FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ono sto je vazno da rezultati u ligi nisu trpili zbog corone, Evrope, umora itd. Cak smo i dosli do fine prednosti, i u dobroj smo situaciji da u narednim mecevima jos pojacamo prednost. Podrsku momcima treba dati, u prethodnim kolima su pokazali da mogu i da zele, a nama ostaje samo da momcima pruzimo podrsku, i da se nadamo nastavku dobrih partija i rezultata. Sretno!!!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Odlicno pitanje vjeruj mi. Prvo sto imamo po meni super atmosferu i u klubu, medju igracima i ovdje na nasem forumu i ne bih volio da je kvarimo i psujem sutra ako se nesi ovo o cemu pisem.
Valjda nismo tolika g.ovna da odmah pljujemo po njima i syebemo sve lijepo sto smo do sad napravili. Moze se desiti i los dan, i losa taktik, i manjak zalaganja i 101 problem sutra al od mene opet ide lijepa rijec i podrska posebno jer bi onda isao derby i jedva bi docekali anamo oni da vide zlu krv medju nama. E to ne zelim bar ja licno.
Samo da se ne dese neke glupe okolnosti(kao protiv Bresta, neke greske, naivno primljeni golovi, da nemamo srece). Vjerujem da ce momci dat sve od sebe, a vjerujem da ce i SS odraditi dobar posao. Podrsku svakako dajemo sta god bude.ado-hz je napisao/la: ↑23 sep 2020, 16:19Odlicno pitanje vjeruj mi. Prvo sto imamo po meni super atmosferu i u klubu, medju igracima i ovdje na nasem forumu i ne bih volio da je kvarimo i psujem sutra ako se nesi ovo o cemu pisem.
Valjda nismo tolika g.ovna da odmah pljujemo po njima i syebemo sve lijepo sto smo do sad napravili. Moze se desiti i los dan, i losa taktik, i manjak zalaganja i 101 problem sutra al od mene opet ide lijepa rijec i podrska posebno jer bi onda isao derby i jedva bi docekali anamo oni da vide zlu krv medju nama. E to ne zelim bar ja licno.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Stvarno ovaj sportsport objavi svaki dan 10 clanaka o Buducnosti jbt a o nama kao da ne postojimo maiku yebali
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Citajuci ove izjave igraca Buducnosti, covjek bi rekao da su oni izbacili nekog giganta, u najmanju ruku iz Lige Petice. Al jok, izbacili su propalu Astanu sa 1-0 kojoj je Brest od kojeg smo bili dosta bolji, ubacio 6.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
FUJ !! Da se primjetiti, i na ovom i na ostalim portalima...
Znači svjesno i direktno im daju na značaju, daju im krila, 10 puta veću podršku i značaj daju njima nego ekipi iz BIH.
Ne trebaju oni pisati bajke o nama, znamo "novinarski" kadar portala, al samo nemoj biti toliko OFIRAN da bi gu.zice dao da Sarajevo ispadne i da sutra piše kako smo kar.ine kako ne odskacemo od kukuruz lige i šta sve ne.
Zato molim Boga da ove godine napravimo senzaciju i nabijemo svima i ovako velike komplekse, na kvadrat.
IGRAJ BORDO BIJELI !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo me nemoj odvesti u leglo posskoka na planinarenje kad se upoznamo, kao dva forumaša koja će se prepoznati.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znam za vas al mene nervoza ubi kao da je utakmica veceras.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
E nek ti govoris o hrabrosti, spominjes dolazak u Konjic, al jos te nema

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
I mene.. samo mi utakmica u glavi
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Disperadun
- Kontakt:
Isti sam, muka mi cijeli dan. Mogu misliti sta ce tek sutra biti. Imam osjećaj da će sutra igrač odluke biti Sušić sa nekom majstorijom. Ne znam kako i zašto, ali sam siguran u to.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao

FKS
- TheNorthFace
- Kontakt:
I to dvaput tako, ne samo u ovom zadnjem mandatu. Gospodin. Uvijek je govorio: kad navijači od mene zatraže da odem, otići ću.Hztesanj je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:58E to znaci kad neko ne vodi klub zato sto hoće da zaradi pare nego čista ljubav! Cala je legenda kluba i uvijek će biti bordo vojnik !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:30Istina!Kad je vidio da ne ide vise kako treba, odmah odstupio sa klupe i zbog toga ce mi uvijek ostati u dobrom sjecanju!
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vodili te na Grbavicu? Strahota..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pogotovo ovaj kvazi novinar Causevic ali u cetvrtak cemo ih fino se popisat ustaHaver ! je napisao/la: ↑23 sep 2020, 16:42FUJ !! Da se primjetiti, i na ovom i na ostalim portalima...
Znači svjesno i direktno im daju na značaju, daju im krila, 10 puta veću podršku i značaj daju njima nego ekipi iz BIH.
Ne trebaju oni pisati bajke o nama, znamo "novinarski" kadar portala, al samo nemoj biti toliko OFIRAN da bi gu.zice dao da Sarajevo ispadne i da sutra piše kako smo kar.ine kako ne odskacemo od kukuruz lige i šta sve ne.
Zato molim Boga da ove godine napravimo senzaciju i nabijemo svima i ovako velike komplekse, na kvadrat.
IGRAJ BORDO BIJELI !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO