nas satanizovali kao da drzimo gladne robove umjesto igraca.

Svaki dan smo bili na naslovnicama i tekstovima sindikata. Ista situacija u Zelji, apsolutna tišina, jos prodaju imovinu da pokriju minus.

Ali nek se zna zasto se suti zasto sada ne objave da je Čelik vec isplatio u protekla 2 mjeseca preko 30 igraca.

Uvijek smo imali neravnopravan odnos. Dok se jedne smije šikanirati drugima se podilazi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 sep 2020, 13:59

avenija je napisao/la:
23 sep 2020, 13:48
Samo cu ovo reci, kada se ovo desavalo u Čeliku sto se desava u Zelji mediji, sindikat i svi ostali su nas satanizovali kao da drzimo gladne robove umjesto igraca.

Svaki dan smo bili na naslovnicama i tekstovima sindikata. Ista situacija u Zelji, apsolutna tišina, jos prodaju imovinu da pokriju minus.

Ali nek se zna zasto se suti zasto sada ne objave da je Čelik vec isplatio u protekla 2 mjeseca preko 30 igraca.

Uvijek smo imali neravnopravan odnos. Dok se jedne smije šikanirati drugima se podilazi.
Pa urednici ovog portala su Amarovi haveri koji su lincovali Misimovica da vodi zelju ka unistenju sjeti se samo napada na istog na ovom portalu. Vidis nema izjava ni jednog igraca Sarajeva ekipe koja nema poraza i koja igra u evropi vise tekstova o hebenoj Buducnosti. Zeljo se raspada i gubi od zadnjih na tabeli a ni jedan tekst da kritikuju da je Sarajevo u toj situaciji ovdje bi se pisalo svasta.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 sep 2020, 16:12

zagor1987 je napisao/la:
23 sep 2020, 13:59
avenija je napisao/la:
23 sep 2020, 13:48

Pa urednici ovog portala su Amarovi haveri koji su lincovali Misimovica da vodi zelju ka unistenju sjeti se samo napada na istog na ovom portalu. Vidis nema izjava ni jednog igraca Sarajeva ekipe koja nema poraza i koja igra u evropi vise tekstova o hebenoj Buducnosti. Zeljo se raspada i gubi od zadnjih na tabeli a ni jedan tekst da kritikuju da je Sarajevo u toj situaciji ovdje bi se pisalo svasta.
Amar redovno ispija kahve sa direktorima portala, tako da se o losoj situaciji uopste ne pis le na ovom i pojedinim portalima. Mozes ocekivati od avaza i od Radio Sarajeva da nesto objave sto su ljudi totalno realno i odradili.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 sep 2020, 18:44

iguita je napisao/la:
23 sep 2020, 18:32
Ne volim da likujem kad je bilo cija bolest u pitanju, ali zbog jadova petara pojedinih koji su se nasladjivali bolescu nasih igraca , hocu da kazem karma je ****.Corona im se uvalila u klub.yebo vam pas mater.
Momak je malo looood 😂😂😂😂
Na tvoju zalost koronasi milicevic kovacevic zinedin treniraju sa ekipom.
Zinedin ne igra jer ima suspenziju od jos dvije tekme ja mislim iz dana kad je igrao lp za spartu
Milicevic je nahnjecio rebra ali uredno trenira (jer mu ne smeta)
Kovacevic najvjerovatnije da brani jer radi noemalno.
Jukic :D imas na videu po dolasku u zenici

:D a bas vam ne ide od ruke :(
Sto kazu, u lazi su kratke noge.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 sep 2020, 19:10

Pantelija je napisao/la:
23 sep 2020, 18:44
iguita je napisao/la:
Ne volim da likujem kad je bilo cija bolest u pitanju, ali zbog jadova petara pojedinih koji su se nasladjivali bolescu nasih igraca , hocu da kazem karma je ****.Corona im se uvalila u klub.yebo vam pas mater.
Zinedin ne igra jer ima suspenziju od jos dvije tekme ja mislim iz dana kad je igrao lp za spartu

Gukni golube :D sto si se usutio :D

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 sep 2020, 19:10

Pantelija je napisao/la:
23 sep 2020, 18:44
iguita je napisao/la:

slika

:sick:
slika
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 sep 2020, 19:17

Ujutro PCR testiranje igrača Sarajeva i Budućnosti, pa ćemo da vidimo. Danas mi je drug koji radi u Centrotransu rekao da ima par zaraženih, i koji spavaju u odvojenim sobama.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 sep 2020, 19:33

Admir74 je napisao/la:
23 sep 2020, 19:17
Ujutro PCR testiranje igrača Sarajeva i Budućnosti, pa ćemo da vidimo. Danas mi je drug koji radi u Centrotransu rekao da ima par zaraženih, i koji spavaju u odvojenim sobama.
Testiranje je bilo jucer :rol:
I kao sto na slikama vidis svi su tu pa i "ozlijedjeni". Da neko ima koronu rekli bi da je ozlijedjen i ostavili ga u sarajevu.
Hoces slike svih igraca kako piju kafu i jedu?

Kakvi mitomani 😂

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 23 sep 2020, 19:34

Pantelija je napisao/la:
23 sep 2020, 19:33
Admir74 je napisao/la:
Testiranje je bilo jucer :rol:
I kao sto na slikama vidis svi su tu pa i "ozlijedjeni". Da neko ima koronu rekli bi da je ozlijedjen i ostavili ga u sarajevu.
Hoces slike svih igraca kako piju kafu i jedu?

Kakvi mitomani 😂
Neka ba. Ima nam par igrača koronu, nek im bude lakše. Vidiš da ih satra ovo :D
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2020, 19:35

Admir74 je napisao/la:
Reci drugu da je debil i oni koji mu vjeruju. I ono najiksrenije vam želim od srca da se ugasite i svaku nesreću ovog svijeta....
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 sep 2020, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.