Njemu je trčanje najbolji segment igre. Tehnika je problem, on u Sarajevu može 60 minuta izgledati kao da nije profesionalni fudbaler i onda zakucati loptu u suprotni ugao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:04Možda i bude dobar tih 10 minuta koliko bude mogao trčati.
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Nažalost po Željezničar, a meni je svejedno, oni trenutno nemaju štošta da bi dali reprezentativca. Podržavao sam pozive njihovih igrača kad je bio Osim u prijašnjem mandatu, kad su pozive dobivali Svraka i slični stim da je ovo Sarajevo na puno ozbiljnijem nivou od tadašnjeg Željezničara.
Što se tiče šešira; mi moramo početi da radimo. Nama je trebalo 20 godina da odemo na jedno veliko takmičenje dok je u medjuvremenu prvi komšija jednom bio drugi i jednom treći u svijetu.
Zbog nerada i bezorganizacije (ne neorganizacija nego baš bezorganizacije) mi redovno pravimo slabije rezultate nego li bi trebali. Taj naš mentalitet da stalno nešto improvizujemo i da se izvlačimo u zadnjim sekundama treba ponegdje zamijeniti radom i organizacijom. Ne može sve biti na improvizaciju.
Nabrojao sam samo igrače koji su dobili poziv u A reprezentaciju.
Da li je Tatar zasluzio poziv? - s obzirom da smatram da se medju 23 treba naci bar jedno ime iz PLBiH, onda slobodno mogu kazati da zbog forme u zadnje vrijeme jeste zasluzio poziv. Iako bih licno preferirao Rahmanovica, ali eto.
-Tatar ima ubitacnu zavrsnicu i to mu je veliki plus.
Lik je dao eurogolova u 2 godine a nekim napadacima ce za isto toliko trebati citava karijera.
-Drugi veliki plus mu je trka i tu bih ga uporedio s Lulicem...za njega nema izgubljene lopte.
...
Da li ce dobiti priliku i da li i koliko moze doprinijeti na jednom vecem, reprezentativnom nivou, to neka Bajevic odluci. Pred nama je. Mozda dobije priliku kao i Cipetic. Možda presjedi na klupi kao sto su i Danilovic, Menalo.
Ja mislim da ce dobiti priliku bar pola sata u ove 3 tekme.
U svakom slucaju sa srecom.
-Tatar ima ubitacnu zavrsnicu i to mu je veliki plus.
Lik je dao eurogolova u 2 godine a nekim napadacima ce za isto toliko trebati citava karijera.
-Drugi veliki plus mu je trka i tu bih ga uporedio s Lulicem...za njega nema izgubljene lopte.
...
Da li ce dobiti priliku i da li i koliko moze doprinijeti na jednom vecem, reprezentativnom nivou, to neka Bajevic odluci. Pred nama je. Mozda dobije priliku kao i Cipetic. Možda presjedi na klupi kao sto su i Danilovic, Menalo.
Ja mislim da ce dobiti priliku bar pola sata u ove 3 tekme.
U svakom slucaju sa srecom.
Ako se vec vode tim da na spisku treba biti neko iz domaceg prvenstva, onda je ovaj covjek vise nego iko zasluzio poziv. Odgledao sam skoro sve utakmice Sarajeva u ovoj sezoni i on je haman svaku razvalio. Osim toga, uvijek bih prije pozvao njega nego Menala s tribina, iako se bojim da ce sad Hotic otpasti, a zasluzio je da bude pozvan.
Čestitam momku!Testo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:49BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 19:11Izbriši ovu temu dok nisu ljudi vidjeli. Čuj Tatar u reprezentaciji.
prccc![]()
![]()
![]()
A sta ce i da li ce sta pokazati u repci vrijeme ce pokazati!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nek Tatar odglumi Svraku i mi svi hepi ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma debili djetatam'Testo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:49BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 19:11Izbriši ovu temu dok nisu ljudi vidjeli. Čuj Tatar u reprezentaciji.
prccc![]()
![]()
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedini debil ovdje si ti.Stroj1946 je napisao/la: E čuj reprezentacija ko bitna nešto
Pa stariji naši klubovi od reprezentacije i još se zayebavaju igrači, a ove kvazi patriote dijasporske se lože na nju
SAMO SARAJ'VO
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Opaaaaa kakvo zakucavanjeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:40Jedini debil ovdje si ti.Stroj1946 je napisao/la: E čuj reprezentacija ko bitna nešto
Pa stariji naši klubovi od reprezentacije i još se zayebavaju igrači, a ove kvazi patriote dijasporske se lože na nju
SAMO SARAJ'VO

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da Bog da Sarajevo do grupne otišlo.Stroj1946 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:48Debilu, mrzitelju Sarajeva, i nek igra za raspalu repku, koja je svakako menadzerska i haverska. Da ga uvalimo nekom za milion djetetam... LevatuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:40Jedini debil ovdje si ti.Stroj1946 je napisao/la: E čuj reprezentacija ko bitna nešto
SAMO SARAJ'VO
⚜️~⚜️~⚜️
Svoj ti poso, kolko si piso protiv nas, nema potrebe da zelis dobro ili lose. Isto ko i onaj lazni navijac Futalone, koji zapjeni kad se spomene Sarajevo. A ima ih jos. I ugurat cemo sve igrace svoje i rasprodat preko repke i nabit je nogom ko kuravu. Svakako i za to sluzi godinama drugima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:55Da Bog da Sarajevo do grupne otišla.
- Chapman1886
- Kontakt:
Nema sanse da prodate igraca preko repke jer pojma nemate o igranju fudbala. Dzaba vam trud kad ste fudbalske neznalice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Igrac koji ne bi imao mjesto u prosjecnom klubu u 2. Bundesligi. Vrijeme ce najbolje pokazati gdje ce ovakvi igraci zavrsiti, isti prica i propaganda se vodi kao u vremenu kad je Saric dobio poziv, Zakaric i slicni igraci. Cak je i Duljevic bolji i kompletniji igrac od ovoga.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pitari najveći kompleksaši među navijačima. Evo i ovaj primjer to pokazuje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eno na pdf Sarajevo, doxali onu firmu djevojke što je postavila sliku i status podrške ekipi Budućnost iz Podgorice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 01:03Pitari najveći kompleksaši među navijačima. Evo i ovaj primjer to pokazuje.
Pored toga, firma se javno ogradila od komentara, ali divljanje ne prestaje.
Djevojka je imala neukusan post, ali daleko od toga da je trebala dobiti poruke hordaša i potencijalno otkaz.
O nevjerovatnom mentalnom sklopu se radi, čast izuzecima.
⚜️~⚜️~⚜️
Forum je odavno pao u bandak sto potvrdjuje i ovakav nacin pisanja koji prolazi bez ikakvih konsekvensi, nekad si znao za šalu dobiti 7 dana ban, a sad prolaze i raznorazne uvrede i psovke. Sramota zaista.
Hajd da su ozbiljna ekipa. Likovi cisti amateri a dizu klub kao da je clan lige sampiona. Fudbalske neznalice sarajevske.
@stroj1946
Babu svog sabanom nazivaj.
@stroj1946
Babu svog sabanom nazivaj.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(?

Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ja ne znam jel vidite vi sebe kako pisete. Vi ljudi mrzite sami sebe. Samo su bitni Sarajevo i Zeljo u Bosni. Ostali ne postoje. Pa ako je Bajevic pozvao igraca iz Sarajeva nek je. Treba malo i iz PL iako nema tu nekog kvaliteta. Ali sad ako je pozvan igrac Sarajeva treba se bosna raspasti. Nez sto admin dozvoli ovakve glupe komentare kojima samo vrijedjate jedni druge. Za Bosnu trebamo biti svi zajedno.